Hotell i Roma

Babuino 181 Luxury Suites

Legg til som favoritt
 
Henter innhold

Babuino 181 ligger i sentrum av byen mellom den spanske trappen og Piazza del Popolo. Via del Babuino er fylt med luksuriøse butikker og antikvitetshandlere. Noen få minutters gange fra Babuino finner du mange gode restauranter med rimelige priser. De største attraksjonene i den gamle bydelen ligger alle innen en kort spasertur fra Babuino - for eksempel tar det bare noen minutter å gå til den vakre parken Villa Borghese.

Babuino 181 ligger 300meter fra Flamino metrostasjonen, så det er lett å komme seg rundt med offentlig transport herfra.

Høyt nivå av kvalitet og service

Babuino ligger i to renoverte historiske bygninger ovenfor hverandre. Det er ikke det billigste stedet å bo, men er du glad for kvalitet, god service og ønsker å bo i et moderne stilfullt boutiquehotell, er Babuino 181 definitivt et godt valg.

Personalet har en høy grad av service og er alltid glade for å gjøre oppholdet ditt enda bedre.

Les mer om Babuino 181 Luxury Suites

Besøk den nydelige takterrassen

Den beste start og slutt på dagen din i Roma finner du på hotellets tak. Når morgensolen titter ut og sender sine stråler av sol over takene i Roma, er det et ideelt sted å nyte en fersk cappuccino. Når dagens opplevelser skal fordøyes og det går mot slutten av dagen, er en cocktail på takterrassen perfekt avslutning.

Uansett hvilken tid på året du bo i Roma er takterrassen verdt et besøk. På kaldere dager blir området som overdekket.

Frokostbuffetten tilbyr et stort utvalg og inneholder mange hjemmelagde produkter, frisk frukt og mange varme og kalde retter å velge mellom.

Hotellet er utstyrt med alle moderne fasiliteter og WiFi er tilgjengelig over hele hotellet.

Trendy design, luksuriøse rom og suiter

Babuino 181 tilbyr 24 elegante og romslige rom og suiter spredt over to bygninger. Alle rommene og suitene er utstyrt med klimaanlegg, gratis Wi-Fi, Nespresso-maskin, satellitt-TV, safe, iPod-dokk, minibar, skrivebord og marmor/mosaikk bad med toalett, dusj eller badekar og hårføner.

Les om rommene på Babuino 181 Luxury Suites

Sjul teksten
 

Søk priser og
bestill opphold

Søk priser og
bestill reise

Kun opphold
+Fly & opphold
Nyhet
Loading
Voksne
Barn
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Rom / leilighet 1
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
 
search map