Feriebolig i Roma

Appartamento Pantheon

 
Appartamento Pantheon er ikke tilgjengelig for øyeblikket
Appartamento Pantheon er ikke en del av In-Italias program for øyeblikket. Men frykt ikke, det er mye annet flott du kan velge mellom.

Vi har derfor funnet frem disse feriehusene i samme område til deg:

>> Se flere alternativer her

>> Les mer om ferie til Roma her
Kun opphold
+Fly & opphold
Nyhet
Loading
Loading
Voksne
Barn
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Rom / leilighet 1
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Flere søkemuligheter
0
Henter innhold

I Appartamento Pantheon får dere alt på et sted - super beliggenhet, gjennomført vedlikehold, gode kjøkkenfasiliteter og komfortabel innredning, for ikke å glemme rimelige priser. Soverommet vender heller ikke ut mot den travle plassen foran Pantheon, men mot bakgården, så bylarmen ikke forstyrrer nattesøvnen.

Nyt alt Roma har å by på

Ta morgenkaffen på Romas beste kafé rett rundt hjørnet, og vandre til Piazza Navona der malerne og gatemusikantene venter på å imponere dere med sine kunster. La dere fascinere av eldgamle Pantheon rett utenfor stuevinduene deres før dere tar lunsjen på en pizzeria i en av sidegatene. Slipp de handleglade løs i området rundt Spansketrappen, og få med dere lystenningen av Trevifontenen etter solnedgang. Finn en sjarmerende restaurant i rustikke Trastevere på andre siden av elven og la de italienske smakene overvelde dere. Avslutt dagen med et glass kald vin i den behagelige leiligheten før batteriene lades opp til en ny dag i de brosteinsbelagte gatene.

Toromsleilighet med 2/4 soveplasser
- Leiligheten ligger i andre etasje (u/ heis) og består av en romslig stue med tre franske balkonger vendt ut mot Pantheon, en dobbel sovesofa, flatskjermstv, spisebord med stoler og et åpent kjøkken (fire gassblusser, oppvaskemaskin, ovn og kjøleskap med fryser), et soverom med dobbeltseng og et bad med badekar, dusjkabinett og toalett. Leiligheten er også utstyrt med trådløst internett og aircondition.

Les mer om Appartamento Pantheon

Bestill deres sentrale ferieleilighet i Roma

Se frem til spennende dager i Den Evige Stad, med muligheter for å stikke innom leiligheten når dere måtte ønske det takket være den fantastiske beliggenheten. Bo komfortabelt midt i den pulserende hovedstaden med alt rett utenfor stuedøren. Spør gjerne en av våre erfarne feriekonsulenter om tips og hjelp til å bestille ferien deres her!

Sjul teksten
 
 
search map