Feriebolig i Roma

Casa della Croce

Legg til som favoritt
 
Henter innhold

Casa della Croce er noe for seg selv, og ingenting kan måle seg med den avslappende og hyggelige atmosfæren som senker seg i leiligheten etter solnedgang. Her får dere bo stilfullt, men behagelig med moderne komforter kombinert med adelig innredning.

Nyt alt Roma har å by på

Ta morgenkaffen i den innbydende stuen, før dere vandrer til Piazza Navona der malerne og gatemusikantene venter på å imponere dere med sine kunster. La dere fascinere av eldgamle Pantheon - hvis dere er heldige kan dere oppleve en liten regnbyge midt i kirken - før turen går videre til Colosseum og Forum Romanum. Slipp de handleglade løs ved Spansketrappen, og få med dere lystenningen av Trevifontenen etter solnedgang. Finn en sjarmerende restaurant i rustikke Trastevere på andre siden av elven og la de italienske smakene overvelde dere.

Les mer om Casa della Croce

Femromsleilighet med 6/7 soveplasser
- Leiligheten består av en entré, en stor dagligstue, et romslig kjøkken (m/ spisebord, fire gassblusser, ovn, stort kjøleskap, fryser og oppvaskemaskin), tre soverom med en dobbeltseng hver, et soverom med enkeltseng og tre bad. Leiligheten er utstyrt med aircondition, Wi-Fi, satelitt-tv, dvd-spiller og vaskemaskin.

Bestill deres unike ferieleilighet i Roma

Se frem til en uforglemmelig ferie i Den Evige Stad med et opphold i Casa della Croce. Unn dere en luksuriøs og herskapelig leilighet midt i Romas historiske sentrum. Spør gjerne en av våre erfarne feriekonsulenter om tips og hjelp til å bestille ferien deres her!

Sjul teksten
 

Søk priser og
bestill opphold

Søk priser og
bestill reise

Kun opphold
+Fly & opphold
Nyhet
Loading
Voksne
Barn
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Rom / leilighet 1
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
 

Lignende boliger

Balcone Grillo

Roma, Lazio

Terrazza Marche

Roma, Lazio

Anbefalinger for deg

Nyheter fra In-Italia's
BLOGG
Her kan du bli inspirert til ferien i Italia
search map