Feriebolig i Roma

Appartamento Cherubini di Sopra

 
Appartamento Cherubini di Sopra er ikke tilgjengelig for øyeblikket
Appartamento Cherubini di Sopra er ikke en del av In-Italias program for øyeblikket. Men frykt ikke, det er mye annet flott du kan velge mellom.

Vi har derfor funnet frem disse feriehusene i samme område til deg:

>> Se flere alternativer her

>> Les mer om ferie til Roma her
Kun opphold
+Fly & opphold
Nyhet
Loading
Loading
Voksne
Barn
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Rom / leilighet 1
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Flere søkemuligheter
0
Henter innhold

Den lille oppgangen bak døren i Via di Monferrato 124 huser tre leiligheter: eierens egen, Appartamento Cherubino di Sotto i andre etasje og denne i tredje etasje. Alle tre er preget av kvalitet og gjennomført god smak fra topp til tå, og ligger i et rolig nabolag med lite gatestøy, til tross for sin korte avstand til livlige Campo di' Fiori og Trastevere.

Romantikk og hjemmelaget mat

Det superromantiske soverommet ligger på loftet under skråtaket. Det er ikke så lavt under taket at der er noe problem å bevege seg i rommet, kanskje med unntak av å slå hjul i senga. Det praktiske og splitter nye kjøkkenet (2015) ligger i en liten nisje i ene enden av den store stuen, og frister hobbykokker med en flott komfyr med fire gassblusser og ovn, samt et stort kjøleskap med frys og god skapplass. Badet er også nyoppusset og meget lekkert. For ikke å glemme terrassen. Bildene snakker for seg selv.

Leiligheten på Appartamento Cherubini di Sopra

Toromsleilighet med 2/4 soveplasser (3. etasje uten heis)

Leiligheten er fordelt på to etasjer med inngang i tredje etasje. Den består av en stor stue med dobbel sovesofa, samt et åpent og nytt kjøkken (2015) med fire gassblusser, ovn og et stort kjøleskap med fryseboks, et bad med dusj og toalett, og et soverom med dobbeltseng på loftet.

 
 
search map