Hotell i Roma

Best Western Villafranca

 
Best Western Villafranca er ikke tilgjengelig for øyeblikket
Best Western Villafranca er ikke en del av In-Italias program for øyeblikket. Men frykt ikke, det er mye annet flott du kan velge mellom.

Vi har derfor funnet frem disse feriehusene i samme område til deg:

>> Se flere alternativer her

>> Les mer om ferie til Roma her
Kun opphold
+Fly & opphold
Nyhet
Loading
Loading
Voksne
Barn
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Rom / leilighet 1
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Flere søkemuligheter
0
Henter innhold

Best Western har en del hoteller i samme område, og på det 4-stjerners hotellet Villafranca bor du på et renovert hotell med god atmosfære og moderne innredning. Det bor mange lokale romere i området, så det er også gode restauranter like ved.

Hygge i fellesstuen

Hotellet har en døgnåpen resepsjon, heis, aircondition og Wi-Fi i fellesområdene, bar og en hyggelig fellesstue der du kan se på tv eller en lese en bok mens du fordøyer dagens spennende opplevelser.

Parkettgulv og pene rom

Det er totalt 100 rom som alle er pent innredet og har parkettgulv. De er utstyrte med aircondition, satelitt-tv, telefon, safe og minibar.

Les om rommene på Best Western Villafranca

 
 

Gjesteanmeldelser av Best Western Villafranca

Les personlige anmeldelser av Best Western Villafranca som ligger i Roma. Bedømmelsene av hotellet er skrevet av gjester som har reist med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis usensurerte slik at du får en ærlig beskrivelse og anmeldelse av Best Western Villafranca. I tillegg til vurdering av selve hotellet kan du også få gode tips fra gjestene våre om emner som utflukter, restauranter, severdigheter, strender, lokal transport og mye mer.

Se alle 2 anmeldelser fra Best Western Villafranca

Bedømmelse av Best Western Villafranca

Les mer

Bedømmelse av Best Western Villafranca

Les mer
 
search map