Feriebolig i Roma

Appartamento Balestrari

 
Appartamento Balestrari er ikke tilgjengelig for øyeblikket
Appartamento Balestrari er ikke en del av In-Italias program for øyeblikket. Men frykt ikke, det er mye annet flott du kan velge mellom.

Vi har derfor funnet frem disse feriehusene i samme område til deg:

>> Se flere alternativer her

>> Les mer om ferie til Roma her
Kun opphold
+Fly & opphold
Nyhet
Loading
Loading
Voksne
Barn
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Rom / leilighet 1
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Flere søkemuligheter
0
Henter innhold

Appartamento Balestrari tilbyr dere muligheten til å bo i et historisk område i Roma, men i en moderne, velutstyrt og komfortabel leilighet omtrent 100 meter fra byens "party"-område.

Kos dere i livlige Roma

Nyt ferske cappuccinoer på kaféene utenfor dørstoppen, og forelsk dere i folkelivet som opptar Campo de 'Fiori til alle døgnets tider. Her bor dere ikke langt fra den rustikke bydelen Trastevere, der de sjarmerende restaurantene venter på å overvelde dere med himmelske smaker. Returner til den svale leiligheten etter spennende dager i Den Evige Stad.

Les mer om Appartamento Balestrari

Studioleilighet m/ hems & 2/4 soveplasser
Leiligheten har parkettgulv og rustikke bjelker samt moderne interiør, og er utstyrt med aircondition. Den består av en stue med dobbel sovesofa, flatskjerm-tv med satelitt-kanaler, en kjøkkenkrok med to keramikkplater, mikrobølgeovn og kjøleskap, samt en romslig hems med dobbeltseng og et bad med dusj, toalett og vaskemaskin. Leiligheten er ikke spesielt stor så vi anbefaler den for to voksne på tur (kanskje med et eller to små barn).

Bestill deres moderne ferieleilighet

Se frem til begivenhetsrike dager i en av verdens mest kjente byer. Her bor dere komfortabelt og sentralt, et perfekt utgangspunkt for en perfekt storbyferie. Spør gjerne en av våre erfarne feriekonsulenter om tips og hjelp til å bestille ferien deres her!

Sjul teksten
 
 

Gjesteanmeldelser av Appartamento Balestrari

Les personlige anmeldelser av Appartamento Balestrari som ligger i Roma. Bedømmelsene av ferieboligen er skrevet av gjester som har reist med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis usensurerte slik at du får en ærlig beskrivelse og anmeldelse av Appartamento Balestrari. I tillegg til vurdering av selve ferieboligen kan du også få gode tips fra gjestene våre om emner som utflukter, restauranter, severdigheter, strender, lokal transport og mye mer.

Bedømmelse av Appartamento Balestrari

Les mer
 
search map