Feriebolig i Roma

Balcone Grillo

 
Balcone Grillo er ikke tilgjengelig for øyeblikket
Balcone Grillo er ikke en del av In-Italias program for øyeblikket. Men frykt ikke, det er mye annet flott du kan velge mellom.

Vi har derfor funnet frem disse feriehusene i samme område til deg:

>> Se flere alternativer her

>> Les mer om ferie til Roma her
Kun opphold
+Fly & opphold
Nyhet
Loading
Loading
Voksne
Barn
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Rom / leilighet 1
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Flere søkemuligheter
0
Henter innhold

Det eneste som stopper dere fra å se rett bort i Forum Romanum er den store, antikke muren, men utsikten her i Monti er uansett veldig flott. Beundre takbjelkene i stuen, parkettgulvet og takmaleriet fra 1800-tallet i et av soverommene, for ikke å glemme de to store kinesiske maleriene i stuen.

Bli kjent med Roma

Ta morgenkaffen sammen i den trivelige sofakroken, og ta turen til Piazza Navona der malerne og gatemusikantene venter på å imponere dere med sine kunster. La dere fascinere av eldgamle Pantheon - hvis dere er heldige kan dere oppleve en liten regnskur midt i kirken - før dere tar lunsjen på en pizzeria i en av sidegatene. Slipp de handleglade løs i området rundt Spansketrappen, og få med dere lystenningen av Trevifontenen etter solnedgang. Finn en sjarmerende restaurant i rustikke Trastevere på andre siden av elven og la de italienske smakene overvelde dere.

Les mer om Balcone Grillo

Leilighet med 6 soveplasser
- Det første som møter dere er leilighetens store stue med sofa-arrangement, spisebord og utgang til balkongen via et par franske dører som gir rommet masse lys. Fra stuen går det en gang til det lille, separate kjøkkenet (fire gassblusser, oppvaskemaskin, brødrister og et lite kjøleskap), og deretter videre til et gjestetoalett med vaskemaskin, samt til et soverom med dobbeltseng og utgang til balkongen.

På andre siden av stuen ligger enda et soverom med dobbeltseng, et soverom med to enkeltenger (veggene er omtrent 2½ meter høye med skrånende tak), og to bad med dusj og toalett. Leiligheten er utstyrt med wi-fi, aircondition og satelitt-tv. Balkongen er 8 meter lang, men kun 60 cm bred, så utsikten nytes nok best stående.

Bestill deres flotte ferieleilighet

Se frem til herlige dager i Romas vakre gater, og slapp godt av i denne smakfulle og romslige leiligheten mellom utfluktene. Balcone Grillo er en unik leilighet der dere får mye for pengene, så dere kan bruke mer på de sjarmerende restaurantene i området. Spør gjerne en av våre erfarne feriekonsulenter om tips og hjelp til å bestille ferien deres her!

Sjul teksten
 
 

Gjesteanmeldelser av Balcone Grillo

Les personlige anmeldelser av Balcone Grillo som ligger i Roma. Bedømmelsene av ferieboligen er skrevet av gjester som har reist med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis usensurerte slik at du får en ærlig beskrivelse og anmeldelse av Balcone Grillo. I tillegg til vurdering av selve ferieboligen kan du også få gode tips fra gjestene våre om emner som utflukter, restauranter, severdigheter, strender, lokal transport og mye mer.

Se alle 8 anmeldelser fra Balcone Grillo

Bedømmelse av Balcone Grillo

Les mer

Bedømmelse av Balcone Grillo

Les mer

Bedømmelse av Balcone Grillo

Les mer

En ualminnelig deilig leilighet

Vi var 5 voksne som hadde et flott opphold i denne utrolig deilige leiligheten fra 17.-21- mai 2016.
Vi ble mottatt av Constanze, en søt og frisk ung jente som gav oss nødvendig informasjon om leiligheten og området.
Leiligheten ligger helt perfekt til rett overfor Forum Romanum, meget sentralt. Leiligheten er deilig lys og fin å være i. Rommene ligger fint i forhold til hverandre og det er deilige, lyse rom. Denne leiligheten kan bestemt anbefales.

Les mer

Fin leilighet og super beliggenhet. God soveplass og badefasiliteter til 6 personer - men hvis man selv vil lage mat er spisebordet litt for lite for 6 personer.

Les mer

Bedømmelse av Balcone Grillo

Les mer
 
search map