Feriebolig i Roma

Appartamento Apostoli Penthouse

 
Appartamento Apostoli Penthouse er ikke tilgjengelig for øyeblikket
Appartamento Apostoli Penthouse er ikke en del av In-Italias program for øyeblikket. Men frykt ikke, det er mye annet flott du kan velge mellom.

Vi har derfor funnet frem disse feriehusene i samme område til deg:

>> Se flere alternativer her

>> Les mer om ferie til Roma her
Kun opphold
+Fly & opphold
Nyhet
Loading
Loading
Voksne
Barn
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Rom / leilighet 1
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Flere søkemuligheter
0
Henter innhold

Appartamento Apostoli Penthouse er egentlig to lyse og romslige leiligheter slått sammen, men selv om det er snakk om to separate leiligheter, så er det god plass til hele familien rundt spisebordet, i sofaen og på terrassen i den største leiligheten. Ta heisen opp til 5. etasje i det flotte, gamle bygget og finn de to naboleilighetene.

Nyt alt Roma har å by på

Ta morgenkaffen på folkelige Campo de' Fiori, før dere vandrer til Piazza Navona der malerne og gatemusikantene venter på å imponere dere med sine kunster. La dere fascinere av eldgamle Pantheon - hvis dere er heldige kan dere oppleve en liten regnbyge midt i kirken - før dere tar lunsjen på en pizzeria i en av sidegatene. Slipp de handleglade løs ved Spansketrappen, og få med dere lystenningen av Trevifontenen etter solnedgang. Finn en sjarmerende restaurant i rustikke Trastevere på andre siden av elven og la de italienske smakene overvelde dere.

Sentral og høy beliggenhet

Leilighetene er begge meget presentable, lyse og utstyrte med aircondition, oppvaskmaskin, trådløs internett, vaskemaskin, satelitt-tv og DVD-spiller.

Les mer om Appartamento Apostoli Penthouse

Den store leiligheten
- Leiligheten består av en stor stue med sofaer, et åpent kjøkken (to kokeplater, ovn, brødrister, vannkoker, oppvaskmaskin og kjøleskap med fryser) og et stort spisebord som med litt godvilje kan brukes av 8 personer. I forbindelse med stuen ligger det en alkove med en liten seng (ca. 160 cm lang), bak en gardin og et bad med dusj og toalett. Fra stuen får dere adgang til et soverom med dobbeltseng og eget bad med dusj og toalett, samt et annet soverom med to enkeltsenger. Fra stuen kan dere også komme ut på leilighetens terrasse, hvor dere finner et steinbord med benker (også i stein) med plass til hele reisefølget.

Den lille leiligheten
- Leiligheten består av en stue med to franske balkonger, et spisebord og en dobbel sovesofa, et lite separat kjøkken (to kokeplater, ovn, lite kjøleskap med fryser og oppvaskmaskin) i forbindelse med stuen, et soveromme med dobbeltseng og et bad med dusj og toalett.

Bestill deres ferieleilighet midt i Roma

Se frem til livlige og begivenhetsrike dager i den evige stad, med en rolig og komfortabel leilighet å trekke dere tilbake til. Få det meste ut av hva Roma har å by på med en sentral og praktisk beliggenhet. Spør gjerne en av våre erfarne feriekonsulenter om tips og hjelp til å bestille ferien deres her!

Sjul teksten
 
 

Gjesteanmeldelser av Appartamento Apostoli Penthouse

Les personlige anmeldelser av Appartamento Apostoli Penthouse som ligger i Roma. Bedømmelsene av ferieboligen er skrevet av gjester som har reist med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis usensurerte slik at du får en ærlig beskrivelse og anmeldelse av Appartamento Apostoli Penthouse. I tillegg til vurdering av selve ferieboligen kan du også få gode tips fra gjestene våre om emner som utflukter, restauranter, severdigheter, strender, lokal transport og mye mer.

Se alle 4 anmeldelser fra Appartamento Apostoli Penthouse

Bedømmelse av Appartamento Apostoli Penthouse

Les mer

Bedømmelse av Appartamento Apostoli Penthouse

Les mer

Bedømmelse av Appartamento Apostoli Penthouse

Les mer

Bedømmelse av Appartamento Apostoli Penthouse

Les mer
 
search map