Feriebolig i Roma

Appartamento Parione

 
Appartamento Parione er ikke tilgjengelig for øyeblikket
Appartamento Parione er ikke en del av In-Italias program for øyeblikket. Men frykt ikke, det er mye annet flott du kan velge mellom.

Vi har derfor funnet frem disse feriehusene i samme område til deg:

>> Se flere alternativer her

>> Les mer om ferie til Roma her
Kun opphold
+Fly & opphold
Nyhet
Loading
Loading
Voksne
Barn
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Rom / leilighet 1
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Flere søkemuligheter
0
Henter innhold

Denne romslige og praktiske leiligheten ligger i tredje etasje (m/ heis) i Via del Parione med en super beliggenhet mellom Piazza Navona og Tiberen-elva. Her får dere moderne og komfortable fasiliteter (som aircondition, Wi-Fi og oppvaskemaskin) i et hjemmekoselig interiør.

Bli kjent med Roma

Ta morgenkaffen på Campo di' Fiori blant folkelivet, og vandre til Piazza Navona der malerne og gatemusikantene venter på å imponere dere med sine kunster. La dere fascinere av eldgamle Pantheon - hvis dere er heldige kan dere oppleve en liten regnskur midt i kirken - før dere tar lunsjen på et av pizzeriane i sidegatene der. Slipp de handleglade løs i området rundt Spansketrappen, og få med dere lystenningen av Trevifontenen etter solnedgang. Finn en sjarmerende restaurant i rustikke Trastevere på andre siden av elven og la de italienske smakene overvelde dere.

Toromsleilighet med 2 + 2 soveplasser (tredje etasje m/ heis)
- Leiligheten er omtrent 60 m² stor og består av en stue med dobbel sovesofa (passer best til barn under 12 år), et kjøkken (m/ frokostbord), et soverom med dobbeltseng og et bad med badekar og toalett. Leiligheten er utstyrt med aircondition, oppvaskemaskin, vaskemaskin, tv og Wi-Fi.

Bestill deres ferieleilighet midt i Roma

Se frem til herlige dager i de brosteinsbelagte gatene, og med en sval leilighets-oase dere kan stikke innom når dere vil med den sentrale beliggenheten. Legg fra dere handleposene, og fortsett utforskingen av Den Evige Stad til langt ut på kvelden. Spør gjerne en av våre erfarne feriekonsulenter om tips og hjelp til å bestille ferien deres her!

Les mer om Appartamento Parione

Sjul teksten
 
 

Gjesteanmeldelser av Appartamento Parione

Les personlige anmeldelser av Appartamento Parione som ligger i Roma. Bedømmelsene av ferieboligen er skrevet av gjester som har reist med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis usensurerte slik at du får en ærlig beskrivelse og anmeldelse av Appartamento Parione. I tillegg til vurdering av selve ferieboligen kan du også få gode tips fra gjestene våre om emner som utflukter, restauranter, severdigheter, strender, lokal transport og mye mer.

Kjempefin leilighet, god beliggenhet

Vi har leid mange ulike typer leilighet i Roma, men denne er helt klart den beste. Wi-Fi fungerte alltid og leiligheten har aircondition nesten overalt, men den fungerte ikke på soverommet. Heisen er helt ok.

Les mer

Bedømmelse av Appartamento Parione

Les mer

Bedømmelse av Appartamento Parione

Les mer

Bedømmelse av Appartamento Parione

Les mer

Bedømmelse av Appartamento Parione

Les mer

Bedømmelse av Appartamento Parione

Les mer
 
search map