Feriebolig i Roma

Casa Costantino

 
Casa Costantino er ikke tilgjengelig for øyeblikket
Casa Costantino er ikke en del av In-Italias program for øyeblikket. Men frykt ikke, det er mye annet flott du kan velge mellom.

Vi har derfor funnet frem disse feriehusene i samme område til deg:

>> Se flere alternativer her

>> Les mer om ferie til Roma her
Kun opphold
+Fly & opphold
Nyhet
Loading
Loading
Voksne
Barn
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Rom / leilighet 1
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Flere søkemuligheter
0
Henter innhold

Midt i Trastevere, i andre etasje av en flott, gammel bygning i Vicolo de' Cinque, ligger denne smakfulle leiligheten. Casa Costantinos eiere er flinke til å vedlikeholde ferieboligen, og den fremstår alltid som hjemmekoselig og i svært god stand. Tre inn i gangen og føl dere som hjemme blant de antikke møblene, tradisjonelle romerske takbjelkene og det klassisk flisbelagte gulvet. Den romslige leiligheten er en fornøyelse å komme tilbake til etter en lang dag i Romas gater.

Vi håper med tiden å kunne få overtalt eierne til å lage en takterrasse, da det er synd å ikke bruke det store takets potensiale. Det er allerede en elegant trap fra dagligstuen opp til takvinduet og -døren, men den er alltid låst da man trør rett ut på et skråtak. Men selv uten terrassen er leiligheten verdt hvert øre. Her returnerer gjester år etter år, noe som kan sees på booking-planen - så det gjelder å være tidlig ute.

Les mer om Casa Costantino

Nyt alt Roma har å by på

Ta morgenkaffen i den innbydende spisestuen, før turen går til Piazza Navona der malerne og gatemusikantene venter på å imponere dere med sine kunster. La dere fascinere av eldgamle Pantheon - hvis dere er heldige kan dere oppleve en liten regnbyge midt i kirken - før dere tar lunsjen på en pizzeria i en av sidegatene. Slipp de handleglade løs ved Spansketrappen, og få med dere lystenningen av Trevifontenen etter solnedgang. Finn en sjarmerende restaurant i rustikke Trastevere og la de italienske smakene overvelde dere, før kvelden avsluttes med et kaldt glass vin i sofakroken.

Fireromsleilighet med 3/6 soveplasser
Leiligheten er omtrent 90 m² og ligger i tredje etasje (u/ heis). Den består av en dagligstue med en behagelig sofakrok og inngang til en spisestue, som igjen fører til et velfungerende, åpent kjøkken (m/ fire gassblusser, ovn, oppvaskemaskin, kjøleskap og mikrobølgeovn. Det er også et soverom med dobbeltseng og eget bad med dusj og toalett, to soverom med to enkeltsenger hver (kan samles til dobbeltsenger) og enda et bad med badekar og toalett. NB: Det er kun aircondition i stuen, mens soverommene har takvifter.

Bestill deres flotte ferieleilighet i Trastevere

Bli forelsket i denne hvitkalkede og tradisjonelle leiligheten midt i hjertet av Trastevere. Se frem til spennende dager i Den Evige Stad, og å kunne dra hjem til en romslig og innbydende oase der dere kan fordøye dagens inntrykk i rolige omgivelser. Spør gjerne en av våre erfarne feriekonsulenter om tips og hjelp til å bestille ferien deres her!

Sjul teksten
 
 

Gjesteanmeldelser av Casa Costantino

Les personlige anmeldelser av Casa Costantino som ligger i Roma. Bedømmelsene av ferieboligen er skrevet av gjester som har reist med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis usensurerte slik at du får en ærlig beskrivelse og anmeldelse av Casa Costantino. I tillegg til vurdering av selve ferieboligen kan du også få gode tips fra gjestene våre om emner som utflukter, restauranter, severdigheter, strender, lokal transport og mye mer.

Se alle 3 anmeldelser fra Casa Costantino

Hyggelig "jentetur"

6 damer på fin tur til Roma. Leiligheten svarte helt til forventningene og passet utmerket til oss. Ble tatt i mot av en hyggelig dame. Tok maxitaxi fra flyplassen til en grei pris og ble fraktet helt til inngangsdøren uten problemer. Ble også hentet på returen av samme taxi til korrekt tid. Eneste minus er støy fra gaten. Mange puber og spisesteder i umiddelbar nærhet som har åpent til langt på natt.

Les mer

Bedømmelse av Casa Costantino

Les mer

Bedømmelse av Casa Costantino

Les mer
 
search map