Feriebolig i Roma

Appartamento Balestrari

Legg til som favoritt
 
Henter innhold

Appartamento Balestrari tilbyr dere muligheten til å bo i et historisk område i Roma, men i en moderne, velutstyrt og komfortabel leilighet omtrent 100 meter fra byens "party"-område.

Kos dere i livlige Roma

Nyt ferske cappuccinoer på kaféene utenfor dørstoppen, og forelsk dere i folkelivet som opptar Campo de 'Fiori til alle døgnets tider. Her bor dere ikke langt fra den rustikke bydelen Trastevere, der de sjarmerende restaurantene venter på å overvelde dere med himmelske smaker. Returner til den svale leiligheten etter spennende dager i Den Evige Stad.

Les mer om Appartamento Balestrari

Studioleilighet m/ hems & 2/4 soveplasser
Leiligheten har parkettgulv og rustikke bjelker samt moderne interiør, og er utstyrt med aircondition. Den består av en stue med dobbel sovesofa, flatskjerm-tv med satelitt-kanaler, en kjøkkenkrok med to keramikkplater, mikrobølgeovn og kjøleskap, samt en romslig hems med dobbeltseng og et bad med dusj, toalett og vaskemaskin. Leiligheten er ikke spesielt stor så vi anbefaler den for to voksne på tur (kanskje med et eller to små barn).

Bestill deres moderne ferieleilighet

Se frem til begivenhetsrike dager i en av verdens mest kjente byer. Her bor dere komfortabelt og sentralt, et perfekt utgangspunkt for en perfekt storbyferie. Spør gjerne en av våre erfarne feriekonsulenter om tips og hjelp til å bestille ferien deres her!

Sjul teksten
 

Søk priser og
bestill opphold

Søk priser og
bestill reise

Kun opphold
+Fly & opphold
Loading
Voksne
Barn
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Rom / leilighet 1
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
 

Lignende boliger

Anbefalinger for deg

Terrazza Lupa

Roma, Lazio

Terrazzaccio Renzi

Roma, Lazio

Nyheter fra In-Italia's
BLOGG
Her kan du bli inspirert til ferien i Italia
search map