Hotell i Pastena i Lazio

La Voce del Vento B&B

Utsikt til den åpne sletten, med Pastena by på bakketoppen i bakgrunnen Svømmebasseng
 
La Voce del Vento B&B er ikke tilgjengelig for øyeblikket
La Voce del Vento B&B er ikke en del av In-Italias program for øyeblikket. Men frykt ikke, det er mye annet flott du kan velge mellom.

Vi har derfor funnet frem disse feriehusene i samme område til deg:

>> Se flere alternativer her

>> Les mer om ferie til Pastena her
Kun opphold
+Fly & opphold
Nyhet
Loading
Loading
Voksne
Barn
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Rom / leilighet 1
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Flere søkemuligheter
0
Henter innhold

La Voce del Vento B & B ligger i fredelige omgivelser med god utsikt over de omkringliggende fjellene, den åpne sletten og byen Pastena (ca 4 km unna). I tillegg til fred og ro er her svømmebasseng, petanque, koselige terrasser med blomster og eksotiske planter og en varm vertskap.

Man kommer enkelt og greit til dette stedet med bil, da det kun er ca. 10 km fra motorveisavkjørselen, og det er også gratis parkering på stedet. I den vakre hagen finner man terrasser, fikentrær og svømmebasseng med utendørs dusj, solsenger og parasoller. Inne finner man resepsjon, internettilgang og et koselig TV-rom med en liten bar. Frokosten består av en buffet. Man kan få tilgang til et kjøkken mot et tillegg. Det er fem restauranter i lokalområdet (innen lett kjøreavstand) og ellers byr vertskapet noen ganger på god grillmat (mot betaling - avtales direkte på stedet - avhenger av antall gjester). Stedet drives etter økologiske prinsipper, og har blant annet blitt tildelt kvalitetsmerket EcoWorldHotel .

Les mer om La Voce del Vento B&B

Rom


- De seks rommene er forskjellig innredet. To av dem ligger i første etasje og fire på andre etasje. De har alle satellitt-TV, telefon, safe, kjøleskap / minibar og bad med toalett, hårføner og dusj (to har lite badekar). Det er ingen aircondition - de tykke veggene skulle gjøre rommene avkjølet. Noen av rommene har en liten terrasse. I fire av rommene er det mulighet for en ekstra oppredning, og for familier på fire personer, finnes to rom.

Sjul teksten
 
 
search map