Agriturismo i Nerola i Lazio

Agriturismo Il Bagolaro

Legg til som favoritt
 
Henter innhold

Bo i rolige omgivelser på landet og føl dere som hjemme hos vertene Valentina og David. Agriturismo Il Bagolaro har eget basseng, restaurant og flotte, store rom på bakkenivå med aircondition og terrasse.

Kupert terreng, høyt til himmelen og kort avstand til Roma

Til tross for sin landlige beliggenhet i enden av en (ujevn) blindvei grusvei i et fredelig miljø, er det bare ca. 2 km til middelalderlandsbyen Nerola med sin imponerende festning Castello Orsini.

Også nærmeste supermarked er ca. 2 km unna. Leter du etter storby impulser, så er det lett å komme til Roma: i Fara Sabina (10 km unna) kan du parkere gratis og ta toget til Roma Tiburtina (ca. 40 min.). Siste hjemreise er ca. pm. 22.00.

Les mer om Agriturismo Il Bagolaro

Godt matsted

Agriturismo Il Bagolaros restaurant foregår både innendørs og utendørs - avhengig av været, men vi ber deg være observang på at den holde kun åpen i høysesongen, det vil si juli og august.

Om hverdagen er restauranten stille og koselig, da restauranten tar seg mest av overnattingsgjester, mens tors - sønd også kommer gjester fra utsiden og spiser, noe som resulterer i mer liv og røre. Restauranten er åpen lørdager og søndager, men andre dager i uken bør du gi beskjed til vertene senest en dag før du ønsker å spise middag på stedet. Som allerede nevnt, er den imidlertid kun åpen i juli og august.

Hvis du vil prøve et annet matsted i området, er det flere å velge mellom innen 2 km, som krever bil. Frokosten serveres enten ute eller inne (på forespørsel) og serveres i porsjoner eller som buffet, avhengig av antall overnattingsgjester. Gården produserer både syltetøy, olivenolje, sjokoladebarer og skjønnhetskrem - alle produkter kan kjøpes på stedet.

Basseng, barnevennlige og flere andre fasiliteter

Bassenget er litt skjermet fra hovedbygningen - og er selvfølgelig åpen kun for overnattingsgjester, ikke for utenforstående gjester. Den fredelige beliggenheten langt fra den trafikkerte motorveier, tiltrekker seg barnefamilier. Det til og med et svømmebasseng og restaurant til å legge til rette for oppholdet, samt muligheten til å bo fem personer i et rom, som er en annen barnevennlig pluss. Til slutt er det også en fotballbane og en lekeplass for barn. Du kan også låne terrengsykler gratis og utforske omgivelsene.

Sjul teksten
 

Søk priser og
bestill opphold

Søk priser og
bestill reise

Kun opphold
+Fly & opphold
Nyhet
Loading
Voksne
Barn
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Rom / leilighet 1
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
 

Gjesteanmeldelser av Agriturismo Il Bagolaro

Les personlige anmeldelser av Agriturismo Il Bagolaro som ligger i Lazio. Bedømmelsene av agriturismoen er skrevet av gjester som har reist med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis usensurerte slik at du får en ærlig beskrivelse og anmeldelse av Agriturismo Il Bagolaro. I tillegg til vurdering av selve agriturismoen kan du også få gode tips fra gjestene våre om emner som utflukter, restauranter, severdigheter, strender, lokal transport og mye mer.

Se alle 10 anmeldelser fra Agriturismo Il Bagolaro

Bedømmelse av Agriturismo Il Bagolaro

Les mer

Fred, ro og god mat

Vi hadde en fin uke på Il Bagolaro. Rommene ble rengjort hver dag. Bassenget ble rengjort alle ukedager.
Våre barn elsket bassenget og flere dager hadde vi det nesten for oss selv.
Restauranten på stedet var virkelig fantastisk. Gode, klassiske italienske retter av gode råvarer og godt tilberedt. Hver dag ble det servert antipasti, pasta, kjøttrett og dessert. Vi fikk imidlertid aldri til dessert vi kunne bare ikke spise så mye mat!!
Det bor fire små hunder på gården. Selv om de var søte og rolige hunder var det en utfordring for våres yngste, som er redd for hunder. Det var litt kjedelig rundt omkring i rommet, som lå i olivenlunden. Dette ble oppveid av det søte og imøtekommende personale.

Les mer

Varm ferie i vakre omgivelser.

Nydelig varm ferie i vakre omgivelser.
Veldig hyggelige mennesker.
Nydelig mat med gode råvarer fra egen produksjon.

Les mer

Bedømmelse av Agriturismo Il Bagolaro

Les mer

Bedømmelse av Agriturismo Il Bagolaro

Les mer

Bedømmelse av Agriturismo Il Bagolaro

Les mer
 
search map