Feriebolig i Roma

Casa Coppelle

Coppelle I Coppelle I Coppelle II Coppelle III
Legg til som favoritt
 
Henter innhold

Leilighetene ligger alle i samme bygning (to i andre- og to i tredje etasje), og er et opplagt valg for grupper eller store familier som gjerne vil bo tett på hverandre og midt i Roma sentrum. Hvis du likevel vil oppleve Roma til alle døgnet våkne timer og nyte maten på byens mange gode spisesteder, hvorfor bruke masse penger på sleve

Ferieleiligheter med Wi-Fi

Leilighetene er enkelt møblerte og de byr hverken på aircondition, oppvaskmaskin eller antikke møbler - men Wi-Fi får du tilgang til. Rommene er praktisk innredet med utgangspunktet i tanken at når man besøker Roma bruker man nesten all sin tid utendørs, så hvorfor ikke bo sentralt og billig? Det er jo så mye annet å bruke pengene på i Roma. Kjøkkenene er separate (ingen kjøkkenkroker i oppholdsrommene, med unntak av Coppelle VII) og spartanske, ettersom de fleste måltidene som regel inntas på restaurant eller pizzeria. Innenfor gangavstand finner du de fleste severdigheter, utallige spisesteder og kaféer. Shoppinggaten ligger heller ikke langt unna når det kribler i kredittkortet.

Les mer om Casa Coppelle

Leilighetene på Casa Coppelle

Toromsleiligheten Coppelle I med 2/4 soveplasser

Ligger i andre etasje (uten heis). Den består av en stue med sovesofa til to personer, et enkelt kjøkken, et soverom med dobbeltseng og et bad med dusj og toalett.

Toromsleiligheten Coppelle III med 2/4 soveplasser

Ligger i tredje etasje (uten heis). Den består av en stue med sovesofa til to personer, et enkelt kjøkken, et soverom med dobbeltseng og et bad med dusj og toalett.

Treromsleiligheten Coppelle II med 4/6 soveplasser

Ligger i tredje etasje (uten heis). Den består av en stue med sovesofa til to personer, et enkelt kjøkken, to soverom med dobbeltseng og et bad med dusj og toalett.

Treromsleiligheten Coppelle II med 4/6 soveplasser

Ligger i andre etasje (uten heis). Den består av en stue med sovesofa til to personer, et enkelt kjøkken, to soverom med dobbeltseng, et bad med dusj og toalett samt et gjestebad med vask og toalett.

Toromsleiligheten Coppelle VII med 2 soveplasser

Leiligheten Copelle VII er ca. 45 m² stor og ligger i femte etasje i den gamle bygningen (uten heis) med en vidunderlig posisjon over Piazza delle Coppelle, der det lille gatemarkedet ligger. Leiligheten består av en liten stue med tekjøkken og spisebord, et soverom med dobbeltseng, en terrasse med utsikt over Romas tak, og et bad med toalett og dusj.

Sjul teksten
 

Søk priser og
bestill opphold

Søk priser og
bestill reise

Kun opphold
+Fly & opphold
Nyhet
Loading
Voksne
Barn
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Rom / leilighet 1
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
 

Lignende boliger

Terrazza Lupa

Roma, Lazio

Terrazza Soldati

Roma, Lazio

Nyheter fra In-Italia's
BLOGG
Her kan du bli inspirert til ferien i Italia

Populært i Roma

search map