Feriebolig i Roma

Casa della Rota

 
Casa della Rota er ikke tilgjengelig for øyeblikket
Casa della Rota er ikke en del av In-Italias program for øyeblikket. Men frykt ikke, det er mye annet flott du kan velge mellom.

Vi har derfor funnet frem disse feriehusene i samme område til deg:

>> Se flere alternativer her

>> Les mer om ferie til Roma her
Kun opphold
+Fly & opphold
Nyhet
Loading
Loading
Voksne
Barn
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Rom / leilighet 1
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Flere søkemuligheter
0
Henter innhold

Her på Piazza di Santa Caterina della Rota, to minutter unna Campo de' Fiori, bor dere virkelig midt i Roma sentrum. Men Casa della Rota er ikke bare en enkel base for storbyferien, her får dere en hjemmekoselig sofakrok, kunstbøker, smakfull innredning og varm belysning med på kjøpet.

Nyt alt Roma har å by på

Ta morgenkaffen sammen med de lokale på Caffè Perù på andre siden av gaten, før dere vandrer gjennom folkelige Campo de' Fiori til Piazza Navona der malerne og gatemusikantene venter på å imponere dere med sine kunster. La dere fascinere av eldgamle Pantheon - hvis dere er heldige kan dere oppleve en liten regnbyge midt i kirken - før dere tar lunsjen på en pizzeria i en av sidegatene. Slipp de handleglade løs ved Spansketrappen, og få med dere lystenningen av Trevifontenen etter solnedgang. Finn en sjarmerende restaurant i rustikke Trastevere på andre siden av elven og la de italienske smakene overvelde dere.

Bestill deres hjemmekoselige ferieleilighet

Bo sentralt, men i hyggelige og innbydende omgivelser med Casa della Rota. Få det meste ut av Den Evige Stad, og lad batteriene i en sjarmerende ferieleilighet 200 meter fra Campo de' Fiori. Spør gjerne en av våre erfarne feriekonsulenter om tips og hjelp til å bestille ferien deres her!

Les mer om Casa della Rota

Leiligheten på Casa della Rota

Toromsleilighet med 2 soveplasser (sjette etasje m/ heis)

Leiligheten består av en stor stue med en lekker sofakrok med god plass til seks personer, separat kjøkken (tre gassblusser, kjøleskap og oppvaskemaskin), et soverom med dobbeltseng og et bad med dusj og toalett. Den er utstyrt med aircondition, satelitt-tv, vaskemaskin og Wi-Fi.

Sjul teksten
 
 
search map