Feriebolig i Roma

Appartamento Leopardo

 
Appartamento Leopardo er ikke tilgjengelig for øyeblikket
Appartamento Leopardo er ikke en del av In-Italias program for øyeblikket. Men frykt ikke, det er mye annet flott du kan velge mellom.

Vi har derfor funnet frem disse feriehusene i samme område til deg:

>> Se flere alternativer her

>> Les mer om ferie til Roma her
Kun opphold
+Fly & opphold
Nyhet
Loading
Loading
Voksne
Barn
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Rom / leilighet 1
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Flere søkemuligheter
0
Henter innhold

Denne trivelige ferieleiligheten i andre etasje har et hjemmekoselig preg og moderne kjøkkenfasililteter, og ligger i et smau i Trastevere som er fritt for turister til tross for den sentrale beliggenheten.

Bli kjent med Roma

Ta morgenkaffen på det nye kjøkkenet (bare et par år gammelt), og vandre til Campo de' Fiori på andre siden av elven der folkelivet og markedene venter på dere. La dere fascinere av eldgamle Pantheon - hvis dere er heldige kan dere oppleve en liten regnskur midt i kirken - før dere tar lunsjen på et av pizzeriane i sidegatene der. Slipp de handleglade løs i området rundt Spansketrappen, og få med dere lystenningen av Trevifontenen etter solnedgang. Finn en sjarmerende restaurant tilbake i rustikke Trastevere og la de italienske smakene overvelde dere før ferden hjem bærer gjennom de klassiske italienske smågatene, med klessnorer strekt mellom husene og levende lys på spisestedenes utebord.

Les mer om Appartamento Leopardo

Toromsleilighet med 2/4 soveplasser
- Leiligheten er omtrent 70 m² stor og består av en stor stue med et åpent kjøkken (fire gassbluss, ovn, kjøleskap og oppvaskemaskin) og en dobbel sovesofa. Soverommet har en dobbeltseng og tilgang til et bad med dusj og toalett. Leiligheten er utstyrt med aircondition, vaskemaskin og tv med dvd-spiller.

Bestill deres trivelige ferieleilighet

Bo midt i Romas mest sjarmerende strøk med et opphold i Appartamento Leopardo. Gjør dere klare til å oppleve Den Evige Stad på nært hold med alt den har å by på. Spør gjerne en av våre erfarne feriekonsulenter om tips og hjelp til å bestille ferien deres her!

Sjul teksten
 
 

Gjesteanmeldelser av Appartamento Leopardo

Les personlige anmeldelser av Appartamento Leopardo som ligger i Roma. Bedømmelsene av ferieboligen er skrevet av gjester som har reist med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis usensurerte slik at du får en ærlig beskrivelse og anmeldelse av Appartamento Leopardo. I tillegg til vurdering av selve ferieboligen kan du også få gode tips fra gjestene våre om emner som utflukter, restauranter, severdigheter, strender, lokal transport og mye mer.

Se alle 9 anmeldelser fra Appartamento Leopardo

Fin liten leilighet

Perfekt leilighet til et par. Fantastisk beliggenhet i det nydelige Trastevere.
Fantastisk god service ved ankomst.
Ovnen fungerte ikke og en enkel lampe ved sengen fungerte heller ikke.
Ovnen skulle vi ikke bruke så vi gjorde ikke noe med det.

Les mer

Vi følte oss hjemme med en gang - midt i Romas hyggeligste strøk

Leiligheten er stor og romslig, umiddelbart innbydende, og det er plass til at familien kan være sammen uten å tråkke hverandre på tærne. Vi var to voksne og to store tenåringer, og vi følte oss hjemme med en gang.
Vi reiste dit i juli og var lykkelige for å kunne trekke oss tilbake til den kjølige leiligheten (velfungerende aircondition) midt på dagen. Leiligheten ligger så sentralt i Roma at man kan gå til alle severdighetene med en formiddagstur og en ettermiddags/kveldstur.
Leiligheten ligger i et livlig strøk og man kan høre gatelivet når man sover i stuen. Det må man regne med. Strøket var veldig hyggelig å spasere rundt i om kvelden med gateboder, gatemusikanter, restauranter i massevis, hyggelige torg og selvfølgelig den beste, italienske iskremen.
Vi ble møtt av In-Italias representant ved leiligheten og han gav oss en fantastisk fin presentasjon av leiligheten, nyttige tips om nærmeste bakeri, supermarked m.m. Han var utrolig høflig og hjelpsom og stilte seg til vår disposisjon hvis vi skulle ha noen spørsmål i løpet av uken.
Hvis vi skal til Roma igjen skal vi helt sikkert tilbake til denne leiligheten!

Les mer

Gjensyn med Appartamento Leopardo

Vi hadde atter et fint opphold i denne velplasserte leiligheten. Savner litt flere vinglass. Wi-Fi hadde også vært kjekt å ha.

Les mer

Fantastiske dager i Roma

Vi hadde noen fantastiske dager i Roma. Bodde kjempebra. Takk for all hjelp.

Les mer

Bedømmelse av Appartamento Leopardo

Les mer

Bedømmelse av Appartamento Leopardo

Les mer
 
search map