Feriebolig i Roma

Appartamento Biscione Luminoso

Legg til som favoritt
 
Henter innhold

Velg dere en flott leilighet med beliggenhet på Piazza del Biscione. Rett ved Campo dei Fiori har dere mange ting å se, smake og oppleve. Leiligheten er i tillegg velinnredet og holdt i god stand samt utstyrt med et usedvanlig flott bad i tufstein.

Absorber historien og folkelivet

Vandre rundt i gatene i området som formelig oser av historie, og kryr av lokale beboere, spesielt på kveldstid på Campo di' Fiori. Smak på alt denne vakre byen har å by på, og gå ikke glipp av de kjente serverdighetene som Trevifontenen, Peterskirken og Colosseum - og mye, mye mer. Innta herlige måltider på sjarmerende restauranter i rustikke Trastevere etter travle dager i shoppinggatene.

Treromsleilighet med 4+2 soveplasser (2 etg u/ heis)
Leiligheten består av en lys stue, separat kjøkken med fire kokeplater, mikrobølgeovn, kjøleskap og vaskemaskin, et soverom med dobbeltseng, et soverom med to enkeltsenger og et bad med toalett og dusj. Leiligheten er utstyrt med aircondition og tv.

Bestill deres ferieleilighet i sentrum

Roma kaller, og med et opphold i Appartamento Biscione Luminoso bor dere tett på alt. Returner til den svale leiligheten etter uforglemmelige dager i de brosteinsbelagte gatene. Spør gjerne en av våre erfarne feriekonsulenter om tips og hjelp til å bestille ferien deres her!

Les mer om Appartamento Biscione Luminoso

Sjul teksten
 

Søk priser og
bestill opphold

Søk priser og
bestill reise

Kun opphold
+Fly & opphold
Loading
Voksne
Barn
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Rom / leilighet 1
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
 
search map