Feriebolig i Roma

Capo Le Case

Pris fra pr. pers
Legg til som favoritt
 
Henter innhold

Ta heisen opp til Capo Le Case; hør hvordan gatestøyen minskes og kjenn skuldrene senke seg. Midt i den italienske hovedstaden får dere en perfekt base for storbyferien, med moderne fasiliteter og hyggelig innredning.

Nyt alt Roma har å by på

Ta morgenkaffen på folkelige Campo de' Fiori, før dere vandrer til Piazza Navona der malerne og gatemusikantene venter på å imponere dere med sine kunster. La dere fascinere av eldgamle Pantheon - hvis dere er heldige kan dere oppleve en liten regnbyge midt i kirken - før dere tar lunsjen på en pizzeria i en av sidegatene. Slipp de handleglade løs ved Spansketrappen, og få med dere lystenningen av Trevifontenen etter solnedgang. Finn en sjarmerende restaurant i rustikke Trastevere på andre siden av elven og la de italienske smakene overvelde dere.

Toromsleilighet med 2/4 soveplasser
- Leiligheten består av en stor stue med sovesofa til to personer, et soverom med dobbeltseng og tilhørende bad, et kjøkken og enda et bad. Leiligheten er utstyrt med aircondition og satelitt-tv.

Bestill deres sentrale og luftige ferieleilighet

Se frem til spennende dager i Romas historiske gater, og få det meste ut av storbyferien med en sentral beliggenhet og kort avstand til den verdenskjente Spansketrappen. Spør gjerne en av våre erfarne feriekonsulenter om tips og hjelp til å bestille ferien deres her.

Les mer om Capo Le Case

Sjul teksten
 

Søk priser og
bestill opphold

Søk priser og
bestill reise

Kun opphold
+Fly & opphold
Kun bilutleie
Loading
Voksne
Barn
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Rom / leilighet 1
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
 

Lignende boliger

Dimora Crociferi

Roma, Lazio

Terrazza Trevi

Roma, Lazio

Terrazza Pallaro

Roma, Lazio

Anbefalinger for deg

Ristoro del Cavaliere

Piazza al Serchio, Toscana

Casa Coppelle

Roma, Lazio

Residence Le Terrazze

Portovenere, Liguria

search map