Feriebolig i Montefiascone i Lazio

Villa i Gigli del Belvedere

Terrassen til leiligheten Giglio Giallo Stuen i leiligheten Giglio Giallo Terrassen til leiligheten Giglio Giallo Stuen i leiligheten Giglio Giallo Soverom i leiligheten Giglio Giallo Kjøkken og stue i leiligheten Giglio Giallo Terrassen til leiligheten Giglio Giallo
Legg til som favoritt
 
Henter innhold

Land i Roma og nyt innsjøene nord for hovedstaden, i kort avstand fra vakre Toscana og grønne Umbria. Fra Villa i Gigli del Belvedere har du mange utfluktsmuligheter innenfor kort avstand, og du kan returnere til det deilige bassenget og den inngjerdede hagen etter dagens severdigheter.

Beundre utsikten

Veien til villaen er en helt vanlig og asfaltert, men så snart du kjører inn porten forvandles den til en bratt stigning opp mot huset. Den bratte skråningen betyr at du kan nyte en åpen og fantastisk utsikt over landskapet og innsjøen fra toppen. Her oppe er det alltid en frisk bris som gjør luften behagelig på varme dager.

Hopp i bassenget

Svømmebassenget ligger foran huset og ser synlig fra alle leilighetens terrasser. Dermed kan du hvile mens barna plasker i vannet. En trapp i bassenget fører til den dypere enden, og det runde boblebadet ved siden av kan benyttes som barnebasseng - så lenge boblene er skrudd av.

Leilighetene

Huset er delt inn i fire leiligheter som alle er utstyrte med aircondition, oppvaskmaskin, vaskemaskin og en deilig terrasse med innsjøutsikt. Reis med hele storfamilien eller en vennegruppe og få hele huset og få bassenget for dere selv.

 

Søk priser og
bestill opphold

Søk priser og
bestill reise

Kun opphold
+Fly & opphold
Nyhet
Loading
Voksne
Barn
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Rom / leilighet 1
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
 

Gjesteanmeldelser av Villa i Gigli del Belvedere

Les personlige anmeldelser av Villa i Gigli del Belvedere som ligger i Lazio. Bedømmelsene av ferieboligen er skrevet av gjester som har reist med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis usensurerte slik at du får en ærlig beskrivelse og anmeldelse av Villa i Gigli del Belvedere. I tillegg til vurdering av selve ferieboligen kan du også få gode tips fra gjestene våre om emner som utflukter, restauranter, severdigheter, strender, lokal transport og mye mer.

Se alle 6 anmeldelser fra Villa i Gigli del Belvedere

Fantastisk

Fantastisk hus og omgivelser. Utsikten er helt utrolig.

Les mer

Passe luksus

En utrolig vakker beliggenhet. Rimelig avstand til flyplass. Verdi for pengene.

Les mer

Fint sted

Villaen og selve leiligheten var helt fint og levde opp til forventningene.
Vi ble ønsket velkommen av en leietaker som var veldig positiv og gav seg god tid til å bli kjent med alt.
Men basenget var altfor lite, for alle menneskene som bodde der.
Heldigvis var vi heldige å ha det alene noen dager, når de andre leieboerne var på tur. Men når alle innbyggerne i de 3 leilighetene var til stede, var det ikke nok plass.
Stedet er helt fine, nytt og ordentlig, men bassenget treker kraftig ned.

Les mer

Bedømmelse av Villa i Gigli del Belvedere

Deilig hus. Meget imøtekommende personale og eiere. En veldig god opplevelse.

Les mer

Bedømmelse av Villa i Gigli del Belvedere

Vi hadde fine dager i Villa i Gigli del Belvedere, og kan virkelig anbefale stedet! Det var gjester i alle tre leilighetene da vi var der, men likevel nok plass til alle.

Les mer

Bedømmelse av Villa i Gigli del Belvedere

Les mer
 
search map