Rieti, Lazio Festa del Sole

 
Kun opphold
+Fly & opphold
Kun bilutleie
Loading
Loading
Voksne
Barn
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Rom / leilighet 1
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Flere søkemuligheter
0
Henter innhold

Her vil det være mulighet for å få med seg forskjellige former av underholdning og konkurranser, hvor opp mot 15 forskjellige bydeler konkurrerer mot hverandre i forskjellige disipliner. De fleste av disiplinene skjer i elven Velino, som renner gjennom byen. En av grenene går ut på at deltakerne representerer de respektive bydelene og de skal seile om kapp på en 800 m lang strekning i baljer! Det er absolutt ikke lett, for ikke bare skal de kjempe seg gjennom den sterke strømmen, men de skal også ta hensyn til mostanderene.

Toscana Sardinia Sicilia Abruzzo Aostadalen Puglia Basilicata Calabria Campania Emilia-Romagna Friuli Lazio Liguria Lombardia Marche Molise Piemonte Syd-Tirol Umbria Veneto Kart over Italia

Ekstremt underholdende

Konkurransen er uten tvil veldig underholdende for de tusenvis av folk som møter opp og heier. En annen del av konkurransen befinner seg på elven Velino og her er det en kamp på en lang stang og som går langs elven. Her er poenget å ikke falle ut i vannet. Blandt de andre konkurransene kan vi nevne La Maratona in Costume, et kappløp rundt i Rietis gater med utkledde deltakere, svømmekonkurranser og mye mer.

Festligheter du kan glede deg til

Under byfesten er det muligheter for å oppleve musikk og delta i fester og ikke minst i opptoget hvor trofeet (Il Palio) føres til Piazza Barroccio i en spesiell vogn. Dette er verdt å få med seg!

 
 

Populært i Lazio

search map