Feriebolig i Roma

Aurelia Residence

Eksempel på toromsleilighet Eksempel på toromsleilighet Eksempel på treromsleilighet Eksempel på treromsleilighet Eksempel på treromsleilighet Superior Eksempel på treromsleilighet Superior
 
Aurelia Residence er ikke tilgjengelig for øyeblikket
Aurelia Residence er ikke en del av In-Italias program for øyeblikket. Men frykt ikke, det er mye annet flott du kan velge mellom.

Vi har derfor funnet frem disse feriehusene i samme område til deg:

>> Se flere alternativer her

>> Les mer om ferie til Roma her
Kun opphold
+Fly & opphold
Nyhet
Loading
Loading
Voksne
Barn
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Rom / leilighet 1
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Flere søkemuligheter
0
Henter innhold

Aurelia Residence ligger i nærheten av Petersplassen og Vatikanet på Via Aurelia 145. Det finnes en togstasjon i nærheten (Stazione San Pietro) og bussholdeplass med flere avganger til sentrum samt til sentralstasjonen Termini.

Felles takterrasse med utsikt over byen

På Aurelia Residence er det resepsjon, frokostrestaurant (åpen fra kl 07.30 til kl 10.30), hage og takterrasse, der du får en fantastisk utsikt over byen. Her serveres frokosten i sommerperioden.

Frokost med i prisen

Prisen inkluderer sengetøy og håndklær. Du kan bestille opphold med eller uten frokost som serveres enten på terrassen eller i baren. Garasjeplass kan fås mot bestilling og mot betaling. Du kan også benytte deg av roomservice mot betaling.

Ferieleiligheter med utgang til hage eller balkong

Velg leiligheten som passer best for deg. Det er i alt seks forskjellige leilighetstyper og på eiendommen finner du i alt 25 leiligheter som ligger enten i første-, andre-, tredje- eller fjerde etasje. Alle leilighetene har utgang til balkong eller et uteområde, og er utstyrte med aircondition, telefon, satellitt-tv, video, hi-fi, mikrobølgeovn og oppvaskmaskin.

Butikker og spisesteder i nærheten

Hvis du selv vil lage mat eller bare en salat kan du handle matvarer ca. 150 meter fra Aurelia Residence. Langs Via Aurelia finner du bakeri, dagligvarehandel med kjøttavdeling og et minimarked. Ca. 450 meter fra leilighetene finner du et supermarked med et større vareutvalg. Har du glemt noe og det er sent på kvelden er det et døgnåpent supermarked ca. 1 km fra stedet. Tett på Aurelia Residence finner du også apotek, vinbar, kiosk og flere restauranter og pizzeria. Spør gjerne i resepsjonen og de hjelper deg med å finne noe som passer for deg og din lommebok.

Les mer om Aurelia Residence

Les om leilighetene på Aurelia Residence

Sjul teksten
 
 

Gjesteanmeldelser av Aurelia Residence

Les personlige anmeldelser av Aurelia Residence som ligger i Roma. Bedømmelsene av ferieboligen er skrevet av gjester som har reist med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis usensurerte slik at du får en ærlig beskrivelse og anmeldelse av Aurelia Residence. I tillegg til vurdering av selve ferieboligen kan du også få gode tips fra gjestene våre om emner som utflukter, restauranter, severdigheter, strender, lokal transport og mye mer.

Se alle 28 anmeldelser fra Aurelia Residence

Fantastisk

Det var et flott sted å bo og personalet var fantastisk. De var hjelpsomme med opplevelse og transport til og fra steder. Det eneste vi ikke var enig med var at det allerede var betalt skatt hjemmefra, og at vi måtte betale 48 euro i byskatt igjen ..... men fint sted nær alt og super herlige mennesker.

Les mer

Trivelig leilighet med gangavstand til Peters plassen.

Trivelig leilighet og hyggelig og hjelpsom betjening både i resepsjonen og ved frokosten.
Kort vel til buss og tog. Veldig hyggelig opphold!

Les mer

Bedømmelse av Aurelia Residence

Les mer

Bedømmelse av Aurelia Residence

Les mer

Bedømmelse av Aurelia Residence

Les mer

Opphold på Aurelia Residence

Veldig hyggelig betjening og service, men Aurelia Residence lever ikke opp til våre forventninger til et 3,5-stjerners hotell: frokosten var trist, tørr og kjedelig, leiligheten var slitt og brukt.

Les mer
 
search map