Feriebolig i Roma

Appartamento Fico

 
Appartamento Fico er ikke tilgjengelig for øyeblikket
Appartamento Fico er ikke en del av In-Italias program for øyeblikket. Men frykt ikke, det er mye annet flott du kan velge mellom.

Vi har derfor funnet frem disse feriehusene i samme område til deg:

>> Se flere alternativer her

>> Les mer om ferie til Roma her
Kun opphold
+Fly & opphold
Nyhet
Loading
Loading
Voksne
Barn
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Rom / leilighet 1
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Flere søkemuligheter
0
Henter innhold

Rett i nærheten av folkelivet på Piazza Navona finner dere denne hyggelige og autentiske gaten - som illustrerer hvorfor Roma kalles "verdens største landsby", da dette strøket er byens mest hippe og samtidig det mest uspolerte.

Nyt alt Roma har å by på

Vandre til Piazza Navona der malerne og gatemusikantene venter på å imponere dere med sine kunster, før dere tar morgenkaffen på livlige Campo di' Fiori. La dere fascinere av eldgamle Pantheon før dere tar lunsjen på et av pizzeriane i sidegatene der. Slipp de handleglade løs i området rundt Spansketrappen, og få med dere lystenningen av Trevifontenen etter solnedgang. Finn en sjarmerende restaurant i rustikke Trastevere på andre siden av elven og la de italienske smakene overvelde dere.

Toromsleilighet til 2+2 personer (andre etasje):
- Leiligheten ligger i andre etasje og består av et litt slitt kjøkken (fire gassblusser, ovn og oppvaskmaskin), en hyggelig stue med sovesofa til to personer, et soverom med dobbeltseng og to bad, det ene med dusj, det andre med badekar og begge med toalett. Leiligheten er utstyrt med satelitt-tv, DVD-spiller, vaskemaskin, oppvaskemaskin og aircondition.

Les mer om Appartamento Fico

Bestill deres sentrale ferieleilighet i Roma

Se frem til spennende dager i Den Evige Stad og å kunne returnere til en sval leilighet midt i sentrum for å fordøye inntrykkene. Leiligheten er innredet i typisk storby-italiensk stil; enkel, praktisk og med flotte gamle møbler som straks gir et hjemmekoselig preg midt i hovedstaden. Spør gjerne en av våre erfarne feriekonsulenter om tips og hjelp til å bestille ferien deres her!

Sjul teksten
 
 

Gjesteanmeldelser av Appartamento Fico

Les personlige anmeldelser av Appartamento Fico som ligger i Roma. Bedømmelsene av ferieboligen er skrevet av gjester som har reist med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis usensurerte slik at du får en ærlig beskrivelse og anmeldelse av Appartamento Fico. I tillegg til vurdering av selve ferieboligen kan du også få gode tips fra gjestene våre om emner som utflukter, restauranter, severdigheter, strender, lokal transport og mye mer.

Se alle 2 anmeldelser fra Appartamento Fico

Nydelig sentralt beliggende leilighet, men mye støy fra gaten

Leiligheten er romslig og velutstyrt og ligger i første etasje i sjarmerende Piazza del Fico, bare en fem minutters spasertur fra Piazza Navona. 4-5 stjerner for leiligheten. Det som trekker ned er den høye musikken - fredag ??og lørdag til middagstid 3 om natten - fra den åpne fronten på Bar del Fico rett over leiligheten. Bare 15-20 meter unna. Og lyden fra de mange menneskene, utenfor baren samt i sidegatene. Leilighetens lukkede termiske vinduer kan ikke holde støyen ute. Spesielt i stuen med sovesofa mot torget er støyen veldig irriterende og forstyrrende for nattesøvnen. Derfor bare tre stjerner.

Les mer

Bedømmelse av Appartamento Fico

Les mer

Bedømmelse av Appartamento Fico

Les mer

Bedømmelse av Appartamento Fico

Les mer

Bedømmelse av Appartamento Fico

Les mer
 
search map