Feriebolig i Montefiascone i Lazio

Villa i Gigli del Belvedere

Legg til som favoritt
 
Henter innhold

Land i Roma og nyt innsjøene nord for hovedstaden, kort avstand fra vakre Toscana og grønne Umbria. Fra Villa i Gigli del Belvedere har du mange utflukter innenfor kort avstand, og det deilige bassenget og den inngjerdede Hagen venter på dere etter dagens spennende severdigheter.

Beundre utsikten

Veien til villaen er en helt vanlig og asfaltert, men så snart dere kjører inn porten forvandles den til en bratt stigning opp mot huset. Den bratte skråningen betyr at dere kan nyte en åpen og fantastisk utsikt over landskapet og innsjøen fra toppen. Her oppe er det alltid en frisk bris som gjør luften behagelig på varme dager.

Hopp i bassenget

Svømmebassenget ligger foran huset og ser synlig fra alle leilighetens terrasser. Dermed kan dere hvile mens barna plasker i vannet. En trapp i bassenget fører til den dypere enden, og det runde boblebadet ved siden av kan benyttes som barnebasseng - så lenge boblene er skrudd av.

Leilighetene

Husets tre leiligheter er alle utstyrt med aircondition, oppvaskmaskin, vaskemaskin og en deilig terrasse med innsjøutsikt. Hvis du reiser med hele storfamilien eller en vennegruppe, kan dere leie hele huset og få bassenget helt for dere selv.

Leilighetene på Villa i Gigli del Belvedere

Treromsleilighet Giglio Bianco med 2/4 soveplasser (3. etg med terrasse og innsjøutsikt)

Leiligheten Giglio Bianco ligger i tredje etasje og består av en stue med en velutstyrt kjøkkenkrok, to soverom med dobbeltseng, to bad med toalett og dusj, samt utgang til en romslig terrasse med hagebord, stoler og utsikt over bassenget i Hagen og Bolsenersjøen i horisonten.

Fireromsleilighet Giglio Rosso med 6/8 soveplasser (1. etg med terrasse og innsjøutsikt)

Leiligheten Giglio Rosso ligger i første etasje og består av en romslig stue med dobbeltsovesofa (passer best til barn under 12 år) og en velutstyrt kjøkkenkrok, tre soverom med dobbeltseng, to bad med toalett og dusj, samt utgang til en romslig terrasse med hagebord, stoler og utsikt over bassenget i Hagen og Bolsenersjøen i horisonten.

Fireromsleilighet Giglio Giallo med 6/8 soveplasser (2. etg med terrasse og innsjøutsikt)

Leiligheten Giglio Giallo ligger i andre etasje og består av en romslig stue med dobbeltsovesofa (passer best til barn under 12 år) og en velutstyrt kjøkkenkrok, tre soverom med dobbeltseng, to bad med toalett og dusj, samt utgang til en romslig terrasse med hagebord, stoler og utsikt over bassenget i Hagen og Bolsenersjøen i horisonten.

 

Søk priser og
bestill opphold

Søk priser og
bestill reise

Kun opphold
+Fly & opphold
Nyhet
Loading
Voksne
Barn
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Rom / leilighet 1
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
 

Lignende boliger

Agriturismo Le Vigne

Bolsena, Lazio

Golfo del Sole

Follonica, Toscana

Anbefalinger for deg

Agriturismo Le Querciole

Casciana Terme, Toscana

Villa Iris

Corchiano, Lazio

Nyheter fra In-Italia's
BLOGG
Her kan du bli inspirert til ferien i Italia

Populært i Lazio

search map