Feriebolig i Roma

Appartamento Cancelleria

Legg til som favoritt
 
Henter innhold

Føl dere som hjemme i denne varme og intime leiligheten, et opplagt valg til et Roma-opphold i vintermånedene. Her kombineres de rustikke takbjelkene og mørke treverk med moderne fasiliteter som aircondition, satelitt-tv, dvd-spiller og Wi-Fi, samt en smakfull og kvalitetsrik innredning.

La feriedagene begynne

Roma kaller, med alt den har å by på av historie, mote, kultur og gastronomiske opplevelser. Nyt en smakfull gelato mens dere kikker på kunstnerenes arbeider på Piazza Navona, og handle inn fersk frukt fra markedet på Campo di' Fiori på dagtid før dere tar del i folkelivet i Trastevere på kveldstid. Besøk de eksklusive butikkene i området rundt Spansketrappen og unn dere et glass gylne dråper ved Trevifontenen mens solen går ned og lysenes tennes rundt vannkaskadene. Returner til den svale og innbydende leiligheten for å fordøye dagens inntrykk, og lade batteriene før nye eventyr i Den Evige Stad står for tur.

Les mer om Appartamento Cancelleria

Treromsleilighet med 4/6 soveplasser
- Leiligheten består av en entré, stor stue med skrivebord, et salongbord og dobbel sovesofa, som går over i et åpent kjøkken (4 gassblusser, ovn, oppvaskemaskin og kjøleskap) med et spisebord utformet som en slags bardisk med tilhørende barstoler, et soverom med dobbeltseng og tilhørende bad med toalett og badekar (m/ dusj), enda et soverom med dobbeltseng og ytterligere et bad i forbindelse med entréen med toalett og badekar (m/ dusj).

Bestill deres smakfulle leilighet i sentrum

Gjør dere klare til å oppleve Roma samtidig som dere bor midt i hjertet av byen. Denne komfortable og elegante leiligheten er ideell for en familie med store barn eller et vennepar på tur til den pulserende kulturbyen. Spør gjerne en av våre erfarne feriekonsulenter om tips og hjelp til å bestille ferien deres her!

Sjul teksten
 

Søk priser og
bestill opphold

Søk priser og
bestill reise

Kun opphold
+Fly & opphold
Nyhet
Loading
Voksne
Barn
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Rom / leilighet 1
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
 

Lignende boliger

Nyheter fra In-Italia's
BLOGG
Her kan du bli inspirert til ferien i Italia

Populært i Roma

search map