Feriebolig i Roma

Appartamento Grande Cancelleria

Leilighetens oppgang Leiligheten i andre etasje Leiligheten i andre etasje Leiligheten i andre etasje Leiligheten i andre etasje Leiligheten i andre etasje Leiligheten i andre etasje Leiligheten i andre etasje Leiligheten i andre etasje Leiligheten i andre etasje Leiligheten i andre etasje Leiligheten i andre etasje Leiligheten i andre etasje Leiligheten i andre etasje Leiligheten i andre etasje Leiligheten i andre etasje Leiligheten i andre etasje Leiligheten i tredje etasje Leiligheten i tredje etasje Leiligheten i tredje etasje Leiligheten i tredje etasje Leiligheten i tredje etasje Leiligheten i tredje etasje Leiligheten i tredje etasje Leiligheten i tredje etasje Leiligheten i tredje etasje Leiligheten i tredje etasje Leiligheten i tredje etasje Leiligheten i tredje etasje Leiligheten i tredje etasje Leiligheten i tredje etasje Leiligheten i tredje etasje Leiligheten i tredje etasje Leiligheten i tredje etasje
 
Appartamento Grande Cancelleria er ikke tilgjengelig for øyeblikket
Appartamento Grande Cancelleria er ikke en del av In-Italias program for øyeblikket. Men frykt ikke, det er mye annet flott du kan velge mellom.

Vi har derfor funnet frem disse feriehusene i samme område til deg:

>> Se flere alternativer her

>> Les mer om ferie til Roma her
Kun opphold
+Fly & opphold
Nyhet
Loading
Loading
Voksne
Barn
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Rom / leilighet 1
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Flere søkemuligheter
0
Henter innhold

Kvarteret mellom Campo de' Fiori og Piazza Navona trenger neppe en introduksjon. Her finner dere alt dere trenger innen kort avstand, og det er her de to treromsleilighetene ligger i same oppgang, én i andre- og én i tredje etasje, i den hyggelige gaten Vicolo della Cancelleria.

Føl dere som hjemme i denne varme og intime leiligheten, et opplagt valg til et Roma-opphold i vintermånedene. Her kombineres de rustikke takbjelkene og de tykke flisene i mursteinsstil med moderne fasiliteter som aircondition, satelitt-tv, dvd-spiller og Wi-Fi, samt en smakfull og kvalitetsrik innredning. Leiligheten i tredje etasje er både romsligere og lysere enn naboen under i andre etasje.

La feriedagene begynne

Roma kaller, med alt den har å by på av historie, mote, kultur og gastronomiske opplevelser. Nyt en smakfull gelato mens dere kikker på kunstnerenes arbeider på Piazza Navona, og handle inn fersk frukt fra markedet på Campo di' Fiori på dagtid før dere tar del i folkelivet i Trastevere på kveldstid. Besøk de eksklusive butikkene i området rundt Spansketrappen og unn dere et glass gylne dråper ved Trevifontenen mens solen går ned og lysenes tennes rundt vannkaskadene. Returner til den svale og innbydende leiligheten for å fordøye dagens inntrykk, og lade batteriene før nye eventyr i Den Evige Stad står for tur.

Leiligheten i andre etasje
- Leiligheten består av en entré, stue med spisebord, salongbord og dobbel sovesofa, separat kjøkken (4 gassblusser, ovn, oppvaskmaskin og kjøleskap), to soverom med dobbeltseng og to bad med toalett og dusj. Denne leiligheten er ikke utstyrt med aircondition.

Leiligheten i tredje etasje
- Leiligheten består av en entré, stor stue med skrivebord, et salongbord og dobbel sovesofa, som går over i et åpent kjøkken (4 gassblusser, ovn, oppvaskemaskin og kjøleskap) med et spisebord utformet som en slags bardisk med tilhørende barstoler, et soverom med dobbeltseng og tilhørende bad med toalett og badekar (m/ dusj), enda et soverom med dobbeltseng og ytterligere et bad i forbindelse med entréen med toalett og badekar (m/ dusj).

Bestill deres smakfulle leilighet i sentrum

Gjør dere klare til å oppleve Roma sammen midt i hjertet av byen. Disse komfortable og elegante leilighetene er ideelle for en familietur med flere generasjoner eller en vennegjeng på tur til den pulserende kulturbyen. Spør gjerne en av våre erfarne feriekonsulenter om tips og hjelp til å bestille ferien deres her!

 
 
search map