Feriebolig i Roma

Balcone Benedetto IV

 
Balcone Benedetto IV er ikke tilgjengelig for øyeblikket
Balcone Benedetto IV er ikke en del av In-Italias program for øyeblikket. Men frykt ikke, det er mye annet flott du kan velge mellom.

Vi har derfor funnet frem disse feriehusene i samme område til deg:

>> Se flere alternativer her

>> Les mer om ferie til Roma her
Kun opphold
+Fly & opphold
Nyhet
Loading
Loading
Voksne
Barn
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Rom / leilighet 1
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Flere søkemuligheter
0
Henter innhold

Her bor dere tett på Pantheon og dermed også på mange av de andre store serverdighetene i Romas sentrum. Spar tid og penger ved å bo så sentralt, og ta beina fatt langs brosteinsgatene.

Bli kjent med Roma

Ta morgenkaffen på Campo di' Fiori blant folkelivet, og vandre til Piazza Navona der malerne og gatemusikantene venter på å imponere dere med sine kunster. La dere fascinere av eldgamle Pantheon like ved leiligheten - hvis dere er heldige kan dere oppleve en liten regnskur midt i kirken - før dere tar lunsjen på en pizzeria i en av sidegatene. Slipp de handleglade løs i området rundt Spansketrappen, og få med dere lystenningen av Trevifontenen etter solnedgang. Finn en sjarmerende restaurant i rustikke Trastevere på andre siden av elven og la de italienske smakene overvelde dere.

Les mer om Balcone Benedetto IV

Fireromsleilighet med 4/6 soveplasser (andre etasje u/ heis)
- Leiligheten er omtrent 150 m² stor og består av en stue med tv og dobbel sovesofa, en spisestue, et separat kjøkken (fire gassblusser, ovn, mikrobølgeovn, kjøleskap, fryser og oppvaskemaskin), soverom med dobbeltseng og tilgang til et bad med dusj og toalett, et soverom med dobbeltseng i tillegg til enda et bad med dusj og toalett. Leiligheten er utstyrt med aircondition, vaskemaskin og satelitt-tv med dvd-spiller.

Bestill deres sentrale ferieleilighet ved Pantheon

Se frem til herlige dager i Den Evige Stad, og bo sentralt og fint i denne luftige leiligheten ved Pantheon. Her kan dere slappe godt av etter spennende utflukter i hovedstaden. Spør gjerne en av våre erfarne feriekonsulenter om tips og hjelp til å bestille ferien deres her!

Sjul teksten
 
 

Gjesteanmeldelser av Balcone Benedetto IV

Les personlige anmeldelser av Balcone Benedetto IV som ligger i Roma. Bedømmelsene av ferieboligen er skrevet av gjester som har reist med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis usensurerte slik at du får en ærlig beskrivelse og anmeldelse av Balcone Benedetto IV. I tillegg til vurdering av selve ferieboligen kan du også få gode tips fra gjestene våre om emner som utflukter, restauranter, severdigheter, strender, lokal transport og mye mer.

Se alle 3 anmeldelser fra Balcone Benedetto IV

Roma i oktober

Beliggenheten er helt fantastisk og leiligheten var veldig fin og rengjort. Vi ble vel mottatt og informert om stedet.

Vi hadde satt pris på at det fantes flere nøkler en ett par når vi var fem voksne. Belysningen på et av badene var ikke god nok og det trekker litt ned.

Et godt opphold som vi gjerne anbefaler til andre.

Les mer

Fantastisk leilighet, topp beliggenhet.

Svært bekvem leilighet beliggende midt i smørøyet!

Les mer

Bedømmelse av Balcone Benedetto IV

Les mer

Bedømmelse av Balcone Benedetto IV

Les mer

Bedømmelse av Balcone Benedetto IV

Les mer
 
search map