Feriebolig i Roma

Appartamento Farnese

 
Appartamento Farnese er ikke tilgjengelig for øyeblikket
Appartamento Farnese er ikke en del av In-Italias program for øyeblikket. Men frykt ikke, det er mye annet flott du kan velge mellom.

Vi har derfor funnet frem disse feriehusene i samme område til deg:

>> Se flere alternativer her

>> Les mer om ferie til Roma her
Kun opphold
+Fly & opphold
Nyhet
Loading
Loading
Voksne
Barn
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Rom / leilighet 1
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Flere søkemuligheter
0
Henter innhold

I nærheten av Campo de' Fiori -og nærmere til Piazza Fanese- i et område med et stort utvalg av butikker samt restauranter og caféer ligger denne lyse og elegante leiligheten. Fra leilighetens vinduer er det også utsikt til Piazza della Quercia, som har fått sitt navn etter det store eiketreet som står midt på plassen.

Nyt alt Roma har å by på

Ta morgenkaffen på Campo di' Fiori blant folkelivet, og vandre til Piazza Navona der malerne og gatemusikantene venter på å imponere dere med sine kunster. La dere fascinere av eldgamle Pantheon før dere tar lunsjen på et av pizzeriane i sidegatene der. Slipp de handleglade løs i området rundt Spansketrappen, og få med dere lystenningen av Trevifontenen etter solnedgang. Finn en sjarmerende restaurant i rustikke Trastevere på andre siden av elven og la de italienske smakene overvelde dere.

Les mer om Appartamento Farnese

Treromsleilighet med 4/5 soveplasser (4 etg u/ heis):
- Leiligheten er innredet i en lys og fin Skandinavisk-lignende stil. Den består av en romslig stue, et stort kjøkken med spiseavdeling og to soverom med dobbeltseng. Her er det dessuten et bad med toalett, dusj og badekar, samt et mindre gjestetoalett. Det er mulighet for å sette inn en femte seng i stuen eller i et av soverommene.Leiligheten er også utstyrt med tv, flyttbart airconditionanlegg og vaskemaskin.

Bestill deres sentrale ferieleilighet

Bo med gangavstander til flere av de største serverdighetene, og nyt feriedagene midt i Roma. Slapp av i den lyse og trivelige leiligheten etter travle sightseeing-timer i de brosteinsbelagte gatene. Spør gjerne en av våre erfarne feriekonsulenter om tips og hjelp til å bestille ferien deres her!

Sjul teksten
 
 

Gjesteanmeldelser av Appartamento Farnese

Les personlige anmeldelser av Appartamento Farnese som ligger i Roma. Bedømmelsene av ferieboligen er skrevet av gjester som har reist med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis usensurerte slik at du får en ærlig beskrivelse og anmeldelse av Appartamento Farnese. I tillegg til vurdering av selve ferieboligen kan du også få gode tips fra gjestene våre om emner som utflukter, restauranter, severdigheter, strender, lokal transport og mye mer.

Se alle 3 anmeldelser fra Appartamento Farnese

Bedømmelse av Appartamento Farnese

Les mer

Bedømmelse av Appartamento Farnese

Les mer

Bedømmelse av Appartamento Farnese

Les mer

Knut og familie fra Rykkinn i Norge boede på Appartamento Farnese i Rom fra d. 18. til d. 21. juli 2009.

Leiligheten vi leide i Roma var helt super. Store rom, midt i sentrum, gangavstand til alt, gjorde dette til et svært hyggelig ferieminne. Denne leiligheten leier vi gjerne neste gang vi skal til Roma. Anbefales!!!!

Les mer

Bedømmelse av Appartamento Farnese

Les mer

Bedømmelse av Appartamento Farnese

Les mer
 
search map