Feriebolig i Roma

Appartamento Aurelio

 
Appartamento Aurelio er ikke tilgjengelig for øyeblikket
Appartamento Aurelio er ikke en del av In-Italias program for øyeblikket. Men frykt ikke, det er mye annet flott du kan velge mellom.

Vi har derfor funnet frem disse feriehusene i samme område til deg:

>> Se flere alternativer her

>> Les mer om ferie til Roma her
Kun opphold
+Fly & opphold
Nyhet
Loading
Loading
Voksne
Barn
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Rom / leilighet 1
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Flere søkemuligheter
0
Henter innhold

Velg et opphold i denne praktiske leiligheten, og få gangavstand til flere av de største serverdighetene i Roma - Colosseum, Forum Romanum og "bløtekaken" Monumento Nazionale a Vittorio Emanuele II - for å nevne noen. Oppdag også et område de færreste besøker når de utforsker Roma; de små gatene bak Colosseum, med et rikt utvalg av spisesteder (vi anbefaler "Bocconcino" rett rundt hjørnet på det varmeste), barer og gode innkjøpsmuligheter. Kun et par hundre meter unna leiligheten finner dere også en metrostasjon så her er det bare å la feriedagene i hovedstaden begynne.

Enkel og praktisk leilighet

Leiligheten er innredet i en typisk italiensk stil - ikke med rutede bordduker og levende lys i tomme vinflasker - men i storbystilen med flisbelagt gulv og spartansk møblement. Ikke det koseligste i verden, men veldig praktisk og funksjonelt - og dagene blir jo tilbragt ute i den spennende byen uansett. Appartamenti Aurelio er en grei plass å lade opp batteriene på før nye dager med sightseeing og shopping.

Bestill deres ferieleilighet bak Colosseum

Se frem til begivenhetsrike dager i Den Evige Stad med uforglemmelige opplevelser rundt hvert hjørne. Pust ut og hvil hodet etter alle inntrykkene i den praktiske ferieleiligheten i skyggen av Colosseum. Spør gjerne en av våre erfarne feriekonsulenter om tips og hjelp til å bestille ferien deres her!

Leiligheten på Appartamento Aurelio

Treromsleilighet med 4 soveplasser (2 etg uten heis)

Leiligheten ligger i andre etasje og er omtrent 90 m² stor. Den består av en stue med sofakrok og spisebord, et separat kjøkken (fire gassblusser, ovn, et lite kjøleskap og vaskemaskin), et soverom med dobbeltseng, et soverom med to enkeltsenger og et bad med badekar og toalett.

 
 
search map