Feriebolig i Roma

Appartamento Farnese

Pris fra pr. pers
Legg til som favoritt
 
Henter innhold

I nærheten av Campo de' Fiori -og nærmere til Piazza Fanese- i et område med et stort utvalg av butikker samt restauranter og caféer ligger denne lyse og elegante leiligheten. Fra leilighetens vinduer er det også utsikt til Piazza della Quercia, som har fått sitt navn etter det store eiketreet som står midt på plassen.

Nyt alt Roma har å by på

Ta morgenkaffen på Campo di' Fiori blant folkelivet, og vandre til Piazza Navona der malerne og gatemusikantene venter på å imponere dere med sine kunster. La dere fascinere av eldgamle Pantheon før dere tar lunsjen på et av pizzeriane i sidegatene der. Slipp de handleglade løs i området rundt Spansketrappen, og få med dere lystenningen av Trevifontenen etter solnedgang. Finn en sjarmerende restaurant i rustikke Trastevere på andre siden av elven og la de italienske smakene overvelde dere.

Les mer om Appartamento Farnese

Treromsleilighet med 4/5 soveplasser (4 etg u/ heis):
- Leiligheten er innredet i en lys og fin Skandinavisk-lignende stil. Den består av en romslig stue, et stort kjøkken med spiseavdeling og to soverom med dobbeltseng. Her er det dessuten et bad med toalett, dusj og badekar, samt et mindre gjestetoalett. Det er mulighet for å sette inn en femte seng i stuen eller i et av soverommene.Leiligheten er også utstyrt med tv, flyttbart airconditionanlegg og vaskemaskin.

Bestill deres sentrale ferieleilighet

Bo med gangavstander til flere av de største serverdighetene, og nyt feriedagene midt i Roma. Slapp av i den lyse og trivelige leiligheten etter travle sightseeing-timer i de brosteinsbelagte gatene. Spør gjerne en av våre erfarne feriekonsulenter om tips og hjelp til å bestille ferien deres her!

Sjul teksten
 

Søk priser og
bestill opphold

Søk priser og
bestill reise

Kun opphold
+Fly & opphold
Kun bilutleie
Loading
Voksne
Barn
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Rom / leilighet 1
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
 

Lignende boliger

Casa della Scala

Roma, Lazio

Terrazza Pallaro

Roma, Lazio

Terrazza Renzi

Roma, Lazio

Anbefalinger for deg

Dimora Giulia

Roma, Lazio

Terrazza Biscione

Roma, Lazio

Casa Coppelle

Roma, Lazio

search map