Feriebolig i Roma

Appartamento Pantheon

 
Appartamento Pantheon er ikke tilgjengelig for øyeblikket
Appartamento Pantheon er ikke en del av In-Italias program for øyeblikket. Men frykt ikke, det er mye annet flott du kan velge mellom.

Vi har derfor funnet frem disse feriehusene i samme område til deg:

>> Se flere alternativer her

>> Les mer om ferie til Roma her
Kun opphold
+Fly & opphold
Nyhet
Loading
Loading
Voksne
Barn
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Rom / leilighet 1
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Flere søkemuligheter
0
Henter innhold

I Appartamento Pantheon får dere alt på et sted - super beliggenhet, gjennomført vedlikehold, gode kjøkkenfasiliteter og komfortabel innredning, for ikke å glemme rimelige priser. Soverommet vender heller ikke ut mot den travle plassen foran Pantheon, men mot bakgården, så bylarmen ikke forstyrrer nattesøvnen.

Nyt alt Roma har å by på

Ta morgenkaffen på Romas beste kafé rett rundt hjørnet, og vandre til Piazza Navona der malerne og gatemusikantene venter på å imponere dere med sine kunster. La dere fascinere av eldgamle Pantheon rett utenfor stuevinduene deres før dere tar lunsjen på en pizzeria i en av sidegatene. Slipp de handleglade løs i området rundt Spansketrappen, og få med dere lystenningen av Trevifontenen etter solnedgang. Finn en sjarmerende restaurant i rustikke Trastevere på andre siden av elven og la de italienske smakene overvelde dere. Avslutt dagen med et glass kald vin i den behagelige leiligheten før batteriene lades opp til en ny dag i de brosteinsbelagte gatene.

Toromsleilighet med 2/4 soveplasser
- Leiligheten ligger i andre etasje (u/ heis) og består av en romslig stue med tre franske balkonger vendt ut mot Pantheon, en dobbel sovesofa, flatskjermstv, spisebord med stoler og et åpent kjøkken (fire gassblusser, oppvaskemaskin, ovn og kjøleskap med fryser), et soverom med dobbeltseng og et bad med badekar, dusjkabinett og toalett. Leiligheten er også utstyrt med trådløst internett og aircondition.

Les mer om Appartamento Pantheon

Bestill deres sentrale ferieleilighet i Roma

Se frem til spennende dager i Den Evige Stad, med muligheter for å stikke innom leiligheten når dere måtte ønske det takket være den fantastiske beliggenheten. Bo komfortabelt midt i den pulserende hovedstaden med alt rett utenfor stuedøren. Spør gjerne en av våre erfarne feriekonsulenter om tips og hjelp til å bestille ferien deres her!

Sjul teksten
 
 

Gjesteanmeldelser av Appartamento Pantheon

Les personlige anmeldelser av Appartamento Pantheon som ligger i Roma. Bedømmelsene av ferieboligen er skrevet av gjester som har reist med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis usensurerte slik at du får en ærlig beskrivelse og anmeldelse av Appartamento Pantheon. I tillegg til vurdering av selve ferieboligen kan du også få gode tips fra gjestene våre om emner som utflukter, restauranter, severdigheter, strender, lokal transport og mye mer.

Se alle 3 anmeldelser fra Appartamento Pantheon

Perfekt beliggenhet

Nydelig leilighet med godt utstyr - kjøkkenfasiliteter osv.
Men vi savnet en vanlig kaffetrakter - bør
være der for sannsynligvis mange danske gjester

Les mer

Nydelig plassering

Koselig leilighet med super plassering. Det måtte gjerne være en ytterliggere lenestol og stoler til bordet som passet i hjørnet, men det er detaljer.
Det som er i leiligheten fungerer ogman har det trygt og godt der.
Vi kommer gjerne tilbake og har allerede vært her 2 ganger.

Les mer

Fantastisk beliggenhet

Super leilighet rett ved Pantheon, en fantastisk beliggenhet! Rent og velutstyrt, og hyggelig velkomst av Roberto. Stor plass til to personer, og fire personer hadde heller ikke vært noe problem. In-Italia skaffet denne leiligheten på svært kort varsel, da det hadde oppstått noen uforutsette problemer med leiligheten vi egentlig hadde bestilt. Meget rask og god behandling fra In-Italia, så vi er særdeles fornøyd.

Les mer
 
search map