Anmeldelser fra Appartamento Cherubini di Sopra

Legg til som favoritt
 
Henter innhold

Gjesteanmeldelser av Appartamento Cherubini di Sopra

Les personlige anmeldelser av Appartamento Cherubini di Sopra som ligger i Roma. Anmeldelsene av ferieboligen er skrevet av gjester som har reist med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis usensurerte slik at du får en ærlig beskrivelse og anmeldelse av Appartamento Cherubini di Sopra. I tillegg til vurdering av selve ferieboligen kan du også få gode tips fra gjestene våre om emner som utflukter, restauranter, severdigheter, strender, lokal transport og mye mer.

Fin leilighet med god terrasse

Fin og nydelig leilighet med god beliggenhet i forhold til Campo de 'Fiori. Man har veldig stor glede av den lille takterrassen som er der.
Skal vi si noe, så var det mange lys som ikke fungerer, defekt kaffetrakter og noe kjøkkenutstyr (glass, kopper, osv.). Små ting som bør være lett å fikse, men det er Italia, og det kan på ingen måte ødelegge ferien. Totalt nydelige 8 dager i Roma.

Roma som feriedestinasjon

Terrazza Cherubini di Sopra
Rent og pent

Litt motbydelig med søppelkasser innenfor trappedøren (i
Gjestfrihet
Beliggenhet
 
Selve overnattingen på Appartamento Cherubini di Sopra
Toromsleilighet med 2/4 soveplasser (3. etasje uten heis)

Dusj skitt (mold), stoppet drenering
 
Fasiliteter på stedet
Internettilgang / WiFi
 

Opplysninger om anmelder

Reiseperiode Mai 2017
Antall reisende 2 voksne
Navn
 Anmeldelsen er oversatt fra dansk. Klikk her for å se originalen

Hvis en anmeldelse ikke er skrevet av en norsk gjest vil du kunne lese vår oversettelse som er fritt oversatt. Du kan naturligvis også alltid lese den originale anmeldelsen.

I tillegg til anmeldelser fra In-Italias gjester kan du på mange av ferieboligene våre også finne vurderinger fra TripAdvisor der mange velger å vurdere In-Italia på Trustpilot. Husk at du også kan få inspirasjon til Italia-ferien din på bloggen.

 

Lignende boliger

Anbefalinger for deg

Antica Taverna Casagrande

Figline Valdarno, Toscana

La Casina

Castagneto Carducci, Toscana

Populært i Roma

search map