Feriebolig i Roma

Appartamenti Coronari

Via Coronari
 
Appartamenti Coronari er ikke tilgjengelig for øyeblikket
Appartamenti Coronari er ikke en del av In-Italias program for øyeblikket. Men frykt ikke, det er mye annet flott du kan velge mellom.

Vi har derfor funnet frem disse feriehusene i samme område til deg:

>> Se flere alternativer her

>> Les mer om ferie til Roma her
Kun opphold
+Fly & opphold
Nyhet
Loading
Loading
Voksne
Barn
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Rom / leilighet 1
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Flere søkemuligheter
0
Henter innhold

Få hundre meter fra Piazza Navona i en liten sidegate til den berømte antikvitetsgaten Via dei Coronari ligger disse små perler av leiligheter i en fin gammel bygning fra 1500-tallet. I tillegg til den perfekte beliggenheten rett ved butikker og restauranter, så er dette en utrolig flott og velinnredet leilighet.

Nytt men samtidig minne fra det antikke

Eieren av bygningen er gullsmed, og vi tror at han har brukt endel av overskuddet fra sin nærliggende butikk til å istandsette leiligheten. Det er virkelig gode detaljer her, da terrakottagulvet, deler av veggene og takbjelkene stammer fra 1700-tallet, og resterende er blitt nyrenovert. Alle møblene er antikke, og de har blitt malt og pusset opp. Helhetslig er leiligheten meget elegant og stilfullt innredet. Videre finnes det her også tv og aircondition.

Les mer om Appartamenti Coronari

Sjul teksten
 
 

Gjesteanmeldelser av Appartamenti Coronari

Les personlige anmeldelser av Appartamenti Coronari som ligger i Roma. Bedømmelsene av ferieboligen er skrevet av gjester som har reist med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis usensurerte slik at du får en ærlig beskrivelse og anmeldelse av Appartamenti Coronari. I tillegg til vurdering av selve ferieboligen kan du også få gode tips fra gjestene våre om emner som utflukter, restauranter, severdigheter, strender, lokal transport og mye mer.

Se alle 3 anmeldelser fra Appartamenti Coronari

superkoselig leilighet

Helt perfekt beliggenhet.. Mitt i hjerte av gamle vakre Roma. Gå avstand til alle severdigheter og masse koselige spisesteder. Leiligheten er sjarmerende og helt topp til denne prisen.

Les mer

Bedømmelse av Appartamenti Coronari

Les mer

Bedømmelse av Appartamenti Coronari

Les mer

Ole Petter og familie fra Kristiansand i Norge boede på Appartamenti Coronari i Rom fra d. 22. til d. 28. maj 2010.

Dette var bare en kjempeopplevelse fra ende til slutt. God service fra nøkkelansvarlige og bare en herlig leilighet med mye sjel. Kan anbefales på alle måter og svært sentral beliggenhet. Den må bare oppleves. Og Roma er jo som bestemor loft, full av opplevelser som aldri går tom.

Les mer

Ragnhild og rejsefællerne fra Eggedal i Norge boede på Appartamenti Coronari i Rom fra d. 12. til d. 15. februar 2010.

Vi hadde en fin tur til Roma. Alt fungerte bra. Beliggenheten på leiligheten var perfekt. Vi lurte nok litt da drosjen stoppet utenfor smuget til inngangen av leiligheten. Vi lurte nok enda mer da vi så den gamle inngangsdøren og stentrappene innafor. Men når vi fikk varmet opp leiligheten var den alle tiders. Det ble skikkelig hyggelig der etter hvert. Et spesielt og hyggelig bosted.

Les mer

Dag og hans hustru fra Ski i Norge boede på Appartamenti Coronari i Rom fra d. 8. til d. 13. april 2009.

Vårt opphold var flott - Roma viste seg fra sin gode side - dog hadde vi håpet på noe mer sol, men det er ikke noe dere kan gjøre noe med.Vi var sågar i audiens hos Paven - dog sammen med tusenvis av andre....
Leiligheten vi leide lå MEGET sentralt til og var helt ok. Dog har vi en kommentar - det var et utrolig ståk og rabalder på taket hver eneste morgen - måker og duer holdt et leven jeg aldri har opplevd før. Jeg tror også det kan være et hull i taket - vi så lys skinne gjennom når vi våknet om morgenen - kanskje lurt å sjekke ut litt nærmere.
Alt i alt en fin opplevelse.

Les mer
 
search map