Feriebolig i Roma

Casa Anacleto II

 
Casa Anacleto II er ikke tilgjengelig for øyeblikket
Casa Anacleto II er ikke en del av In-Italias program for øyeblikket. Men frykt ikke, det er mye annet flott du kan velge mellom.

Vi har derfor funnet frem disse feriehusene i samme område til deg:

>> Se flere alternativer her

>> Les mer om ferie til Roma her
Kun opphold
+Fly & opphold
Nyhet
Loading
Loading
Voksne
Barn
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Rom / leilighet 1
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Flere søkemuligheter
0
Henter innhold

Casa Anacleto II ligger i området ved Spansketrappen, så her er det ikke langt mellom shoppingmulighetene, restaurantene, kaféene og de utallige serverdighetene. La feriedagene begynne!

Nyt alt Roma har å by på

Ta morgenkaffen i den innbydende spisestuen, før dere vandrer til Piazza Navona der malerne og gatemusikantene venter på å imponere dere med sine kunster. La dere fascinere av eldgamle Pantheon - hvis dere er heldige kan dere oppleve en liten regnbyge midt i kirken - før dere tar lunsjen på en pizzeria i en av sidegatene. Slipp de handleglade løs i de eksklusive butikkene utenfor leiligheten, og få med dere lystenningen av Trevifontenen etter solnedgang. Finn en sjarmerende restaurant i rustikke Trastevere på andre siden av elven og la de italienske smakene overvelde dere.

Fireromsleilighet med 4/7 soveplasser (2. etasje u/ heis)
- Leiligheten er omtrent 110 m² stor og består av en stue (med én dobbel sovesofa og én enkel), et lite, separat kjøkken (fire gassblusser, ovn, mikrobølgeovn, oppvaskemaskin og kjøleskap), en spisestue to soverom med en dobbeltseng hver og to bad med dusj og toalett. Leiligheten er utstyrt med aircondition, Wi-Fi, vaskemaskin og satelitt-tv.

Bestill deres romslige ferieleilighet ved Spansketrappen

Se frem til herlige dager sammen i Roma, og bo komfortabelt og sentralt selv om dere reiser med hele familien eller vennegjengen. I Casa Anacleto II får dere valuta for pengene, og kan helle bruke det dere har spart i de flotte butikkene rett utenfor inngangsdøren. Spør gjerne en av våre erfarne feriekonsulenter om tips og hjelp til å bestille ferien deres her!

Les mer om Casa Anacleto II

Sjul teksten
 
 

Gjesteanmeldelser av Casa Anacleto II

Les personlige anmeldelser av Casa Anacleto II som ligger i Roma. Bedømmelsene av ferieboligen er skrevet av gjester som har reist med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis usensurerte slik at du får en ærlig beskrivelse og anmeldelse av Casa Anacleto II. I tillegg til vurdering av selve ferieboligen kan du også få gode tips fra gjestene våre om emner som utflukter, restauranter, severdigheter, strender, lokal transport og mye mer.

Bedømmelse av Casa Anacleto II

Les mer
 
search map