Feriebolig i Roma

Appartamento Quattro Cantoni

Legg til som favoritt
 
Henter innhold

Bo i femte etasje i et statelig bygg (m/ heis), i en typisk italiensk leilighet med skandinavisk preg, med parkettgulv, moderne innredning og lyse farger. På Piazza Madonna dei Monti er dere aldri langt unna restauranter, kaféer og innkjøpsmuligheter, men i motsetning til Piazza Navona er denne samlingsplassen intim, uformell, folkelig og billig.

Nyt alt Roma har å by på

Ta morgenkaffen på Piazza Madonna dei Monti, og vandre ned til storslåtte Colosseum gjennom Parco del Colle Oppio. La dere fascinere av eldgamle Pantheon - hvis dere er heldige kan dere oppleve en liten regnskur midt i kirken - før dere tar lunsjen på et av pizzeriane i sidegatene der. Slipp de handleglade løs i området rundt Spansketrappen, og få med dere lystenningen av Trevifontenen etter solnedgang. Finn en sjarmerende restaurant i rustikke Trastevere på andre siden av elven og la de italienske smakene overvelde dere.

Les mer om Appartamento Quattro Cantoni

Treromsleilighet med 4/6 soveplasser
- Leiligheten består av en stue med dobbel sovesofa, en spisestue med inngang fra stuen, åpent kjøkken (fire gassblusser, ovn, kjøleskap, fryser og vaskemaskin), to soverom med dobbeltseng (inngangen til det ene soverommet er via det andre), der det ene har tilgang på et bad med dusjkabinett og toalett, og det er et ekstra gjestetoalett ved stuen. Her er det ikke aircondition, men hvert rom er utstyrt med store takvifter.

Bestill deres lyse ferieleilighet i Roma

Se frem til spennende dager tilbragt i de brosteinsbelagte gatene, og slapp av i en lys og behagelig leilighet i et rolig og trivelig strøk. Opplev en side av Roma ikke alle får med seg når de bor midt i blant turistattraksjonene. Spør gjerne en av våre erfarne feriekonsulenter om tips og hjelp til å bestille ferien deres her!

Sjul teksten
 

Søk priser og
bestill opphold

Søk priser og
bestill reise

Kun opphold
+Fly & opphold
Nyhet
Loading
Voksne
Barn
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Rom / leilighet 1
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
 

Lignende boliger

Anbefalinger for deg

Borgo Mondragon

Lazise, Veneto

Residence Arca sul Garda

Bardolino, Veneto

Residence La Filanda

Costermano del Garda, Veneto

search map