Feriebolig i Roma

Casa Clemente II

 
Casa Clemente II er ikke tilgjengelig for øyeblikket
Casa Clemente II er ikke en del av In-Italias program for øyeblikket. Men frykt ikke, det er mye annet flott du kan velge mellom.

Vi har derfor funnet frem disse feriehusene i samme område til deg:

>> Se flere alternativer her

>> Les mer om ferie til Roma her
Kun opphold
+Fly & opphold
Nyhet
Loading
Loading
Voksne
Barn
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Rom / leilighet 1
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Flere søkemuligheter
0
Henter innhold

Her får dere Campo de' Fiori, Palazzo Farnese, Piazza Navona, Trevifontenen og Trastevere innen gangavstand fra Casa Clemente II.

Nyt alt Roma har å by på

Ta morgenkaffen på den myldrende Campo di' Fiori, og vandre til Piazza Navona der malerne og gatemusikantene venter på å imponere dere med sine kunster. La dere fascinere av eldgamle Pantheon - hvis dere er heldige kan dere oppleve en liten regnskur midt i kirken - før dere tar lunsjen på en pizzeria i en av sidegatene. Slipp de handleglade løs i området rundt Spansketrappen, og få med dere lystenningen av Trevifontenen etter solnedgang. Finn en sjarmerende restaurant i rustikke Trastevere på andre siden av elven og la de italienske smakene overvelde dere.

Les mer om Casa Clemente II

Fireromsleilighet med 3/6 soveplasser (andre etasje u/ heis)
- Leiligheten er omtrent 100 m² stor og består av en stue med spisebord, sofa og tv, et separat kjøkken (m/ fire gassblusser, ovn, mikrobølgeovn, oppvaskemaskin og vaskemaskin), et stort soverom med dobbeltseng, to soverom med to enkeltsenger (derav det ene har eget bad med dusj og toalett) samt et bad til med boblebad, dusj og toalett. Leiligheten er utstyrt med trådløst internet og aircondition i alle soverommene.

Bestill deres sentrale ferieleilighet i Roma

Se frem til herlige dager sammen i Roma med en sentral og romslig base der dere kan lade batteriene før nye eventyr. Ved å bo så sentralt sparer dere tid og penger på transport, og da leiligheten er såppass rimelig, kan dere heller unne dere et bedre måltid på en av Romas flotte restauranter. Spør gjerne en av våre erfarne feriekonsulenter om tips og hjelp til å bestille ferien deres her!

Sjul teksten
 
 

Gjesteanmeldelser av Casa Clemente II

Les personlige anmeldelser av Casa Clemente II som ligger i Roma. Bedømmelsene av ferieboligen er skrevet av gjester som har reist med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis usensurerte slik at du får en ærlig beskrivelse og anmeldelse av Casa Clemente II. I tillegg til vurdering av selve ferieboligen kan du også få gode tips fra gjestene våre om emner som utflukter, restauranter, severdigheter, strender, lokal transport og mye mer.

Se alle 3 anmeldelser fra Casa Clemente II

Bedømmelse av Casa Clemente II

Les mer

Bedømmelse av Casa Clemente II

Les mer

Bedømmelse av Casa Clemente II

Les mer

Bedømmelse av Casa Clemente II

Les mer

Bedømmelse av Casa Clemente II

Les mer

Bedømmelse av Casa Clemente II

Les mer
 
search map