Feriebolig i Roma

Appartamento Cherubini di Sotto

 
Appartamento Cherubini di Sotto er ikke tilgjengelig for øyeblikket
Appartamento Cherubini di Sotto er ikke en del av In-Italias program for øyeblikket. Men frykt ikke, det er mye annet flott du kan velge mellom.

Vi har derfor funnet frem disse feriehusene i samme område til deg:

>> Se flere alternativer her

>> Les mer om ferie til Roma her
Kun opphold
+Fly & opphold
Nyhet
Loading
Loading
Voksne
Barn
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Rom / leilighet 1
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Flere søkemuligheter
0
Henter innhold

Legg an et bedagelig tempo til imponerende Piazza Farnese fra Campo di' Fiori, og finn Via di Monserrato. Fortsett nedover denne retningen mot Engelsborg og Vatikanet, forbi den hyggelige Caffè Perù der de lokale nyter morgenkaffen sin, og etter et par hundre meter kommer dere frem til Appartamento Cherubini di Sotto. Bygningen er lett å finne da den er dekorert med en gipsavstøpning av Madonna og Jesusbarnet omgitt av solstråler plassert midt mellom to vinduer i andre etasje - i typisk italiensk stil.

Bo stilfullt og historisk

Den lille oppgangen huser tre leiligheter, der to av dem leies ut og den tredje er bosatt av huseieren selv - dermed er hjelpen aldri langt unna dersom noen leilighetsproblemer mot all formodning skulle oppstå. Innredningen er gjennomført og smakfull, litt slitt, men sjarmerende med terrakottagulv og takbjelker som i flere århundre har bidratt til den autentiske stemningen. Til tross for det historiske preget mangler ikke leiligheten moderne comfort, med oppvaskemaskin, vaskemaskin, satelitt-tv, velfungerende Wi-Fi og aircondition i stuen (det er en takvifte på soverommet).

Les mer om Appartamento Cherubini di Sotto

Bestill deres historiske ferieleilighet

Se frem til herlige dager sammen i Den Evige Stad, boende ikke langt fra bade livlige Trastevere og Campo di' Fiori, men likefullt i et rolig og trivelig nabolag. Slapp av i den sjarmerende og innbydende leiligheten etter begivenhetsrike dager ute i Romas brosteinsbelagte gater. Spør gjerne en av våre erfarne feriekonsulenter om tips og hjelp til å bestille ferien deres her!

Leiligheten på Appartamento Cherubini di Sotto

Toroms-leilighet med 2/4 soveplasser ( 2. etasje uten heis)

Leiligheten består av en stue med kjøkkenkrok (fire gassblusser, et kjøleskap med fryser, ovn, oppvaskemaskin og mikrobølgeovn) og dobbel sovesofa (anbefales kun til mindre barn), et bad med dusjkabinett og toalett, samt et soverom med dobbeltseng.

Sjul teksten
 
 

Gjesteanmeldelser av Appartamento Cherubini di Sotto

Les personlige anmeldelser av Appartamento Cherubini di Sotto som ligger i Roma. Bedømmelsene av ferieboligen er skrevet av gjester som har reist med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis usensurerte slik at du får en ærlig beskrivelse og anmeldelse av Appartamento Cherubini di Sotto. I tillegg til vurdering av selve ferieboligen kan du også få gode tips fra gjestene våre om emner som utflukter, restauranter, severdigheter, strender, lokal transport og mye mer.

Sjarmerende leilighet

Ikke samme leilighet vi leide i fjor, som er på bildet.
Nå en leilighet i 3. etasje, svingete, smale trapper med et soverom i 4. etasje.
Fra madrass til tak ca. 1/2 meter. Pass på hodet! Er selv 2 meter.
Kald da vi ankom Roma 1-2 grader. Men det var varme i gulvet og varmevekslere var tilstrekkelig.
Når vi fikk flyttet vaskemaskinen bort fra toalettet, kunne vi komme til det. Men da kunne ikke døren lukkes.
Espressomaskinen fungerte ikke.
Men veldig sjarmerende leilighet i den beste delen av Roma, hvor vi har vært mer enn 25 ganger.

Les mer
 
search map