Feriebolig i Roma

Appartamento Reginella

 
Appartamento Reginella er ikke tilgjengelig for øyeblikket
Appartamento Reginella er ikke en del av In-Italias program for øyeblikket. Men frykt ikke, det er mye annet flott du kan velge mellom.

Vi har derfor funnet frem disse feriehusene i samme område til deg:

>> Se flere alternativer her

>> Les mer om ferie til Roma her
Kun opphold
+Fly & opphold
Nyhet
Loading
Loading
Voksne
Barn
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Rom / leilighet 1
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Flere søkemuligheter
0
Henter innhold

Midt i en liten, stille gate i den stemningsfulle jødiske ghettoen finner dere Appartamento Reginella, kun 550 meter unna Campo de' Fiori og 600 meter unna Pantheon. Leiligheten er velholdt og byr på alt det essensielle dere trenger til et opphold i Roma, samtidig som den ikke koster skjorten til tross for sine moderne fasiliteter og supre beliggenhet.

Bli kjent med Roma

Ta morgenkaffen på Campo di' Fiori blant folkelivet, og vandre til Piazza Navona der malerne og gatemusikantene venter på å imponere dere med sine kunster. La dere fascinere av eldgamle Pantheon - hvis dere er heldige kan dere oppleve en liten regnskur midt i kirken - før dere tar lunsjen på et av pizzeriane i sidegatene der. Slipp de handleglade løs i området rundt Spansketrappen, og få med dere lystenningen av Trevifontenen etter solnedgang. Finn en sjarmerende restaurant i rustikke Trastevere på andre siden av elven og la de italienske smakene overvelde dere.

b>Ettromsleilighet med 2/4 soveplasser og hems
- Leiligheten ligger i andre etasje (u/ heis) og består av en stue med en liten kjøkkenkrok (to kokeplater, mikrobølgeovn og et lite kjøleskap), dobbel sovesofa, solid hems med dobbeltseng, og et bad med toalett, dusj og vaskemaskin. Leiligheten er utstyrt med aircondition og tv.

Les mer om Appartamento Reginella

Bestill deres sentrale ferieleilighet i Roma

Se frem til spennende dager i Den Evige Stads brosteinsbelagte gater, og får mest mulig ut av byen med en så sentral beliggenhet. Den enkle og svale leiligheten er grei å returnere til for å fordøye dagens inntrykk og lade opp batteriene før utforskingen fortsetter. Spør gjerne en av våre erfarne feriekonsulenter om tips og hjelp til å bestille ferien deres her!

Sjul teksten
 
 
search map