Feriebolig i Roma

Appartamento Vantaggio

Legg til som favoritt
 
Henter innhold

Innen en radius på maks 15 minutters gange fra leiligheten finner dere "alt": Piazza Navona, Spansketrappen, Campo de' Fiori, Trevifontenen, Engelsborg og mye mer. Nyt også de gode shoppingmulighetene, de hyggelige kaféene og innbydende spisestedene i området rundt Appartamento Vantaggio.

Bli kjent med Roma

Ta morgenkaffen i den lyse og avslappende stuen, før dere vandrer til Piazza Navona der malerne og gatemusikantene venter på å imponere dere med sine kunster. La dere fascinere av eldgamle Pantheon - hvis dere er heldige kan dere oppleve en liten regnskur midt i kirken - før dere tar lunsjen på et av pizzeriane i sidegatene der. Slipp de handleglade løs i området rundt Spansketrappen, og få med dere lystenningen av Trevifontenen etter solnedgang. Finn en sjarmerende restaurant i rustikke Trastevere på andre siden av elven og la de italienske smakene overvelde dere.

Bestill deres sentrale og moderne ferieleilighet i Roma

Se frem til spennende dager i hovedstaden, og returner til den moderne og lyse leiligheten midt i det historiske strøket. Lad opp batteriene i komfortable omgivelser før dere begir dere ut på nye eventyr i Den Evige Stad. Spør gjerne en av våre erfarne feriekonsulenter om tips og hjelp til å bestille ferien deres her!

Leiligheten på Appartamento Vantaggio

Toroms-leilighet med 2/4 soveplasser ( 2. etasje u/ heis)

Leiligheten er omtrent 70 m² stor og består av en stue med sovesofa til to personer, separat kjøkken med fire gassblusser, et kjøleskap og oppvaskemaskin, et soverom med dobbeltseng og et bad med toalett og dusj. Leiligheten er utstyrt med satelitt-tv, vaskemaskin og Wi-Fi.

 

Søk priser og
bestill opphold

Søk priser og
bestill reise

Kun opphold
+Fly & opphold
Loading
Voksne
Barn
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Rom / leilighet 1
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
 

Lignende boliger

Anbefalinger for deg

Aurelia Residence

Roma, Lazio

Casa Coppelle

Roma, Lazio

search map