Hotell i Pastena i Lazio

La Voce del Vento B&B

<p>Utsikt til den åpne sletten, med Pastena by på bakketoppen i bakgrunnen</p>
<p>Svømmebasseng</p>
 
La Voce del Vento B&B er ikke tilgjengelig for øyeblikket
La Voce del Vento B&B er ikke en del av In-Italias program for øyeblikket. Men frykt ikke, det er mye annet flott du kan velge mellom.

Vi har derfor funnet frem disse feriehusene i samme område til deg:

>> Se flere alternativer her

>> Les mer om ferie til Pastena her
Kun opphold
+Fly & opphold
Nyhet
Loading
Loading
Voksne
Barn
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Rom / leilighet 1
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Flere søkemuligheter
0
Henter innhold

La Voce del Vento B & B ligger i fredelige omgivelser med god utsikt over de omkringliggende fjellene, den åpne sletten og byen Pastena (ca 4 km unna). I tillegg til fred og ro er her svømmebasseng, petanque, koselige terrasser med blomster og eksotiske planter og en varm vertskap.

Man kommer enkelt og greit til dette stedet med bil, da det kun er ca. 10 km fra motorveisavkjørselen, og det er også gratis parkering på stedet. I den vakre hagen finner man terrasser, fikentrær og svømmebasseng med utendørs dusj, solsenger og parasoller. Inne finner man resepsjon, internettilgang og et koselig TV-rom med en liten bar. Frokosten består av en buffet. Man kan få tilgang til et kjøkken mot et tillegg. Det er fem restauranter i lokalområdet (innen lett kjøreavstand) og ellers byr vertskapet noen ganger på god grillmat (mot betaling - avtales direkte på stedet - avhenger av antall gjester). Stedet drives etter økologiske prinsipper, og har blant annet blitt tildelt kvalitetsmerket EcoWorldHotel .

Les mer om La Voce del Vento B&B

Rom


- De seks rommene er forskjellig innredet. To av dem ligger i første etasje og fire på andre etasje. De har alle satellitt-TV, telefon, safe, kjøleskap / minibar og bad med toalett, hårføner og dusj (to har lite badekar). Det er ingen aircondition - de tykke veggene skulle gjøre rommene avkjølet. Noen av rommene har en liten terrasse. I fire av rommene er det mulighet for en ekstra oppredning, og for familier på fire personer, finnes to rom.

Sjul teksten
 
 

Gjesteanmeldelser av La Voce del Vento B&B

Les personlige anmeldelser av La Voce del Vento B&B som ligger i Lazio. Bedømmelsene av hotellet er skrevet av gjester som har reist med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis usensurerte slik at du får en ærlig beskrivelse og anmeldelse av La Voce del Vento B&B. I tillegg til vurdering av selve hotellet kan du også få gode tips fra gjestene våre om emner som utflukter, restauranter, severdigheter, strender, lokal transport og mye mer.

Se alle 6 anmeldelser fra La Voce del Vento B&B

Flott, flott sted

Vi har aldri sovet så godt i Italia som her. Her er det veldig stille. Vakkert og rolig. Karin, som eier stedet med sin sønn, er en herlig, eldre dame. Hun lagde omelett, bakte kake og sjekket om vi hadde nok solkrem på og holdt øye med at vi kom tilbake etter lange kjøreturer. Karin er 74 år og vi håper at hun holder på lenge så vi kan besøke henne igjen. Rommet ble gjort rent hver dag og jeg tror aldri vi har bodd et sted der rengjøringen var så perfekt som her. Det var veldig rent!

Les mer

Fantastisk hyggelig B&B

Det er et veldig fint sted hvis man trenger å slappe av litt. Omgivelsene er flotte. Karin er utrolig gjestfri, man føler seg hjemme med en gang. Det kan anbefales på det varmeste å reise ned dit. Det er ikke siste gang vi har vært der. Vi var der i 10 dager, og vi forstod det slik at det er lenge i forhold til hva de er vant til på stedet.

Les mer

Flott B&B

B&B med en flott beliggenhet i landlige omgivelser. Fint og stort rom - litt pompøst. Vennlig og meget oppmerksom vertinne. Et fint overnattingssted på reisen fra Sør-Italia til Roma. Meget rimelig pris i tillegg.

Les mer

Vidunderlig sted tett på mange fantastiske opplevelser

Les mer

Bedømmelse av La Voce del Vento B&B

Les mer

Bedømmelse av La Voce del Vento B&B

Les mer
 
search map