Hotell i Roma

Albergo Piave

 
Albergo Piave er ikke tilgjengelig for øyeblikket
Albergo Piave er ikke en del av In-Italias program for øyeblikket. Men frykt ikke, det er mye annet flott du kan velge mellom.

Vi har derfor funnet frem disse feriehusene i samme område til deg:

>> Se flere alternativer her

>> Les mer om ferie til Roma her
Kun opphold
+Fly & opphold
Nyhet
Loading
Loading
Voksne
Barn
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Rom / leilighet 1
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Flere søkemuligheter
0
Henter innhold

Albergo betyr "hotell" på italiensk, og er en betegnelse som fortsatt benyttes på noen av de mindre, familieeide hotellene rundt omkring i Italia. Albergo Pieve er et koselig småhotell i Roma med knappe 11 rom, og størrelsen gjør at familien har tid til å ta seg av hver enkelt gjest så du raskt føler deg hjemme.

Hyggelig lokalområde med gode transportforbindelser

Albergo Piave ligger i nærheten av den store gaten Via XX Settembre, som forbinder byporten Porta Pia med Romas sentrum, så det er nok av gode transportmuligheter hvis du ikke har lyst til å gå. Det tar ca. 10 minutter å spasere til nærmeste metrostasjon (Castro Pretorio), og i lokalområdet finner du massevis av butikker og restauranter, samt et spennende innendørs matmarked på Piazza Alessandria.

Fasiliteter og rom

På hotellet er det resepsjon, frokostrestaurant og Wi-Fi (gratis). Alle rommene er enkle, men pent innredet med bad (dusj), hårføner, telefon, safe, Wi-Fi (gratis), tv og aircondition.

 
 
search map