Feriehus og hoteller i Marina di Montalto

 
Kun opphold
+Fly & opphold
Nyhet
Loading
Loading
Voksne
Barn
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Rom / leilighet 1
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Flere søkemuligheter
0
Henter innhold

Utviklingen av Marina di Montalto, som ligger ca. 120 km nordvest for Roma, til et populært ferieområde begynte på 1950-tallet. I dag finner du strender med solsenger og parasoller, samt gratis strandseksjoner. Det er også butikker, restauranter og barer nok i området for å sikre en flott, ukomplisert ferie, hvor du bare kan slappe av og nyte feriedagen.

Hvis du vil ha en liten forandring fra "La Dolce Vita" ved stranden, har du et godt utvalg av utfluktsmuligheter innen relativt innen kort rekkevidde. Disse inkluderer atmosfæriske byer som går tilbake til antikken og spennende arkeologiske utgravninger. Langere unna ligger berømte byer som Pisa og Roma, som takket være togforbindelser direkte fra Marina di Montalto, også er åpenbare destinasjoner for dagsturer.

Kart over Marina di Montalto

Hvis du klikker på kartet nedenfor, kan du raskt få en ide over områdets geografi. Du vil finne også en oversikt over de nærmeste flyplassene.

Toscana Sardinia Sicilia Abruzzo Aostadalen Puglia Basilicata Calabria Campania Emilia-Romagna Friuli Lazio Liguria Lombardia Marche Molise Piemonte Syd-Tirol Umbria Veneto Kart over Italia

Hoteller og ferieleiligheter i Marina di Montalto

Hos In-Italia har vi mange gode tilbud om opphold på hotell eller i en ferieleilighet i byene ved Lazio-kysten. Hvis du er ute etter en ferie i Marina di Montalto, velger du bare dine feriedatoer i søkemotoren øverst på denne siden for å få en rask oversikt over alle overnattingsalternativene i byen.

Har du spørsmål om et hotell eller en ferieleilighet i søkeresultatet, som du ikke finner i boligbeskrivelsen, er du velkommen til å kontakte oss via telefon, mail eller chat. Våre reisekonsulenter er klare til å svare på dine spørsmål og hjelpe deg gjerne med å sette sammen din ferie i Italia.

Les mer om Marina di Montalto

Sjul teksten
 
 
search map