Feriebolig i Roma

Appartamento Leopardo

 
Appartamento Leopardo er ikke tilgjengelig for øyeblikket
Appartamento Leopardo er ikke en del av In-Italias program for øyeblikket. Men frykt ikke, det er mye annet flott du kan velge mellom.

Vi har derfor funnet frem disse feriehusene i samme område til deg:

>> Se flere alternativer her

>> Les mer om ferie til Roma her
Kun opphold
+Fly & opphold
Nyhet
Loading
Loading
Voksne
Barn
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Rom / leilighet 1
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Flere søkemuligheter
0
Henter innhold

Denne trivelige ferieleiligheten i andre etasje har et hjemmekoselig preg og moderne kjøkkenfasililteter, og ligger i et smau i Trastevere som er fritt for turister til tross for den sentrale beliggenheten.

Bli kjent med Roma

Ta morgenkaffen på det nye kjøkkenet (bare et par år gammelt), og vandre til Campo de' Fiori på andre siden av elven der folkelivet og markedene venter på dere. La dere fascinere av eldgamle Pantheon - hvis dere er heldige kan dere oppleve en liten regnskur midt i kirken - før dere tar lunsjen på et av pizzeriane i sidegatene der. Slipp de handleglade løs i området rundt Spansketrappen, og få med dere lystenningen av Trevifontenen etter solnedgang. Finn en sjarmerende restaurant tilbake i rustikke Trastevere og la de italienske smakene overvelde dere før ferden hjem bærer gjennom de klassiske italienske smågatene, med klessnorer strekt mellom husene og levende lys på spisestedenes utebord.

Les mer om Appartamento Leopardo

Toromsleilighet med 2/4 soveplasser
- Leiligheten er omtrent 70 m² stor og består av en stor stue med et åpent kjøkken (fire gassbluss, ovn, kjøleskap og oppvaskemaskin) og en dobbel sovesofa. Soverommet har en dobbeltseng og tilgang til et bad med dusj og toalett. Leiligheten er utstyrt med aircondition, vaskemaskin og tv med dvd-spiller.

Bestill deres trivelige ferieleilighet

Bo midt i Romas mest sjarmerende strøk med et opphold i Appartamento Leopardo. Gjør dere klare til å oppleve Den Evige Stad på nært hold med alt den har å by på. Spør gjerne en av våre erfarne feriekonsulenter om tips og hjelp til å bestille ferien deres her!

Sjul teksten
 
 
search map