Hotell i Roma

A.Roma Lifestyle Hotel

Legg til som favoritt
 
Henter innhold

Beliggenhet og logistikk

Når du planlegger en langhelg i den evige stad er det å bo på et større hotell i utkanten av Roma den første tanken som slår deg. Men hvis du setter pris på fred og ro etter en lang dag der du har besøkt noen av de mange spennende historiske stedene og spasert langs byens gater i timesvis, er det kanskje akkurat avslapning på dette fantastiske stedet du har bruk for.

A.Roma Lifestyle Hotel tilbyr pendelbuss-service som kjører deg inn til byen mot et mindre tillegg, men det er også svært god offentlig transport til de fleste områdene i det historiske sentrumet, og med den hyggelige trikk nr. 8 kan du stå på Piazza Venezia i løpet av bare 15-20 minutter. Har du mer lyst til å være aktiv kan du spørre resepsjonen om hjelp til å leie sykkel. Fra flyplassen er det også pendelbuss-service til hotellet mot gebyr.

A.Roma Lifestyle Hotel har også en perfekt beliggenhet hvis du planlegger å besøke Roma i bil, for det er gode muligheter for å parkere ved hotellet. Parkering i byen er en dyr affære, så derfor anbefaler vi at du benytter deg av offentlig transport når du skal besøke sentrum.

Høyt servicenivå og luksuriøse fasiliteter

A.Roma Lifestyle Hotel er et sted du kan ønske du kunne bli mer enn et par dager. Her finner du nemlig både komfort, luksus og mulighet for å slappe fullstendig av. Har du ikke lyst til å dra inn til Romas travle sentrum kan du heller nyte godt av alle hotellets fasiliteter og bare nyte dagen.

I sommersesongen frister utendørsbassenget som en innbydende oase omkranset av den grønne og frodige hagen. Ta en drink i bassengbaren og les ferdig den spennende boken din på en av bassengets solsenger.

Når bassengbaren stenger er det fortsatt to barer til å velge mellom; den rolige og elegante cocktail-loungen Il Giardino Bar og den eksklusive Rooftop Sky Stars Bar, der du kan nyte utsikten mot Peterskirken og den mørke stjernehimmelen.

Les mer om A.Roma Lifestyle Hotel

Bare slapp av og nyt oppholdet ditt

Du er i gode hender når det kommer til gastronomiske opplevelser på dette hotellet. Det er en stor internasjonal frokostbuffét som gir den en god start på dagen. Til lunsj og middag byr restauranten Sapori dal Mondo på en ekte kulinarisk opplevelse med 10 åpne kjøkkenstasjoner som tilbereder deilige retter fra mange forskjellige nasjonale og internasjonale kjøkken.

Når været ikke passer til utendørs avslapning i hagen og ved bassenget har hotellet likevel andre tiltrekkende muligheter for avslapning. Hva sier du til et stort (3000 m2) spa og velvære-senter med et moderne treningssenter, en finsk badstue, en bio-sauna, tyrkisk bad, innendørsbasseng og et hvileområde med panoramautsikt? Det tilbys selvfølgelig en rekke lekre velvære-behandlinger som massasje og skjønnhetsbehandlinger. Det nevnte ovenfor er mot ekstra betaling.

Hvis du reiser til A.Roma Lifestyle Hotel i forretningsøyemed tilbyr hotellet forskjellige møte- og konferanserom som alle er utstyrte med det nyeste utstyret. Wi-Fi er tilgjengelig på hele hotellet.

Moderne og romslige rom

A.Roma Lifestyle Hotel har 276 nye og stilfulle rom, og du kan velge mellom flere forskjellige romtyper. Alle rommene inneholder som minimum aircondition, satellitt-tv, mulighet for å lage kaffe og te, minibar, safe, skrivebord og eget bad med toalett, hårføner, gratis toalettartikler og dusj eller badekar. Noen av romtypene har balkong med utsikt over den deilige hagen.

Les om rommene på A.Roma Lifestyle Hotel

Sjul teksten
 

Søk priser og
bestill opphold

Søk priser og
bestill reise

Kun opphold
+Fly & opphold
Nyhet
Loading
Voksne
Barn
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Rom / leilighet 1
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
 

Gjesteanmeldelser av A.Roma Lifestyle Hotel

Les personlige anmeldelser av A.Roma Lifestyle Hotel som ligger i Roma. Bedømmelsene av hotellet er skrevet av gjester som har reist med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis usensurerte slik at du får en ærlig beskrivelse og anmeldelse av A.Roma Lifestyle Hotel. I tillegg til vurdering av selve hotellet kan du også få gode tips fra gjestene våre om emner som utflukter, restauranter, severdigheter, strender, lokal transport og mye mer.

Bedømmelse av A.Roma Lifestyle Hotel

Les mer
 
search map