Feriebolig i Roma

Appartamento Apostoli

 
Appartamento Apostoli er ikke tilgjengelig for øyeblikket
Appartamento Apostoli er ikke en del av In-Italias program for øyeblikket. Men frykt ikke, det er mye annet flott du kan velge mellom.

Vi har derfor funnet frem disse feriehusene i samme område til deg:

>> Se flere alternativer her

>> Les mer om ferie til Roma her
Kun opphold
+Fly & opphold
Nyhet
Loading
Loading
Voksne
Barn
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Rom / leilighet 1
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Flere søkemuligheter
0
Henter innhold

Denne nydelige og lyse leiligheten ligger i 5. etasje. Her er det heis, men helt fri for mosjon blir du vel ikke for turen fra leiligheten til heisen byr på trinn bade opp og ned.

Sentral beliggenhet

Leiligheten befinner seg midt i Roma med kun 450 meter til Trevi-fontenen og 700 meter til Pantheon. Den er utstyrt med aircondition, trådløst internett, vaskemaskin og oppvaskmaskin for å bare å nevne noen av de komfortable fasilitetene.

Les mer om Appartamento Apostoli

To-romsleilighet med 2/4 soveplasser

- Leiligheten består av en stue med to franske balkonger, et spisebord og sovesofa til to personer, et lite separat kjøkken (to keramiske plater, ovn, et lite kjøleskap med fryser og oppvaskmaskin) i forbindelse med stuen, et separat soverom med dobbeltseng og et bad med dusjkabinett og toalett.

Bestill deres sentrale og komfortable ferieleilighet

Bo nært alt, men fortsatt i en behagelig leilighet. Nyt begivenhetsrike dager i Roma og returner til de svale rommene langt over bakkenivå med mobilen full av bilder og et hav av minner skapt i den evige stad. Spør gjerne en av våre erfarne feriekonsulenter om tips og hjelp til å bestille ferien deres her!

Sjul teksten
 
 

Gjesteanmeldelser av Appartamento Apostoli

Les personlige anmeldelser av Appartamento Apostoli som ligger i Roma. Bedømmelsene av ferieboligen er skrevet av gjester som har reist med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis usensurerte slik at du får en ærlig beskrivelse og anmeldelse av Appartamento Apostoli. I tillegg til vurdering av selve ferieboligen kan du også få gode tips fra gjestene våre om emner som utflukter, restauranter, severdigheter, strender, lokal transport og mye mer.

Bedømmelse av Appartamento Apostoli

Les mer
 
search map