Hotell i Roma

Ca' degli Equi Bed & Breakfast

Dobbeltrom Inngangen Frokostkjøkkenet og bordene Tremannsrom Bad Tremannsrom Bad Firemannsrom Bad Frokostkjøkkenet og bordene.
 
Ca' degli Equi Bed & Breakfast er ikke tilgjengelig for øyeblikket
Ca' degli Equi Bed & Breakfast er ikke en del av In-Italias program for øyeblikket. Men frykt ikke, det er mye annet flott du kan velge mellom.

Vi har derfor funnet frem disse feriehusene i samme område til deg:

>> Se flere alternativer her

>> Les mer om ferie til Roma her
Kun opphold
+Fly & opphold
Nyhet
Loading
Loading
Voksne
Barn
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Rom / leilighet 1
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Flere søkemuligheter
0
Henter innhold

Ca' degli Equi Bed & Breakfast ligger i en flott eldre eiendom fra slutten av 1800-tallet i det populære universitetsområdet San Lorenzo, bak Termini sentralstasjon. Området byr på ekte romersk stemning med yrende liv i gatene og torvene. Det er her stort utvalg av spisesteder og barer til en billig penge og det er kort avstand til mange av de store serverdigheter. Det er få turister i dette området, og det er hovedsakelig studenter som preger bybildet.

Bo som romerne

Nært til eiendommen ligger det mange supermarkeder, apotek og et gatemarked i Largo degli Osci. 300 meter unna er det en overvåket parkering til 11/ 15 euro per dag. For å komme rundt i Roma finnes her offentlig transport av følgende muligheter; trikk nr 3 som går fra Via di Scalo San Lorenzo og er 200 meter fra eiendommen; buss nr 71 går fra Via Tiburtina 100 meter unna; buss nr 492 går fra Via dei Ramni ca 300 meter unna; og man kan ta undergrunnen (linje A) fra Piazza Vittorio kun 400 meter herfra.

Les mer om Ca' degli Equi Bed & Breakfast

Gode rom til en billig penge

3 rom og en frokostrestaurant er hva som tilbys her. Alle rommene har privat bad med dusj, aircondition, skrivebord, to nattbord, klesskap, paraboltv og trådløst internett. Det er her romslige, lyse og pene rom i behagelige farger, som gir en følelse av innbydende gjestfrihet.

Du kan også bo i leiligheten

Ca 20 meter unna og i et anneks finner vi leilighetene. De tar opptil 4 personer og er ca 50 m² utstyrt med fasiliteter du trenger.

Rommene på Ca' degli Equi Bed & Breakfast

Sjul teksten
 
 
search map