Feriebolig i Roma

Casa Coppelle

Pris fra pr. pers
Coppelle I Coppelle I Coppelle II Coppelle III
Legg til som favoritt
 
Henter innhold

Velg mellom to- eller treromsleiligheter

Leilighetene ligger alle i samme bygning (to i andre- og to i tredje etasje), og er et opplagt valg for grupper eller store familier som gjerne vil bo tett på hverandre og midt i Roma sentrum.

Ferieleiligheter med Wi-Fi

Leilighetene er enkelt møblerte og de byr enten på aircondition, oppvaskmaskin eller antikke møbler - samt Wi-Fi. Rommene er praktisk innredet ut fra filosofien om at når man besøker Roma bruker man nesten alltid sin tid utendørs, så hvorfor heller ikke bo sentralt og billig? Det er jo så mye annet å bruke pengene på i Roma. Kjøkkenene er alltid seperate (ingen kjøkkenhjørner i stuene) og spartanske, ettersom de fleste måltidene som regel tas på restaurant eller pizzeria. I gåavstand finner dere de fleste severdigheter, uttallige spisesteder og caféer. Shoppinggaten ligger helle ikke langt unna for de handleglade.

Bestill deres sentrale ferieleilighet i Roma

La nedtellingen til uforglemmelige dager i den evige stad begynne. Med en så sentral beliggenhet sparer dere masse på transport, og får enda mer tid til å nyte alt denne vidunderlige byen har å by på. Spør gjerne en av våre erfarne feriekonsulenter om tips og hjelp til å bestille ferien deres her!

Les mer om Casa Coppelle

Leilighetene på Casa Coppelle

To-romsleiligheten Coppelle I med 2/4 soveplasser

Ligger i andre etasje (uten heis). Den består av en stue med sovesofa til to personer, et enkelt kjøkken, et soverom med dobbeltseng og et bad med dusj og toalett.

To-romsleiligheten Coppelle III med 2/4 soveplasser

Ligger i tredje etasje (uten heis). Den består av en stue med sovesofa til to personer, et enkelt kjøkken, et soverom med dobbeltseng og et bad med dusj og toalett.

Tre-romsleiligheten Coppelle II med 4/6 soveplasser

Ligger i tredje etasje (uten heis). Den består av en stue med sovesofa til to personer, et enkelt kjøkken, to soverom med dobbeltseng og et bad med dusj og toalett.

Tre-romsleiligheten Coppelle II med 4/6 soveplasser

Ligger i andre etasje (uten heis). Den består av en stue med sovesofa til to personer, et enkelt kjøkken, to soverom med dobbeltseng, et bad med dusj og toalett samt et gjestebad med vask og toalett.

Sjul teksten
 

Søk priser og
bestill opphold

Søk priser og
bestill reise

Kun opphold
+Fly & opphold
Kun bilutleie
Loading
Voksne
Barn
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Rom / leilighet 1
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
 

Anbefalinger for deg

Terrazza Pallaro

Roma, Lazio

Aurelia Residence

Roma, Lazio

Dimora Giulia

Roma, Lazio

search map