Feriebolig i Roma

Appartamento Gesù Primo

 
Appartamento Gesù Primo er ikke tilgjengelig for øyeblikket
Appartamento Gesù Primo er ikke en del av In-Italias program for øyeblikket. Men frykt ikke, det er mye annet flott du kan velge mellom.

Vi har derfor funnet frem disse feriehusene i samme område til deg:

>> Se flere alternativer her

>> Les mer om ferie til Roma her
Kun opphold
+Fly & opphold
Nyhet
Loading
Loading
Voksne
Barn
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Rom / leilighet 1
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Flere søkemuligheter
0
Henter innhold

Midt i Romas historiske sentrum med Pantheon, Campo de' Fiori, Piazza Navona og mye, mye mer innen gåavstand, finner dere denne praktiske ferieleiligheten. I tredje etasje i et pent bygg med heis og dørvakt, ligger den med sitt tradisjonelle parkettgulv og dekorerte tak - et potensiale for eksklusiv luksus, men heldigvis for de prisorienterte har den forblitt en alminnelig og godt møblert oase midt i Roma sentrum.

Bli kjent med Roma

Ta morgenkaffen på Campo di' Fiori blant folkelivet, og vandre til Piazza Navona der malerne og gatemusikantene venter på å imponere dere med sine kunster. La dere fascinere av eldgamle Pantheon - hvis dere er heldige kan dere oppleve en liten regnskur midt i kirken - før dere tar lunsjen på et av pizzeriane i sidegatene der. Slipp de handleglade løs i området rundt Spansketrappen, og få med dere lystenningen av Trevifontenen etter solnedgang. Finn en sjarmerende restaurant i rustikke Trastevere på andre siden av elven og la de italienske smakene overvelde dere.

Ettromsleilighet med 2/4 soveplasser:
- Leiligheten er omtrent 40 m² stor og består av en stue med dobbeltseng, dobbel sovesofa, tv med flatskjerm, separat kjøkken (fire gassblusser, ovn og kjøleskap) samt et bad med toalett, badekar og tilhørende dusj. Leiligheten er også utstyrt med vaskemaskin.

Les mer om Appartamento Gesù Primo

Bestill deres karakteristiske ferieleilighet i Roma

La nedtellingen til spennende dager i Den Evige Stad begynne. Opplev alt Roma har å by på, og spar tid og penger på transport ved å bo så sentralt som i Appartamento Gesù Primo. Spør gjerne en av våre erfarne feriekonsulenter om tips og hjelp til å bestille ferien deres her!

Sjul teksten
 
 

Gjesteanmeldelser av Appartamento Gesù Primo

Les personlige anmeldelser av Appartamento Gesù Primo som ligger i Roma. Bedømmelsene av ferieboligen er skrevet av gjester som har reist med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis usensurerte slik at du får en ærlig beskrivelse og anmeldelse av Appartamento Gesù Primo. I tillegg til vurdering av selve ferieboligen kan du også få gode tips fra gjestene våre om emner som utflukter, restauranter, severdigheter, strender, lokal transport og mye mer.

Fin leilighet sentralt plassert i den gamle bydel

Velfungerende, ren go pen leilighet i gammel og velholdt bygning

Les mer
 
search map