Feriebolig i Roma

Appartamento Giulia

 
Appartamento Giulia er ikke tilgjengelig for øyeblikket
Appartamento Giulia er ikke en del av In-Italias program for øyeblikket. Men frykt ikke, det er mye annet flott du kan velge mellom.

Vi har derfor funnet frem disse feriehusene i samme område til deg:

>> Se flere alternativer her

>> Les mer om ferie til Roma her
Kun opphold
+Fly & opphold
Nyhet
Loading
Loading
Voksne
Barn
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Rom / leilighet 1
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Flere søkemuligheter
0
Henter innhold

Denne fredelige oasen ligger i femte etasje i et bygg i Via Giulia - ikke det kjenteste av gatenavn i Roma - men Appartamento Giulia ligger innen en 600 meters radius til bade Campo de' Fiori, Piazza Navona og Engelsborg, og har dermed en ideell beliggenhet for storbyferien.

Bli kjent med Roma

Ta morgenkaffen på Campo di' Fiori blant folkelivet, og vandre til Piazza Navona der malerne og gatemusikantene venter på å imponere dere med sine kunster. La dere fascinere av eldgamle Pantheon - hvis dere er heldige kan dere oppleve en liten regnskur midt i kirken - før dere tar lunsjen på et av pizzeriane i sidegatene der. Slipp de handleglade løs i området rundt Spansketrappen, og få med dere lystenningen av Trevifontenen etter solnedgang. Finn en sjarmerende restaurant i rustikke Trastevere på andre siden av elven og la de italienske smakene overvelde dere.

Bestill deres fredelige ferieleilighet midt i Roma

Returner til deres leilighets-oase etter spennende og begivenhetsrike dager i Den Evige Stad for å fordøye dagens inntrykk og fred og ro. Lad batteriene med en god natts søvn og gjør dere klare til å fortsette utforskingen av denne vakre byen. Spør gjerne en av våre erfarne feriekonsulenter om tips og hjelp til å bestille ferien deres her!

Les mer om Appartamento Giulia

Leiligheten på Appartamento Giulia

Treromsleilighet med 4/6 soveplasser (5 etg m/ heis)

Leiligheten ligger i 5. etasje (bygget har en flott, ny heis) og består av en romslig stue som både har en spiseavdeling og en sofakrok med peis og dobbel sovesofa, et lite separat kjøkken (fire gassblusser, ovn, kjøleskap og oppvaskemaskin), et soverom med dobbeltseng og privat bad, samt et mindre soverom med to enkeltsenger, også med tilhørende bad.

Sjul teksten
 
 
search map