Feriebolig i Roma

Appartamento Fico

Legg til som favoritt
 
Henter innhold

Rett i nærheten av folkelivet på Piazza Navona finner dere denne hyggelige og autentiske gaten - som illustrerer hvorfor Roma kalles "verdens største landsby", da dette strøket er byens mest hippe og samtidig det mest uspolerte.

Nyt alt Roma har å by på

Vandre til Piazza Navona der malerne og gatemusikantene venter på å imponere dere med sine kunster, før dere tar morgenkaffen på livlige Campo di' Fiori. La dere fascinere av eldgamle Pantheon før dere tar lunsjen på et av pizzeriane i sidegatene der. Slipp de handleglade løs i området rundt Spansketrappen, og få med dere lystenningen av Trevifontenen etter solnedgang. Finn en sjarmerende restaurant i rustikke Trastevere på andre siden av elven og la de italienske smakene overvelde dere.

Toromsleilighet til 2+2 personer (andre etasje):
- Leiligheten ligger i andre etasje og består av et litt slitt kjøkken (fire gassblusser, ovn og oppvaskmaskin), en hyggelig stue med sovesofa til to personer, et soverom med dobbeltseng og to bad, det ene med dusj, det andre med badekar og begge med toalett. Leiligheten er utstyrt med satelitt-tv, DVD-spiller, vaskemaskin, oppvaskemaskin og aircondition.

Les mer om Appartamento Fico

Bestill deres sentrale ferieleilighet i Roma

Se frem til spennende dager i Den Evige Stad og å kunne returnere til en sval leilighet midt i sentrum for å fordøye inntrykkene. Leiligheten er innredet i typisk storby-italiensk stil; enkel, praktisk og med flotte gamle møbler som straks gir et hjemmekoselig preg midt i hovedstaden. Spør gjerne en av våre erfarne feriekonsulenter om tips og hjelp til å bestille ferien deres her!

Sjul teksten
 

Søk priser og
bestill opphold

Søk priser og
bestill reise

Kun opphold
+Fly & opphold
Nyhet
Loading
Voksne
Barn
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Rom / leilighet 1
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
 

Lignende boliger

Anbefalinger for deg

Podere La Pieve Vecchia

Riparbella, Toscana

Antica Taverna Casagrande

Figline Valdarno, Toscana

Terrazza Pallaro

Roma, Lazio

Nyheter fra In-Italia's
BLOGG
Her kan du bli inspirert til ferien i Italia
search map