Feriebolig i Roma

Balcone Grillo

Legg til som favoritt
 
Henter innhold

Det eneste som stopper dere fra å se rett bort i Forum Romanum er den store, antikke muren, men utsikten her i Monti er uansett veldig flott. Beundre takbjelkene i stuen, parkettgulvet og takmaleriet fra 1800-tallet i et av soverommene, for ikke å glemme de to store kinesiske maleriene i stuen.

Bli kjent med Roma

Ta morgenkaffen sammen i den trivelige sofakroken, og ta turen til Piazza Navona der malerne og gatemusikantene venter på å imponere dere med sine kunster. La dere fascinere av eldgamle Pantheon - hvis dere er heldige kan dere oppleve en liten regnskur midt i kirken - før dere tar lunsjen på en pizzeria i en av sidegatene. Slipp de handleglade løs i området rundt Spansketrappen, og få med dere lystenningen av Trevifontenen etter solnedgang. Finn en sjarmerende restaurant i rustikke Trastevere på andre siden av elven og la de italienske smakene overvelde dere.

Les mer om Balcone Grillo

Fireromsleilighet med 6 soveplasser
- Det første som møter dere er leilighetens store stue med sofa-arrangement, spisebord og utgang til balkongen via et par franske dører som gir rommet masse lys. Fra stuen går det en gang til det lille, separate kjøkkenet (fire gassblusser, oppvaskemaskin, brødrister og et lite kjøleskap), og deretter videre til et gjestetoalett med vaskemaskin, samt til et soverom med dobbeltseng og utgang til balkongen. På andre siden av stuen ligger enda et soverom med dobbeltseng, et soverom med to enkeltenger (veggene er omtrent 2½ meter høye med skrånende tak), og to bad med dusj og toalett. Leiligheten er utstyrt med wi-fi, aircondition og satelitt-tv. Balkongen er 8 meter lang, men kun 60 cm bred, så utsikten nytes nok best stående.

Bestill deres flotte ferieleilighet

Se frem til herlige dager i Romas vakre gater, og slapp godt av i denne smakfulle og romslige leiligheten mellom utfluktene. Balcone Grillo er en unik leilighet der dere får mye for pengene, så dere kan bruke mer på de sjarmerende restaurantene i området. Spør gjerne en av våre erfarne feriekonsulenter om tips og hjelp til å bestille ferien deres her!

Sjul teksten
 

Søk priser og
bestill opphold

Søk priser og
bestill reise

Kun opphold
+Fly & opphold
Nyhet
Loading
Voksne
Barn
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Rom / leilighet 1
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
 

Lignende boliger

Anbefalinger for deg

Nyheter fra In-Italia's
BLOGG
Her kan du bli inspirert til ferien i Italia
search map