Hotell i Roma

Ca' degli Equi Bed & Breakfast

Dobbeltrom Inngangen Frokostkjøkkenet og bordene Tremannsrom Bad Tremannsrom Bad Firemannsrom Bad Frokostkjøkkenet og bordene.
 
Ca' degli Equi Bed & Breakfast er ikke tilgjengelig for øyeblikket
Ca' degli Equi Bed & Breakfast er ikke en del av In-Italias program for øyeblikket. Men frykt ikke, det er mye annet flott du kan velge mellom.

Vi har derfor funnet frem disse feriehusene i samme område til deg:

>> Se flere alternativer her

>> Les mer om ferie til Roma her
Kun opphold
+Fly & opphold
Nyhet
Loading
Loading
Voksne
Barn
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Rom / leilighet 1
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Flere søkemuligheter
0
Henter innhold

Ca' degli Equi Bed & Breakfast ligger i en flott eldre eiendom fra slutten av 1800-tallet i det populære universitetsområdet San Lorenzo, bak Termini sentralstasjon. Området byr på ekte romersk stemning med yrende liv i gatene og torvene. Det er her stort utvalg av spisesteder og barer til en billig penge og det er kort avstand til mange av de store serverdigheter. Det er få turister i dette området, og det er hovedsakelig studenter som preger bybildet.

Bo som romerne

Nært til eiendommen ligger det mange supermarkeder, apotek og et gatemarked i Largo degli Osci. 300 meter unna er det en overvåket parkering til 11/ 15 euro per dag. For å komme rundt i Roma finnes her offentlig transport av følgende muligheter; trikk nr 3 som går fra Via di Scalo San Lorenzo og er 200 meter fra eiendommen; buss nr 71 går fra Via Tiburtina 100 meter unna; buss nr 492 går fra Via dei Ramni ca 300 meter unna; og man kan ta undergrunnen (linje A) fra Piazza Vittorio kun 400 meter herfra.

Les mer om Ca' degli Equi Bed & Breakfast

Gode rom til en billig penge

3 rom og en frokostrestaurant er hva som tilbys her. Alle rommene har privat bad med dusj, aircondition, skrivebord, to nattbord, klesskap, paraboltv og trådløst internett. Det er her romslige, lyse og pene rom i behagelige farger, som gir en følelse av innbydende gjestfrihet.

Du kan også bo i leiligheten

Ca 20 meter unna og i et anneks finner vi leilighetene. De tar opptil 4 personer og er ca 50 m² utstyrt med fasiliteter du trenger.

Rommene på Ca' degli Equi Bed & Breakfast

Sjul teksten
 
 

Gjesteanmeldelser av Ca' degli Equi Bed & Breakfast

Les personlige anmeldelser av Ca' degli Equi Bed & Breakfast som ligger i Roma. Bedømmelsene av hotellet er skrevet av gjester som har reist med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis usensurerte slik at du får en ærlig beskrivelse og anmeldelse av Ca' degli Equi Bed & Breakfast. I tillegg til vurdering av selve hotellet kan du også få gode tips fra gjestene våre om emner som utflukter, restauranter, severdigheter, strender, lokal transport og mye mer.

Se alle 3 anmeldelser fra Ca' degli Equi Bed & Breakfast

Bedømmelse av Ca' degli Equi Bed & Breakfast

Les mer

Bedømmelse av Ca' degli Equi Bed & Breakfast

Les mer

Bedømmelse av Ca' degli Equi Bed & Breakfast

Les mer

Stein og familien fra Homborsund i Norge boede på Ca' degli Equi Bed & Breakfast i Rom fra d. 23. til d. 25. maj 2012 og på Residence Villa Sant' Alfonso i Scala fra d. 25. maj til d. 1. juni 2012.

Oppholdet i Roma fungerte godt. Ca' degli Equi Bed & Breakfast hadde flotte rom, og beliggenheten var god. Området San Lorenzo rundt stedet vi bodde var også et koselig sted med gode spisesteder og et koselig lite marked nedenfor. Kort vei til jernbanestasjon og busser inn til andre attraksjoner. Vi hadde bestilt leiebil fra Stazione Termini, og det fungerte fint og det gikk greit å finne ut av Roma og inn på hovedveiene sydover. Frokosten på overnattingsstedet var svært enkel, men det var nydelig nytrukket kaffe hver morgen. Verten var hyggelig og behjelpelig, og selv om han ikke var til stede hele tiden var det ikke noe problem å nå han på telefon og han snakket godt engelsk.

Les mer

Anette og rejsefællen fra Kongshavn i Norge boede på Ca' degli Equi Bed & Breakfast i Rom fra d. 30. juli til d. 3. august 2010.

Vi har vært i Roma og hatt det alldeles nydelig! Men hvem kan kjede seg i en slik by! Det er som Gamla Stan i Stockholm ganger 100!

Vi var der i en varm periode og måtte ta hensyn til dette når vi planla dagene -mange kafebesøk og vandringer i skyggen. Når det gjelder B&B var vi meget fornøyde med både rommet og husverten. Rommet var veldig romslig, pent og med god airkondisjon. Om kveldene var det mye liv i gatene, men det forstyrret ikke når vi bare lukket vinduene. Vi vet ikke hvordan frokosten var fordi vi valgte å reise ut tidlig om morgonen før den ble servert (08.30). Men det var veldig hyggelig å spise frokost ute og se Roma våkne til liv. Spesielt anbefaler vi en frokost på Kafe Rosati på Piazza del Popolo. Området vi bodde på ligger litt utenfor sentrum (3 km til Colosseum). Derfor anbefales buss eller T-bane som ligger noen hundre meter fra B&B. Husverten ga oss en god beskrivelse på hvilken buss/T-bane som gikk til de aktuelle stedene.

En utfordring vi møtte var at det ikke var så lett å ringe etter taxi når vi måtte rekke et tidlig fly hjem. Når vi spurte om de snakket engelsk la de bare på røret. Men vi fikke hjelp til å bestille av noen hyggelige menn som eide et hotell ikke langt fra vårt B&B. Ellers virker prisnivået i Roma å være omtrent det samme som hjemme i Norge. Man kan finne billige alternativ hvis man vil og man trenger jo ikke spise 3-4 retter hver gang. Romerne var veldig hyggelige og hjelpsomme og vi opplevde ikke noe skummelt eller skremmende i det hele tatt. Altså - bare gode ord å si om Roma, romerne og vårt B&B.

Vi er også meget fornøyde med dere på in-italia som hjalp oss med å ombestille vår reise når vi ble forhindret i å reise på grunn av askeskyen i april. Tusen takk!

Les mer

Hilde og hendes ven fra Larvik i Norge boede på Ca' degli Equi Bed & Breakfast i Rom fra d. 12. til d. 15. april 2008.

Vi har hatt en kjempefin tur til Roma! Byen er jo fantastisk.Vi så Petersplassen, Peterskirken, Spansketrappen, Fontana di Trevi, Colosseum, Villa Borgheseparken (leide robåt på det lille vannet der,meget romantisk!!). Vi var også en hel dag i Pompei.Veldig greit med tog til Napoli og et lokaltog(circum vesuviano linjen til Pompei scavi).Gikk rundt i de fremgravde gatene. Veldig flott!
Bostedet var litt vanskelig å finne,men innehaveren kom til avtalt tid.Meget pent rom og bad.Koselig med vinduer ut mot gaten,der vi satt om kvelden og så ut på livet.
Vi kommer sikkert til å benytte Dere igjen ved en eventuell neste Italiatur.

Les mer
 
search map