Feriebolig i Roma

Appartamento Anima

 
Appartamento Anima er ikke tilgjengelig for øyeblikket
Appartamento Anima er ikke en del av In-Italias program for øyeblikket. Men frykt ikke, det er mye annet flott du kan velge mellom.

Vi har derfor funnet frem disse feriehusene i samme område til deg:

>> Se flere alternativer her

>> Les mer om ferie til Roma her
Kun opphold
+Fly & opphold
Nyhet
Loading
Loading
Voksne
Barn
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Rom / leilighet 1
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Flere søkemuligheter
0
Henter innhold

I gaten Santa Maria dell'Anima ligger den karakteristiske ferieleiligheten i tredje etasje, ikke langt fra stemningsfulle Piazza Navona. og andre spennende serverdigheter.

Ferier i typisk italiensk leilighet

Det er vanskelig å si om den nydelige leiligheten klassifiseres som ett- eller toroms, så vi går for det sikreste alternativet og sier ettroms. Det er nemlig tre rom (i tillegg til badet), men ingen dører som skiller dem (bortsett fra badet, naturlig nok). Leiligheten er enkelt, men flott møblert og er typisk italiensk - som om beboerne bare har tatt en tur ut og overlatt leiligheten til dere. Gulvene er dekket av en fin sildebensparkett, og kjøkkenfasilitetenes kvalitet er over middels. Det er heis i bygget for de tunge koffertene på hjemturen, fylt med italiensk pasta og andre suvenirer.

Les mer om Appartamento Anima

Ettromsleilighet med 2/3 soveplasser
- Leiligheten er 40 m² stor og består av en stue med tv og enkel sovesofa, separat åpent kjøkken (fire gassblusser, ovn, kjøleskap og mikrobølgeovn), et soverom med dobbeltseng og et bad med dusj og toalett.

Bestill deres sentrale ferieleilighet

Gjør dere klare til herlige dager i Roma sentrum med alt den evige stad har å by på - og det er ikke lite. Returner til den autentiske og trivelige leiligheten med kameraene fulle av ferieminner og smaken av en herlig middag ferskt i mine. Spør gjerne en av våre erfarne feriekonsulenter om tips og hjelp til å bestille ferien deres her!

Sjul teksten
 
 
search map