Ferieovernattinger på øya Ponza

 
Kun opphold
+Fly & opphold
Nyhet
Loading
Loading
Voksne
Barn
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Rom / leilighet 1
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Flere søkemuligheter
0
Henter innhold

Øya ligger ved kysten utenfor Roma, og du kan komme hit med ferge fra Terracina og Formia.

Toscana Sardinia Sicilia Abruzzo Aostadalen Puglia Basilicata Calabria Campania Emilia-Romagna Friuli Lazio Liguria Lombardia Marche Molise Piemonte Syd-Tirol Umbria Veneto Kart over Italia

Vulkansk opprinnelse

Ponza og de andre Pontinske øyer er alle av vulkansk opprinnelse, så kystlinjen er preget av dramatiske forandringer med tårnhøye klipper og flotte sandstrender med fin hvit sand. Den mest berømte stranden er Chiaia di Luna, men det finnes også mange vidunderlige, små bukter du kan nyte feriedagene dine ved.

Les mer om Ponza Øy

Besøk Ponza uten bil

På Ponza finner du flere bydeler som er forbundet med hverandre via smale, svingete veier. De lokale tør kun å kjøre her med sine små biler som er preget av riper på sidene. Vi kan derfor kun anbefale å komme til øya uten bil, og bevege seg gående eller på sykkel og scooter som kan leies på øya.

Ta et dykkerkurs

Øyas spesialiteter er alle basert på hva havet kan tilby. Det er restauranter og spisesteder i alle bydelene, mens du finner få handlemuligheter når du kommer vekk fra havnen Il Porto. Dykkersentrene ligger i Santa Maria og i Le Forna. Helseattest og to passbilder kreves dersom man skal ta del i et PADI dykkekurs. Det er dessuten mulighet for å leie båt eller dra på seiltur til øyene Zannone og Palmarola.

Sjul teksten
 
 
search map