Hotell i Roma

Albergo del Sole al Biscione

Legg til som favoritt
 
Henter innhold

Albergo del Sole al Biscione ligger svært sentralt og likevel med rolig. Beliggenheten gjør hotellet til et meget godt utgangspunkt for et opphold i Roma og det er lett å komme seg hit. Det finnes flere busser som kjører til den nærliggende hovedgaten Via del Corso til og fra sentralstasjonen og andre av byens knutepunkter. Hotellet har en liten frokostrestaurant, og det er flere terrasser med bord og stoler der du kan slappe av etter dagens opplevelser. Vi gjør oppmerksom på at det i perioder bor studentgrupper på hotellet.

Masse severdigheter og hygge innenfor gangavstand

Du bor over Pompeius' Teater hvor Julius Cæsar ble myrdet i 44 f.Kr. Alt i området oser av historie fra Romas storhetstid. Få skritt fra døren finner du autentiske og innbydende omgivelser og et livlig miljø på torgene Campo de' Fiori og Piazza Navona, sjarmerende kaféer og et hav av spisesteder og romerske osteriaer. Glem ikke torgene Piazza Farnese og Piazza della Cancelleria. På 10-15 minutter er du ved Colosseum eller Vatikanet, og det er enda kortere til Campidoglio og Forum Romanum.

Les mer om Albergo del Sole al Biscione

Komfortable og enkle rom

Hotellet har totalt 58 rom som alle er utstyrte med aircondition, Wi-Fi, satellitt-tv og privat bad med toalett, hårføner og dusj eller badekar. Noen har dessuten utsikt over byens tak og Romas gamle, smale gater og smug. Ettersom det er snakk om en gammel bygning er ingen rom like.

Sjul teksten
 

Søk priser og
bestill opphold

Søk priser og
bestill reise

Kun opphold
+Fly & opphold
Nyhet
Loading
Voksne
Barn
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Rom / leilighet 1
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
 

Lignende boliger

Hotel Montreal

Roma, Lazio

Hotel Arcangelo

Roma, Lazio

search map