Feriebolig i Roma

Appartamento Cherubini di Sopra

 
Appartamento Cherubini di Sopra er ikke tilgjengelig for øyeblikket
Appartamento Cherubini di Sopra er ikke en del av In-Italias program for øyeblikket. Men frykt ikke, det er mye annet flott du kan velge mellom.

Vi har derfor funnet frem disse feriehusene i samme område til deg:

>> Se flere alternativer her

>> Les mer om ferie til Roma her
Kun opphold
+Fly & opphold
Nyhet
Loading
Loading
Voksne
Barn
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Rom / leilighet 1
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Flere søkemuligheter
0
Henter innhold

Den lille oppgangen bak døren i Via di Monferrato 124 huser tre leiligheter: eierens egen, Appartamento Cherubino di Sotto i andre etasje og denne i tredje etasje. Alle tre er preget av kvalitet og gjennomført god smak fra topp til tå, og ligger i et rolig nabolag med lite gatestøy, til tross for sin korte avstand til livlige Campo di' Fiori og Trastevere.

Romantikk og hjemmelaget mat

Det superromantiske soverommet ligger på loftet under skråtaket. Det er ikke så lavt under taket at der er noe problem å bevege seg i rommet, kanskje med unntak av å slå hjul i senga. Det praktiske og splitter nye kjøkkenet (2015) ligger i en liten nisje i ene enden av den store stuen, og frister hobbykokker med en flott komfyr med fire gassblusser og ovn, samt et stort kjøleskap med frys og god skapplass. Badet er også nyoppusset og meget lekkert. For ikke å glemme terrassen. Bildene snakker for seg selv.

Leiligheten på Appartamento Cherubini di Sopra

Toromsleilighet med 2/4 soveplasser (3. etasje uten heis)

Leiligheten er fordelt på to etasjer med inngang i tredje etasje. Den består av en stor stue med dobbel sovesofa, samt et åpent og nytt kjøkken (2015) med fire gassblusser, ovn og et stort kjøleskap med fryseboks, et bad med dusj og toalett, og et soverom med dobbeltseng på loftet.

 
 

Gjesteanmeldelser av Appartamento Cherubini di Sopra

Les personlige anmeldelser av Appartamento Cherubini di Sopra som ligger i Roma. Bedømmelsene av ferieboligen er skrevet av gjester som har reist med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis usensurerte slik at du får en ærlig beskrivelse og anmeldelse av Appartamento Cherubini di Sopra. I tillegg til vurdering av selve ferieboligen kan du også få gode tips fra gjestene våre om emner som utflukter, restauranter, severdigheter, strender, lokal transport og mye mer.

Se alle 4 anmeldelser fra Appartamento Cherubini di Sopra

Fet terrasse og ekstremt sentral beliggenhet.

Fet terrasse med sol når frokosten skal nytes og nydelig når du bare skal ha et glass vin før sengetid. Ekstremt sentral beliggenhet som gjør at du kan nå alt til fots. Leiligheten er godt innredet med 2 soveplasser nede og 2 soveplasser oppe, et fint bad og et toalett med vaskemaskin. Nydelig kjøkken. Supermarked 1 minutts gange fra leiligheten med et godt utvalg av mat og drikke. Kan bare anbefales!

Les mer

Bedømmelse av Appartamento Cherubini di Sopra

Les mer

Bedømmelse av Appartamento Cherubini di Sopra

Les mer

Fin leilighet med god terrasse

Fin og nydelig leilighet med god beliggenhet i forhold til Campo de 'Fiori. Man har veldig stor glede av den lille takterrassen som er der.
Skal vi si noe, så var det mange lys som ikke fungerer, defekt kaffetrakter og noe kjøkkenutstyr (glass, kopper, osv.). Små ting som bør være lett å fikse, men det er Italia, og det kan på ingen måte ødelegge ferien. Totalt nydelige 8 dager i Roma.

Les mer
 
search map