Feriebolig i Roma

Appartamento Governo Vecchio

 
Appartamento Governo Vecchio er ikke tilgjengelig for øyeblikket
Appartamento Governo Vecchio er ikke en del av In-Italias program for øyeblikket. Men frykt ikke, det er mye annet flott du kan velge mellom.

Vi har derfor funnet frem disse feriehusene i samme område til deg:

>> Se flere alternativer her

>> Les mer om ferie til Roma her
Kun opphold
+Fly & opphold
Nyhet
Loading
Loading
Voksne
Barn
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Rom / leilighet 1
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Flere søkemuligheter
0
Henter innhold

I dette tradisjonelle bygget (designet av Peterskirkens arkitekt; Bramante) ligger denne praktiske og karakteristiske ferieleiligheten. Her bor dere med hvelvede tak og Romas folkeliv rett utenfor døren. Leiligheten ligger i et meget livlig kvartale og de smale gatene gjør at endel støy kan høres fra stuen, men det er ofte prisen man må betale for å bo så sentralt med flotte og rimelige spisesteder rett rundt hjørnet.

Bli kjent med Roma

Ta morgenkaffen på Campo di' Fiori blant folkelivet, og vandre til Piazza Navona der malerne og gatemusikantene venter på å imponere dere med sine kunster. La dere fascinere av eldgamle Pantheon - hvis dere er heldige kan dere oppleve en liten regnskur midt i kirken - før dere tar lunsjen på et av pizzeriane i sidegatene der. Slipp de handleglade løs i området rundt Spansketrappen, og få med dere lystenningen av Trevifontenen etter solnedgang. Finn en sjarmerende restaurant rett utenfor stuedøren og la de italienske smakene overvelde dere.

Treromsleilighet med 4 + 2 soveplasser:
- Appartamento Governo Vecchio ligger på andre etasje og er omtrent 60 m² stor. Leiligheten består av en stue med dobbel sovesofa (kan benyttes mot tilleggsbetaling) og et meget lite kjøkken med to kokeplater. Videre finnes to soverom - det ene med dobbeltseng og det andre med køyeseng. Leiligheten er også utstyrt med et stort bad med toalett og badekar med tilhørende dusj.

Les mer om Appartamento Governo Vecchio

NB: Nøkler til leiligheten hentes i Via Monte Brianzo 58 mellom kl 14.30 og 18.30.
Ved senere ankomst eller ankomst søndager eller italienske helligdager utleveres nøkkelen av taxisjåfør som kjører til leiligheten og det er derfor nødvendig at dere bestiller taxi (se taxipris). Vennligst opplys forventet ankomsttid samt evt. flynummer ved reservasjon.

Bestill deres sentrale ferieleilighet


Se frem til begivenhetsrike dager i Den Evige Stad med gangavstander til de fleste store serverdighetene fra leiligheten. Returner til det tradisjonelle bygget og lad opp batteriene før nye eventyr følger neste dag. Spør gjerne en av våre erfarne feriekonsulenter om tips og hjelp til å bestille ferien deres her!

Sjul teksten
 
 

Gjesteanmeldelser av Appartamento Governo Vecchio

Les personlige anmeldelser av Appartamento Governo Vecchio som ligger i Roma. Bedømmelsene av ferieboligen er skrevet av gjester som har reist med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis usensurerte slik at du får en ærlig beskrivelse og anmeldelse av Appartamento Governo Vecchio. I tillegg til vurdering av selve ferieboligen kan du også få gode tips fra gjestene våre om emner som utflukter, restauranter, severdigheter, strender, lokal transport og mye mer.

Se alle 2 anmeldelser fra Appartamento Governo Vecchio

Bedømmelse av Appartamento Governo Vecchio

Les mer

Bedømmelse av Appartamento Governo Vecchio

Les mer

Bedømmelse av Appartamento Governo Vecchio

Les mer

Bedømmelse av Appartamento Governo Vecchio

Les mer

Bedømmelse av Appartamento Governo Vecchio

Les mer
 
search map