Feriebolig i Roma

Appartamento Cancelleria

 
Appartamento Cancelleria er ikke tilgjengelig for øyeblikket
Appartamento Cancelleria er ikke en del av In-Italias program for øyeblikket. Men frykt ikke, det er mye annet flott du kan velge mellom.

Vi har derfor funnet frem disse feriehusene i samme område til deg:

>> Se flere alternativer her

>> Les mer om ferie til Roma her
Kun opphold
+Fly & opphold
Nyhet
Loading
Loading
Voksne
Barn
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Rom / leilighet 1
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Flere søkemuligheter
0
Henter innhold

Føl dere som hjemme i denne varme og intime leiligheten, et opplagt valg til et Roma-opphold i vintermånedene. Her kombineres de rustikke takbjelkene og mørke treverk med moderne fasiliteter som aircondition, satelitt-tv, dvd-spiller og Wi-Fi, samt en smakfull og kvalitetsrik innredning.

La feriedagene begynne

Roma kaller, med alt den har å by på av historie, mote, kultur og gastronomiske opplevelser. Nyt en smakfull gelato mens dere kikker på kunstnerenes arbeider på Piazza Navona, og handle inn fersk frukt fra markedet på Campo di' Fiori på dagtid før dere tar del i folkelivet i Trastevere på kveldstid. Besøk de eksklusive butikkene i området rundt Spansketrappen og unn dere et glass gylne dråper ved Trevifontenen mens solen går ned og lysenes tennes rundt vannkaskadene. Returner til den svale og innbydende leiligheten for å fordøye dagens inntrykk, og lade batteriene før nye eventyr i Den Evige Stad står for tur.

Les mer om Appartamento Cancelleria

Treromsleilighet med 4/6 soveplasser
- Leiligheten består av en entré, stor stue med skrivebord, et salongbord og dobbel sovesofa, som går over i et åpent kjøkken (4 gassblusser, ovn, oppvaskemaskin og kjøleskap) med et spisebord utformet som en slags bardisk med tilhørende barstoler, et soverom med dobbeltseng og tilhørende bad med toalett og badekar (m/ dusj), enda et soverom med dobbeltseng og ytterligere et bad i forbindelse med entréen med toalett og badekar (m/ dusj).

Bestill deres smakfulle leilighet i sentrum

Gjør dere klare til å oppleve Roma samtidig som dere bor midt i hjertet av byen. Denne komfortable og elegante leiligheten er ideell for en familie med store barn eller et vennepar på tur til den pulserende kulturbyen. Spør gjerne en av våre erfarne feriekonsulenter om tips og hjelp til å bestille ferien deres her!

Sjul teksten
 
 

Gjesteanmeldelser av Appartamento Cancelleria

Les personlige anmeldelser av Appartamento Cancelleria som ligger i Roma. Bedømmelsene av ferieboligen er skrevet av gjester som har reist med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis usensurerte slik at du får en ærlig beskrivelse og anmeldelse av Appartamento Cancelleria. I tillegg til vurdering av selve ferieboligen kan du også få gode tips fra gjestene våre om emner som utflukter, restauranter, severdigheter, strender, lokal transport og mye mer.

Se alle 4 anmeldelser fra Appartamento Cancelleria

Bedømmelse av Appartamento Cancelleria

Les mer

Bedømmelse av Appartamento Cancelleria

Les mer

Bedømmelse av Appartamento Cancelleria

Les mer

Bedømmelse av Appartamento Cancelleria

Les mer

Bedømmelse av Appartamento Cancelleria

Les mer
 
search map