Feriebolig i Roma

Appartamento Cherubini di Sopra

Legg til som favoritt
 
Henter innhold

Den lille oppgangen bak døren i Via di Monferrato 124 huser tre leiligheter: eierens egen, Appartamento Cherubino di Sotto i andre etasje og denne i tredje etasje. Alle tre er preget av kvalitet og gjennomført god smak fra topp til tå, og ligger i et rolig nabolag med lite gatestøy - hvis noe i det hele tatt. Dette til tross for sin korte avstand til livlige Campo di' Fiori og Trastevere.

Bo i en romantisk og moderne leilighet

Det romantiske soverommet ligger på loftet under skråtaket. Det er ikke så lavt under taket at der er noe problem å bevege seg i rommet, kanskje med unntak av å slå hjul i senga - men det får heller være. Det praktiske og splitter nye kjøkkenet ligger i en liten nisje i ene enden av den store stuen, og frister matlagingsentusiatene med en flott komfyr med fire gassblusser og ovn, samt et stort kjøleskap med frys og god skapplass.

Bestill deres flotte ferieleilighet

Se frem til herlige dager sammen i Den Evige Stad, boende ikke langt fra både elva og livlige Trastevere, men likefullt i et rolig og trivelig nabolag. Spis middager hjemme, tilberedt på det skinnende nye kjøkkenet, eller ute på en av de utallige sjarmerende restaurantene i området. Spør gjerne en av våre erfarne feriekonsulenter om tips og hjelp til å bestille ferien deres her!

Leiligheten på Appartamento Cherubini di Sopra

Toromsleilighet med 2/4 soveplasser (3. etasje uten heis)

Leiligheten er fordelt på to etasjer med inngang i tredje etasje. Den består av en stor stue med dobbel sovesofa, samt et åpent og helt nytt kjøkken (2015) med fire gassblusser, ovn og et stort kjøleskap med fryser, et bad med dusj og toalett og et soverom med dobbeltseng på loftet.

 

Søk priser og
bestill opphold

Søk priser og
bestill reise

Kun opphold
+Fly & opphold
Kun bilutleie
Loading
Voksne
Barn
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Rom / leilighet 1
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
 

Lignende boliger

Anbefalinger for deg

Antica Taverna Casagrande

Figline Valdarno, Toscana

La Casina

Castagneto Carducci, Toscana

search map