Feriebolig i Roma

Appartamento Gesù Secondo

Legg til som favoritt
 
Henter innhold

Denne sjarmerende leiligheten ligger i femte etasje (m/ en liten heis) i Via del Gesù med tradisjonelle og autentiske møbler i stil med leilighetens romslige takhøyde og klassiske, mørke treverk.

Nyt alt Roma har å by på

Ta morgenkaffen på den myldrende Campo di' Fiori, og vandre til Piazza Navona der malerne og gatemusikantene venter på å imponere dere med sine kunster. La dere fascinere av eldgamle Pantheon - hvis dere er heldige kan dere oppleve en liten regnskur midt i kirken - før dere tar lunsjen på en pizzeria i en av sidegatene. Slipp de handleglade løs i området rundt Spansketrappen, og få med dere lystenningen av Trevifontenen etter solnedgang. Finn en sjarmerende restaurant i rustikke Trastevere på andre siden av elven og la de italienske smakene overvelde dere.

Ettromsleilighet med 2/4 soveplasser:
- Leiligheten består av en stor stue med spisebord, dobbel sovesofa og en forhøying over kjøkkenet der dobbeltsengen ligger - som på en pidestall. Kjøkkenet har to kokeplater, oppvaskemaskin, mikrobølgeovn og vaskemaskin, og det er også et bad med dusj og toalett.

Les mer om Appartamento Gesù Secondo

Bestill deres sentrale ferieleilighet i Roma

Se frem til lange og begivenhetsrike dager Den Evige Stad, og å kunne returnere til en sval og personlig leilighet for å fordøye dagens inntrykk. Her sparer dere masse tid og penger på transport ved å bo så sentralt, og kan heller unne dere noen bedre måltider på en av de mange sjarmerende restaurantene i området. Spør gjerne en av våre erfarne feriekonsulenter om tips og hjelp til å bestille ferien deres her!

Sjul teksten
 

Søk priser og
bestill opphold

Søk priser og
bestill reise

Kun opphold
+Fly & opphold
Loading
Voksne
Barn
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Rom / leilighet 1
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
 

Lignende boliger

Anbefalinger for deg

Hotel Primavera

Roma, Lazio

Casa Coppelle

Roma, Lazio

Terrazza Lupa

Roma, Lazio

Nyheter fra In-Italia's
BLOGG
Her kan du bli inspirert til ferien i Italia

Populært i Roma

search map