Feriebolig i Roma

Appartamento Vantaggio

 
Appartamento Vantaggio er ikke tilgjengelig for øyeblikket
Appartamento Vantaggio er ikke en del av In-Italias program for øyeblikket. Men frykt ikke, det er mye annet flott du kan velge mellom.

Vi har derfor funnet frem disse feriehusene i samme område til deg:

>> Se flere alternativer her

>> Les mer om ferie til Roma her
Kun opphold
+Fly & opphold
Nyhet
Loading
Loading
Voksne
Barn
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Rom / leilighet 1
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Flere søkemuligheter
0
Henter innhold

På et kvarter kan du spasere til det meste Roma har å by på: Piazza Navona, Spansketrappen, Campo de' Fiori, Trevifontenen, Engelsborg og mye mer. Nyt også de gode shoppingmulighetene, de hyggelige kaféene og innbydende spisestedene i området rundt Appartamento Vantaggio.

En lys og innbydende leilighet

Selv om både området og selve bygningen Appartamento Vantaggio ligger i formelig oser av historie, er det ikke noe støvete eller foreldet over selve leiligheten. Den er tvert imot både lys og innredet med et fokus på å gjøre oppholdet ditt så enkelt og komfortabelt som mulig. Leiligheten er utstyrt med satellitt-tv, vaskemaskin og Wi-Fi.

Leiligheten på Appartamento Vantaggio

Toromsleilighet med 2/4 soveplasser (2. etasje u/ heis)

Leiligheten er omtrent 70 m² stor og består av en stue med sovesofa til to personer, et separat kjøkken med fire gassblusser, kjøleskap og oppvaskmaskin, et soverom med dobbeltseng og et bad med toalett og dusj. Leiligheten er utstyrt med satellitt-tv, vaskemaskin og Wi-Fi.

 
 

Gjesteanmeldelser av Appartamento Vantaggio

Les personlige anmeldelser av Appartamento Vantaggio som ligger i Roma. Bedømmelsene av ferieboligen er skrevet av gjester som har reist med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis usensurerte slik at du får en ærlig beskrivelse og anmeldelse av Appartamento Vantaggio. I tillegg til vurdering av selve ferieboligen kan du også få gode tips fra gjestene våre om emner som utflukter, restauranter, severdigheter, strender, lokal transport og mye mer.

Bedømmelse av Appartamento Vantaggio

Les mer
 
search map