Kun opphold
+Fly & opphold
Nyhet
Loading
Loading
Voksne
Barn
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Rom / leilighet 1
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Flere søkemuligheter
0
Henter innhold

Bo billig i Romas sentrum

Når du prioriterer å være ute og oppleve ting hele dagen lang istedet for å slenge deg på en sofa på hotellet ditt, tenker du på mange måter som romerne selv. Som de ekte søreuropeerne og middelhavsfolket de er anser de livet som noe som først og fremst foregår utendørs. Morgenkaffen og frokostcroissanten inntas ofte på en liten, lokal kafé i hui og hast på vei til jobb.

Lunsjen spises ute i byen, og på kvelden lokker Romas enorme utvalg av restauranter, barer og nattklubber de italienske storbyerne lett ut av leilighetene. Som feriegjest er du nok enda mer opptatt av å absorbere det hele - du har jo kun en uke eller kanskje bare en langhelg i denne herlige hovedstaden. Så hvorfor ikke oppleve så mye som mulig? Og når du sparer penger på selve hotelloppholdet får du mye bedre råd til all moroa.

Toscana Sardinia Sicilia Abruzzo Aostadalen Puglia Basilicata Calabria Campania Emilia-Romagna Friuli Lazio Liguria Lombardia Marche Molise Piemonte Syd-Tirol Umbria Veneto Kart over Italia

3 gode steder å bo billig på hotell i Roma

I Roma er det hvert fall aldri en unnskyldning for å kjede seg, og uansett om du foretrekker museer, kunst, historiske minnesmerker, storslått og klassisk arkitektur, shopping eller kaféliv har du kommet til rett sted når ferien går til den evige - og ganske romantiske - stad. Så hvis hotellet ditt mest av alt skal være et sted der du kan få en god natts søvn etter en lang dag full av inntrykk, ta et bad og oppbevare koffertene, er det bare å lese videre. Her presenterer In-Italia nemlig tre gode muligheter for billige hoteller i Roma. På de billigste rommene på det førstnevnte hotellet vil vi gjøre oppmerksomme på at det er bad på gangen. Kontakt gjerne In-Italia dersom du vil høre mer om reiser til Roma.

Hotel Primavera

Du kan faktisk ikke bo mer sentralt! Og det til tross for hotellets rimelige pris. Det familiedrevne hotellet Hotel Primavera ligger mindre enn 200 meter fra Piazza Navona og Campo de" Fiori. Kort sagt en beliggenhet som slår alt når du skal ut og utforske alt Roma har å by på. Dette pent innredede hotellet kan tilby en behagelig atmosfære og enkle, utmerkede rom, der de billigste har bad og toalett på gangen.

De andre rommene har egen dusj og toalett, og uansett om du velger et rom med eller uten eget bad kan du regne med at forholdene er rene og ordentlige. På Hotel Primavera spiser du frokost i resepsjonen i andre etasje, og dermed er du klar for dagens mange opplevelser! En smule trafikkstøy fra gaten må påregnes.

Hotel Arenula

Her bor du super-sentralt i Roma, langs en stille sidegate i et hyggelig, lite strøk som mange feriegjester dessverre overser når de besøker byen. Det er snakk om det gamle jødiske kvarteret, som både har en interessant historie og et pent utvalg av gode, lokale restauranter. Strøket ligger bare noen få minutters gange fra Campo de" Fiori, og har komfortabel gangavstand til mange av de andre berømte plassene og severdighetene i Roma.

På Hotel Arenula bor du i både rolige og sentrale omgivelser - og alle rommene er pene og har egne bad. Det er med andre ord ikke rart at hotellet er særdeles populært, og vi anbefaler deg derfor å bestille rom i god tid.

Albergo Piave

Et intimt, lite hotell der du virkelig kan føle deg som hjemme. Albergo betyr opprinnelig hotell på italiensk, og noen av de små, familieeide hotellene i Støvellandet bruker fortsatt dette navnet. På Albergo Piave bor du innenfor Romas bymurer på et av hotellets knappe 11 pene og enkle rom med eget bad.

Du bor tett på transportmuligheter inn til sentrum, f.eks. tar det kun ti minutter å gå til nærmeste metrostasjon. I lokalområdet er det mange gode spisesteder og spennende butikker.

Vi er alltid klare til å hjelpe og rådgi deg når det gjelder reisen din til Roma. Når du helst vil finne billig overnatting i Roma gir vi deg et utvalg som ingen andre har, og vi har selv besøkt alle hotellene så vi kan fortelle deg nøyaktig hva som er bra og hva som er dårlig, alt etter hva du helst vil se og rekke i Roma. Ring, skriv eller chat med oss nå!

>>> Se også alle hotellene og ferieleilighetene våre i Roma her

 
search map