Feriebolig i Roma

Appartamento Gesù Secondo

 
Appartamento Gesù Secondo er ikke tilgjengelig for øyeblikket
Appartamento Gesù Secondo er ikke en del av In-Italias program for øyeblikket. Men frykt ikke, det er mye annet flott du kan velge mellom.

Vi har derfor funnet frem disse feriehusene i samme område til deg:

>> Se flere alternativer her

>> Les mer om ferie til Roma her
Kun opphold
+Fly & opphold
Nyhet
Loading
Loading
Voksne
Barn
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Rom / leilighet 1
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Flere søkemuligheter
0
Henter innhold

Denne sjarmerende leiligheten ligger i femte etasje (m/ en liten heis) i Via del Gesù med tradisjonelle og autentiske møbler i stil med leilighetens romslige takhøyde og klassiske, mørke treverk.

Nyt alt Roma har å by på

Ta morgenkaffen på den myldrende Campo di' Fiori, og vandre til Piazza Navona der malerne og gatemusikantene venter på å imponere dere med sine kunster. La dere fascinere av eldgamle Pantheon - hvis dere er heldige kan dere oppleve en liten regnskur midt i kirken - før dere tar lunsjen på en pizzeria i en av sidegatene. Slipp de handleglade løs i området rundt Spansketrappen, og få med dere lystenningen av Trevifontenen etter solnedgang. Finn en sjarmerende restaurant i rustikke Trastevere på andre siden av elven og la de italienske smakene overvelde dere.

Ettromsleilighet med 2/4 soveplasser:
- Leiligheten består av en stor stue med spisebord, dobbel sovesofa og en forhøying over kjøkkenet der dobbeltsengen ligger - som på en pidestall. Kjøkkenet har to kokeplater, oppvaskemaskin, mikrobølgeovn og vaskemaskin, og det er også et bad med dusj og toalett.

Les mer om Appartamento Gesù Secondo

Bestill deres sentrale ferieleilighet i Roma

Se frem til lange og begivenhetsrike dager Den Evige Stad, og å kunne returnere til en sval og personlig leilighet for å fordøye dagens inntrykk. Her sparer dere masse tid og penger på transport ved å bo så sentralt, og kan heller unne dere noen bedre måltider på en av de mange sjarmerende restaurantene i området. Spør gjerne en av våre erfarne feriekonsulenter om tips og hjelp til å bestille ferien deres her!

Sjul teksten
 
 

Gjesteanmeldelser av Appartamento Gesù Secondo

Les personlige anmeldelser av Appartamento Gesù Secondo som ligger i Roma. Bedømmelsene av ferieboligen er skrevet av gjester som har reist med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis usensurerte slik at du får en ærlig beskrivelse og anmeldelse av Appartamento Gesù Secondo. I tillegg til vurdering av selve ferieboligen kan du også få gode tips fra gjestene våre om emner som utflukter, restauranter, severdigheter, strender, lokal transport og mye mer.

Se alle 5 anmeldelser fra Appartamento Gesù Secondo

Fantastisk beliggenhet sentralt i Roma

Denne lille leiligheten er perfekt til den lille familien. Den ligger veldig sentralt og har de nødvendigste fornøyenheter til å kunne spise hjemme om man har lyst. Det er rent og koselig. Alt var som beskrevet på hjemmesiden om denne leiligheten. Veldig behagelig.
Den sentrale beliggenheten gjør at det er lett å komme til mange av Romas severdigheter på forholdsvis kosrt tid.
Når vi skal til Roma igjen er denne leiligheten helt avgjørende med i våres betraktninger.

Les mer

Bedømmelse av Appartamento Gesù Secondo

Les mer

Bedømmelse av Appartamento Gesù Secondo

Les mer

Bedømmelse av Appartamento Gesù Secondo

Les mer

Bedømmelse av Appartamento Gesù Secondo

Les mer

Bedømmelse av Appartamento Gesù Secondo

Les mer
 
search map