Feriebolig i Roma

Appartamento Biscione Luminoso

 
Appartamento Biscione Luminoso er ikke tilgjengelig for øyeblikket
Appartamento Biscione Luminoso er ikke en del av In-Italias program for øyeblikket. Men frykt ikke, det er mye annet flott du kan velge mellom.

Vi har derfor funnet frem disse feriehusene i samme område til deg:

>> Se flere alternativer her

>> Les mer om ferie til Roma her
Kun opphold
+Fly & opphold
Nyhet
Loading
Loading
Voksne
Barn
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Rom / leilighet 1
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Flere søkemuligheter
0
Henter innhold

Velg dere en flott leilighet med beliggenhet på Piazza del Biscione. Rett ved Campo dei Fiori har dere mange ting å se, smake og oppleve. Leiligheten er i tillegg velinnredet og holdt i god stand samt utstyrt med et usedvanlig flott bad i tufstein.

Absorber historien og folkelivet

Vandre rundt i gatene i området som formelig oser av historie, og kryr av lokale beboere, spesielt på kveldstid på Campo di' Fiori. Smak på alt denne vakre byen har å by på, og gå ikke glipp av de kjente serverdighetene som Trevifontenen, Peterskirken og Colosseum - og mye, mye mer. Innta herlige måltider på sjarmerende restauranter i rustikke Trastevere etter travle dager i shoppinggatene.

Treromsleilighet med 4+2 soveplasser (2 etg u/ heis)
Leiligheten består av en lys stue, separat kjøkken med fire kokeplater, mikrobølgeovn, kjøleskap og vaskemaskin, et soverom med dobbeltseng, et soverom med to enkeltsenger og et bad med toalett og dusj. Leiligheten er utstyrt med aircondition og tv.

Bestill deres ferieleilighet i sentrum

Roma kaller, og med et opphold i Appartamento Biscione Luminoso bor dere tett på alt. Returner til den svale leiligheten etter uforglemmelige dager i de brosteinsbelagte gatene. Spør gjerne en av våre erfarne feriekonsulenter om tips og hjelp til å bestille ferien deres her!

Les mer om Appartamento Biscione Luminoso

Sjul teksten
 
 

Gjesteanmeldelser av Appartamento Biscione Luminoso

Les personlige anmeldelser av Appartamento Biscione Luminoso som ligger i Roma. Bedømmelsene av ferieboligen er skrevet av gjester som har reist med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis usensurerte slik at du får en ærlig beskrivelse og anmeldelse av Appartamento Biscione Luminoso. I tillegg til vurdering av selve ferieboligen kan du også få gode tips fra gjestene våre om emner som utflukter, restauranter, severdigheter, strender, lokal transport og mye mer.

Bedømmelse av Appartamento Biscione Luminoso

Les mer

Bedømmelse av Appartamento Biscione Luminoso

Les mer

Bedømmelse av Appartamento Biscione Luminoso

Les mer
 
search map