Feriebolig i Roma

Casa Coppelle

Coppelle I Coppelle I Coppelle II Coppelle III
 
Casa Coppelle er ikke tilgjengelig for øyeblikket
Casa Coppelle er ikke en del av In-Italias program for øyeblikket. Men frykt ikke, det er mye annet flott du kan velge mellom.

Vi har derfor funnet frem disse feriehusene i samme område til deg:

>> Se flere alternativer her

>> Les mer om ferie til Roma her
Kun opphold
+Fly & opphold
Nyhet
Loading
Loading
Voksne
Barn
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Rom / leilighet 1
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Flere søkemuligheter
0
Henter innhold

Leilighetene ligger alle i samme bygning (to i andre- og to i tredje etasje), og er et opplagt valg for grupper eller store familier som gjerne vil bo tett på hverandre og midt i Roma sentrum. Hvis du likevel vil oppleve Roma til alle døgnet våkne timer og nyte maten på byens mange gode spisesteder, hvorfor bruke masse penger på sleve

Ferieleiligheter med Wi-Fi

Leilighetene er enkelt møblerte og de byr hverken på aircondition, oppvaskmaskin eller antikke møbler - men Wi-Fi får du tilgang til. Rommene er praktisk innredet med utgangspunktet i tanken at når man besøker Roma bruker man nesten all sin tid utendørs, så hvorfor ikke bo sentralt og billig? Det er jo så mye annet å bruke pengene på i Roma. Kjøkkenene er separate (ingen kjøkkenkroker i oppholdsrommene, med unntak av Coppelle VII) og spartanske, ettersom de fleste måltidene som regel inntas på restaurant eller pizzeria. Innenfor gangavstand finner du de fleste severdigheter, utallige spisesteder og kaféer. Shoppinggaten ligger heller ikke langt unna når det kribler i kredittkortet.

Les mer om Casa Coppelle

Leilighetene på Casa Coppelle

Toromsleiligheten Coppelle I med 2/4 soveplasser

Ligger i andre etasje (uten heis). Den består av en stue med sovesofa til to personer, et enkelt kjøkken, et soverom med dobbeltseng og et bad med dusj og toalett.

Toromsleiligheten Coppelle III med 2/4 soveplasser

Ligger i tredje etasje (uten heis). Den består av en stue med sovesofa til to personer, et enkelt kjøkken, et soverom med dobbeltseng og et bad med dusj og toalett.

Treromsleiligheten Coppelle II med 4/6 soveplasser

Ligger i tredje etasje (uten heis). Den består av en stue med sovesofa til to personer, et enkelt kjøkken, to soverom med dobbeltseng og et bad med dusj og toalett.

Treromsleiligheten Coppelle II med 4/6 soveplasser

Ligger i andre etasje (uten heis). Den består av en stue med sovesofa til to personer, et enkelt kjøkken, to soverom med dobbeltseng, et bad med dusj og toalett samt et gjestebad med vask og toalett.

Toromsleiligheten Coppelle VII med 2 soveplasser

Leiligheten Copelle VII er ca. 45 m² stor og ligger i femte etasje i den gamle bygningen (uten heis) med en vidunderlig posisjon over Piazza delle Coppelle, der det lille gatemarkedet ligger. Leiligheten består av en liten stue med tekjøkken og spisebord, et soverom med dobbeltseng, en terrasse med utsikt over Romas tak, og et bad med toalett og dusj.

Sjul teksten
 
 

Gjesteanmeldelser av Casa Coppelle

Les personlige anmeldelser av Casa Coppelle som ligger i Roma. Bedømmelsene av ferieboligen er skrevet av gjester som har reist med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis usensurerte slik at du får en ærlig beskrivelse og anmeldelse av Casa Coppelle. I tillegg til vurdering av selve ferieboligen kan du også få gode tips fra gjestene våre om emner som utflukter, restauranter, severdigheter, strender, lokal transport og mye mer.

Se alle 9 anmeldelser fra Casa Coppelle

Basic, problemfritt

Fint for den som kan klare seg selv.
Leiligheten er ren og luftig. Mye turisttrafikken med Pantheon rundt hjørnet.
Ideelt for meg.
Et råd: Hvis du vil bli solebrent bør du dra til stranden.
Turister i badetøy i byen er generelt upassende

Les mer

Tett på alt i Roma

Sentralt plassert og velfungerende liten leilighet i Roma som levde opp til våre forventninger.

Les mer

God beliggenhet og deilig leilighet

Alt fungerte og vi er meget tilfredse med servicen.

Les mer

Appartamenti Coppelle

Det var 16 gang vi var i Roma og igjen som alltid bodde vi på samme sted.
Vi hadde leid tre leiligheter og alt som du kan forventer - sparsomt, men det er OK fordi du ikke kommer til å oppholde deg i leiligheten - du er jo i Roma og skal oppleve noe.

Les mer

Perfekt sted. Enkel leiligheten for enkle behov. Det skal lite til for å heve standarden.

Stedet er perfekt med gangavstand til de fleste severdighetene i Roma, og mengder av utesteder/restauranter rett utenfor gatedøren, Piazza Navona rett rundt hjørnet.
Leiligheten er ren, enkelt møblert. Vi savnet god sitteplass for 3 personer. Med en lenestol og ny sofa i oppholdsrommet ville det vært løst. Kjøleskapdøren er ikke tilpasset kjøkkeninnredningen.
Fulle søppelbeholdere i inngangen ble ikke hentet i uken vår (4 sorteringsbeholdere totalt).

Savnet informasjon om skatt i Roma pr. person pr natt som skulle betales kontant ved ankomst.

Les mer

Bedømmelse av Casa Coppelle

Les mer
 
search map