Feriebolig i Roma

Appartamento Luce

 
Appartamento Luce er ikke tilgjengelig for øyeblikket
Appartamento Luce er ikke en del av In-Italias program for øyeblikket. Men frykt ikke, det er mye annet flott du kan velge mellom.

Vi har derfor funnet frem disse feriehusene i samme område til deg:

>> Se flere alternativer her

>> Les mer om ferie til Roma her
Kun opphold
+Fly & opphold
Nyhet
Loading
Loading
Voksne
Barn
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Rom / leilighet 1
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Flere søkemuligheter
0
Henter innhold

Få et av Romas eldste bakeri som nærmeste nabo, og innta de ferske småkakene i den karakteristiske leiligheten, som med sine fargede vindusglass, rustikke murvegger, klassiske takbjelker og unike søyle simpelthen må oppleves.

Bli kjent med Roma

Ta morgenkaffen i den stemningsfulle stuen, og vandre til Campo de' Fiori på andre siden av elven der folkelivet og markedene venter på dere. La dere fascinere av eldgamle Pantheon - hvis dere er heldige kan dere oppleve en liten regnskur midt i kirken - før dere tar lunsjen på et av pizzeriane i sidegatene. Slipp de handleglade løs i området rundt Spansketrappen, og få med dere lystenningen av Trevifontenen etter solnedgang. Finn en sjarmerende restaurant tilbake i rustikke Trastevere og la de italienske smakene overvelde dere før ferden hjem bærer gjennom de klassiske italienske smågatene, med klessnorer strekt mellom husene og levende lys på spisestedenes utebord.

Les mer om Appartamento Luce

Treromsleilighet med 4/6 soveplasser
- Leiligheten består av en stor stue med dobbel sovesofa, lenestoler, salongbord og tv, og inngang til spisestuen som fører videre inn til kjøkkenet (fire gassblusser, ovn, kjøleskap og vaskemaskin). Her er også et soverom med dobbeltseng og inngang til bad med toalett og dusj, samt enda et soverom med dobbeltseng og et bad med toalett og badekar med tilhørende dusj og inngang fra stuen.

Bestill deres unike ferieleilighet i Trastevere

Få en uforglemmelig ferie i Den Evige Stad med et opphold i Appartamento Luce. Nyt begivenhetsrike og spennende dager i byen og returner til denne sjarmerende ferieleiligheten utenom det vanlige. Spør gjerne en av våre erfarne feriekonsulenter om tips og hjelp til å bestille ferien deres her!

Sjul teksten
 
 

Gjesteanmeldelser av Appartamento Luce

Les personlige anmeldelser av Appartamento Luce som ligger i Roma. Bedømmelsene av ferieboligen er skrevet av gjester som har reist med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis usensurerte slik at du får en ærlig beskrivelse og anmeldelse av Appartamento Luce. I tillegg til vurdering av selve ferieboligen kan du også få gode tips fra gjestene våre om emner som utflukter, restauranter, severdigheter, strender, lokal transport og mye mer.

Se alle 2 anmeldelser fra Appartamento Luce

Bedømmelse av Appartamento Luce

Les mer

Bedømmelse av Appartamento Luce

Les mer
 
search map