Hotell i Roma

B&B 94 Rooms Vatican

 
B&B 94 Rooms Vatican er ikke tilgjengelig for øyeblikket
B&B 94 Rooms Vatican er ikke en del av In-Italias program for øyeblikket. Men frykt ikke, det er mye annet flott du kan velge mellom.

Vi har derfor funnet frem disse feriehusene i samme område til deg:

>> Se flere alternativer her

>> Les mer om ferie til Roma her
Kun opphold
+Fly & opphold
Nyhet
Loading
Loading
Voksne
Barn
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Rom / leilighet 1
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Flere søkemuligheter
0
Henter innhold

Bed & Breakfast i gangavstand til opplevelsene i Roma

B&B 94 Rooms Vatican ble bygget i 2014 og er beligggende i 1. etasje i Prati området. Det er en 15 minutters gåtur til Vatikanet og Piazza del Popolo, Spansketrappen finner du 20 minutter fra B&B. Metrostasjonen Lepanto er bare 350m fra B&B 94 Rooms Vatican, slik at du lett kan komme deg rundt med offentlig transport. Sentralstasjonen Termini ligger bare 4 stopp unna med undergrunnsbanen. I nærområdet ligger den herlige handlegaten Via Cola Rienzo, der du bl.a. finner en av de lokale dagligvarebutikkene og en av Romas beste delikatessebutikker. Området er bebodd av de lokale romerne, så det er naturligvis også et godt utvalg av gode restauranter.

Liten i størrelse - stor i service

B&B 94 Rooms Vatican har en moderne innredning og oser av avslappet og gjestfri atmosfære. Den lille resepsjonen er hjertet av dette B&B-et. Du vil bli ønsket hjertelig velkommen av det vennlige personalet som står klare til å hjelpe deg med å få et så behagelig opphold som mulig. Servicen er oppriktig og det stedet kanskje mangler i fasiliteter har det til gjengjeld i gode, koselige rom og hyggelig personale.
Frokosten er kontinental og serveres på rommet ditt. Ønsker du en utvidet frokost kan du be om dette i resepsjonen ved innsjekking og betale på stedet.
Det er mulig å leie sykler i resepsjonen og det er gratis Wi-Fi på hele B&B 94 Rooms Vatican.

Les mer om B&B 94 Rooms Vatican

Elegante og romslige rom

B&B 94 Rooms Vatican har kun 7 rom. Hvert rom er moderne, smakfullt og individuelt innredet med ulike temaer inspirert av byens attraksjoner. Alle rommene er utstyrte med klimaanlegg, gratis Wi-Fi, satellitt-TV, vannkoker, minibar, safe og bad med toalett, dusj, gratis toalettartikler og hårføner. Strykejern og strykebrett er tilgjengelig på forespørsel.

Rommene på B&B 94 Rooms Vatican

Sjul teksten
 
 

Gjesteanmeldelser av B&B 94 Rooms Vatican

Les personlige anmeldelser av B&B 94 Rooms Vatican som ligger i Roma. Bedømmelsene av hotellet er skrevet av gjester som har reist med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis usensurerte slik at du får en ærlig beskrivelse og anmeldelse av B&B 94 Rooms Vatican. I tillegg til vurdering av selve hotellet kan du også få gode tips fra gjestene våre om emner som utflukter, restauranter, severdigheter, strender, lokal transport og mye mer.

Bedømmelse av B&B 94 Rooms Vatican

Les mer
 
search map