Feriebolig i Roma

Casa della Croce

 
Casa della Croce er ikke tilgjengelig for øyeblikket
Casa della Croce er ikke en del av In-Italias program for øyeblikket. Men frykt ikke, det er mye annet flott du kan velge mellom.

Vi har derfor funnet frem disse feriehusene i samme område til deg:

>> Se flere alternativer her

>> Les mer om ferie til Roma her
Kun opphold
+Fly & opphold
Nyhet
Loading
Loading
Voksne
Barn
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Rom / leilighet 1
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Flere søkemuligheter
0
Henter innhold

Casa della Croce er noe for seg selv, og ingenting kan måle seg med den avslappende og hyggelige atmosfæren som senker seg i leiligheten etter solnedgang. Her får dere bo stilfullt, men behagelig med moderne komforter kombinert med adelig innredning.

Nyt alt Roma har å by på

Ta morgenkaffen i den innbydende stuen, før dere vandrer til Piazza Navona der malerne og gatemusikantene venter på å imponere dere med sine kunster. La dere fascinere av eldgamle Pantheon - hvis dere er heldige kan dere oppleve en liten regnbyge midt i kirken - før turen går videre til Colosseum og Forum Romanum. Slipp de handleglade løs ved Spansketrappen, og få med dere lystenningen av Trevifontenen etter solnedgang. Finn en sjarmerende restaurant i rustikke Trastevere på andre siden av elven og la de italienske smakene overvelde dere.

Les mer om Casa della Croce

Femromsleilighet med 6/7 soveplasser
- Leiligheten består av en entré, en stor dagligstue, et romslig kjøkken (m/ spisebord, fire gassblusser, ovn, stort kjøleskap, fryser og oppvaskemaskin), tre soverom med en dobbeltseng hver, et soverom med enkeltseng og tre bad. Leiligheten er utstyrt med aircondition, Wi-Fi, satelitt-tv, dvd-spiller og vaskemaskin.

Bestill deres unike ferieleilighet i Roma

Se frem til en uforglemmelig ferie i Den Evige Stad med et opphold i Casa della Croce. Unn dere en luksuriøs og herskapelig leilighet midt i Romas historiske sentrum. Spør gjerne en av våre erfarne feriekonsulenter om tips og hjelp til å bestille ferien deres her!

Sjul teksten
 
 
search map