Hotell i Roma

Best Western Hotel President

Standardrom
Legg til som favoritt
 
Henter innhold

Det er ikke mange hoteller som kan skryte av å ha en metrostasjon under et minutts gange fra hoveddøren, men det kan de på Hotel President. Samtidig er det et av Romas litt større hoteller, noe som i dette tilfellet betyr at stort sett alle rommene er likt innredet og har en fornuftig størrelse.

Tog til døren

Best Western Hotel President ligger sør i Roma, like ved metrostasjonen Manzoni, der det går tog direkte til byens største severdigheter. Bl.a. kan du befinne deg på Spansketrappen på under 10 minutter, noe som er vesentlig raskere enn fra de fleste hoteller i det historiske sentrum. Det er også en del historie i nærområdet, for her finner du både Romas domkirke S. Giovanni in Laterano, og Colosseum ligger knappe 900 meter fra hotellet. Utenom metroen går det flere busser og trikker rett utenfor døren.

God service - også for morgenmennesker

Du går direkte fra gaten og inn i den store resepsjonen der det også er lobby, heis, gratis Wi-Fi og frokostrestaurant. Her serveres en stor frokostbuffet fra kl. 06:30, men det er også mulig å få en kjapp ekspress-frokost allerede fra kl. 05:00 av hvis du skal rekke et tidlig fly.

Bo pent og praktisk

Hotel President har rundt 200 rom som alle er pent innredet med aircondition, tv, telefon, Wi-Fi, minibar, safe og hårføner.

 

Søk priser og
bestill opphold

Søk priser og
bestill reise

Kun opphold
+Fly & opphold
Nyhet
Loading
Voksne
Barn
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Rom / leilighet 1
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
 

Lignende boliger

Hotel Ripa Roma

Roma, Lazio

Hotel Arcangelo

Roma, Lazio

Anbefalinger for deg

Aurelia Residence

Roma, Lazio

Hotel Ripa Roma

Roma, Lazio

Hotel Arcangelo

Roma, Lazio

Nyheter fra In-Italia's
BLOGG
Her kan du bli inspirert til ferien i Italia
search map