Agriturismo i Nerola i Lazio

Agriturismo Il Bagolaro

Legg til som favoritt
 
Henter innhold

Bo i rolige omgivelser på landet og føl dere som hjemme hos vertene Valentina og David. Agriturismo Il Bagolaro har eget basseng, restaurant og flotte, store rom på bakkenivå med aircondition og terrasse.

Kupert terreng, høyt til himmelen og kort avstand til Roma

Til tross for sin landlige beliggenhet i enden av en (ujevn) blindvei grusvei i et fredelig miljø, er det bare ca. 2 km til middelalderlandsbyen Nerola med sin imponerende festning Castello Orsini.

Også nærmeste supermarked er ca. 2 km unna. Leter du etter storby impulser, så er det lett å komme til Roma: i Fara Sabina (10 km unna) kan du parkere gratis og ta toget til Roma Tiburtina (ca. 40 min.). Siste hjemreise er ca. pm. 22.00.

Les mer om Agriturismo Il Bagolaro

Godt matsted

Agriturismo Il Bagolaros restaurant foregår både innendørs og utendørs - avhengig av været, men vi ber deg være observang på at den holde kun åpen i høysesongen, det vil si juli og august.

Om hverdagen er restauranten stille og koselig, da restauranten tar seg mest av overnattingsgjester, mens tors - sønd også kommer gjester fra utsiden og spiser, noe som resulterer i mer liv og røre. Restauranten er åpen lørdager og søndager, men andre dager i uken bør du gi beskjed til vertene senest en dag før du ønsker å spise middag på stedet. Som allerede nevnt, er den imidlertid kun åpen i juli og august.

Hvis du vil prøve et annet matsted i området, er det flere å velge mellom innen 2 km, som krever bil. Frokosten serveres enten ute eller inne (på forespørsel) og serveres i porsjoner eller som buffet, avhengig av antall overnattingsgjester. Gården produserer både syltetøy, olivenolje, sjokoladebarer og skjønnhetskrem - alle produkter kan kjøpes på stedet.

Basseng, barnevennlige og flere andre fasiliteter

Bassenget er litt skjermet fra hovedbygningen - og er selvfølgelig åpen kun for overnattingsgjester, ikke for utenforstående gjester. Den fredelige beliggenheten langt fra den trafikkerte motorveier, tiltrekker seg barnefamilier. Det til og med et svømmebasseng og restaurant til å legge til rette for oppholdet, samt muligheten til å bo fem personer i et rom, som er en annen barnevennlig pluss. Til slutt er det også en fotballbane og en lekeplass for barn. Du kan også låne terrengsykler gratis og utforske omgivelsene.

Rommene på Agriturismo Il Bagolaro

Dobbeltrom med terrasse

De 10 vakre rommene ligger i to bygg bak olivenlundene. Rommene ligger alle på bakkeplan og har privat terrasse med hagemøbler og ettermiddagssol. De er utstyrte med aircondition, Wi-Fi, satelitt-tv med LCD-skjerm og et stort bad med toalett, hårføner og hydro-massasje-dusj. Dobbeltrommene er romslige og har mulighet for å få opptil 3 ekstrasenger lagt til (to av dem er køyeseng).

Sjul teksten
 

Søk priser og
bestill opphold

Søk priser og
bestill reise

Kun opphold
+Fly & opphold
Nyhet
Loading
Voksne
Barn
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Rom / leilighet 1
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
 

Lignende boliger

Agriturismo Le Vigne

Bolsena, Lazio

La Torraccia di Chiusi

San Gimignano, Toscana

Agriturismo Le Magnolie

Loreto Aprutino, Abruzzo

Nyheter fra In-Italia's
BLOGG
Her kan du bli inspirert til ferien i Italia
search map